Follow my blog with Bloglovin

Tävling – vinn smink från Maybelline

För ett tag sedan fick jag några nyheter hemskickade från Maybelline. Väldigt roligt eftersom att jag älskar smink!

 

 

 

 

Jag älskar mycket fokus på fransar och eyeliner. På bilden nedan har jag använt Maybellines Big Eyes mascara. Jag ska vara ärlig och säga att de flesta mascaror funkar bra på mig (tack mamma för bra ögonfransgener!) och det jag oftast är ute efter är en bra borste. Maybellines mascara har en borste till överfransarna och en mindre till underfransarna. Superbra om ni frågar mig!

 

Jag har även använt Maybellines Lasting Drama gel eyeliner. Det är faktiskt en av de bästa eyeliners jag provat. Jag är skakig på handen, men med denna lyckas jag faktiskt få ett jämnt resultat. Jag provade mig även fram med lite skuggor, är egentligen lost vad gäller hur man ska göra, men som tur var fanns en liten vägledning på baksidan. Haha!

 

 

 

 

 

Nu har jag fått äran att lotta ut ett sminkkit till er! Tyvärr måste man ha Instagram för att vara med, men jag tror nog att ni är en del som har det.

 

Såhär gör man för att vara med och tävla:

 

Lägg upp en egen bild på dina ”Big Eyes” (din sminkning) och hashtagga #lovebigeyes. Tagga även mitt Instagramkonto @egoina.

 

Den som har den bästa bilden vinner. Lycka till!

 

 

Denna bild lade jag upp på Instagram. Följ mig gärna där, @egoina heter jag.

 

 

I samarbete med Maybelline.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (14)

 • Annie

  |

  Är det liksom du som utser vinnaren? 🙂

  Svara

 • Amanda

  |

  TACK för att du är tydlig med när dina inlägg är sponsrade eller i samarbete med företag. Din tydlighet gör att du skiljer dig från andra bloggare och det gör att vi läsare litar på det du säger.

  Alla bloggare borde (ska) göra det, men du gör det och tack för det!

  Svara

 • Pauline

  |

  Åh! Hur länge pågår tävlingen? Har verkligen osmirckande småögon haha… så det här krävs lite arbete från min sida.:D

  Svara

 • Julia

  |

  Jättekul! När avgörs tävlingen?

  Svara

 • Robert

  |

  Intressant! 😉

  Svara

 • Diana

  |

  Oh, rolig tävling! Nu ska jag smälla på med smink!

  Svara

 • emma

  |

  du sminkar dig jättefint! 🙂

  Svara

 • Hockeysmurf - Ja det ÄR jag!

  |

  Äääälskar smink!
  Har massor så det gör inget att jag inte har Insta haha!
  Däremot skulle jag kunna tänka mig att köpa mascaran enbart pga de två olika borstarna.

  Svara

 • karin

  |

  cred till dej för ärligheten med samarbetet! håller med föregående talare sng detta!

  Svara

 • maria

  |

  Lite ironiskt att du vill börja använda så lite kemikalier som möjligt, så gör du samarbeten med sminkbolag som är så kommersiella och lever på tillsatser i sina prylar.. :/

  Svara

  • egoina

   |

   Mja. Fast jag skrev ”i den mån jag orkar”. Kommer aldrig sluta använda smink som det känns nu. Fast försöker byta ut sånt som ”inte gör något”. 🙂 Men förstår helt klart dem som vill ta avstånd. Fast ja, de behöve ju inte tävla 🙂

   Svara

   • maria

    |

    Finns massvis med bra smink som är naturligt ju. När jag ”gick över till andra sidan” så tyckte jag det var skitskoj att leta och testa nya produkter, nu har jag hittat en favoritmascara i Anne-Marie Börlinds sortiment, och testar mig fortfarande fram på olika foundations. Det bästa shcampoot jag hunnit testa är från Faith in nature. Det tar ju lång tid att byta ut allt, och deo är hett h-vete att hitta en vettig.
    Nä usch, nu låter jag grinig och sur, det är jag inte.. Blir bara lite lätt exalterad när andra också vill skära ner på kemikalier..

    Svara

    • egoina

     |

     Tack för tips! Ska prova! Tar ett steg i taget 🙂

     Svara

Lämna en kommentar

Arkiv