Pizzakväll + utgång

Igår var jag, Lina och Sara hos Josefine i Helsingborg och gjorde egna pizzor. Efter matkoman drack vi några glas vin och sen gick vi ut och dansade tills jag inte kunde stå på fötterna mer. En superkväll!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Typiskt mig att alltid ångra mig när jag har håret rakt och locka det innan vi går ut.

 

 

 

 

0

Trackback from your site.

Comments (8)

 • Nomaden

  |

  Pizzorna ser supergoda ut! Men ett tips: Osten smälter bättre om ni ligger den direkt på tomatsåsen, under de övriga ingredienserna 🙂

  Reply

 • Robert

  |

  Måste ha varit smarriga pizzor! 😉

  Reply

 • Lovisa

  |

  Muuums Pizzaa! 😀

  Reply

 • Gravid i v 5

  |

  Men HUR får du håret så fint!? Jag har liknande hår men jag lyckas aldrig! Ska också ut med några kompisar snart och jag vill verkligen vara riktigt fin eftersom jag är gravid och snart kommer bli tjock haha xD

  Reply

  • egoina

   |

   Komsi komsi så ska jag fixa ditt hår fint <3

   Reply

 • Sofie

  |

  Haha våghalskortet! Min mamma gör exakt det minst en gång i månaden. “Hej, du jag har lite mycket nu, men kan jag ringa dig om en timma eller så?” Har frågat henne varför hon bara inte ringer när hon har tid istället, men aldrig fått ett vettigt svar.

  Reply

 • Jennifer

  |

  Ohhhh vad gott med pizza!!!!
  Skulle jag kunna få receptet!!!??? 🙂
  Älskar din blogg!
  Kram

  Reply

Leave a comment

Rekommenderade inlägg

Arkiv