Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Redo och klar

Så typiskt mig att alltid dröja med allt jag ska göra. Men NU är jag klar för att åka till Stockholm imorgon och gå på Blogawards. Är så pepp! Bästa är att Tim också ska följa med. Betty OCH Tim. Dreamteam. Detta betyder även att vi avbokade hotellet och bor hos Tim som har en lägenhet i Stockholm.

 

Det känns som att vi alla behöver ett litet break från skolan som varit så intensiv dessa första veckor. Jag är Elisabeth behöver typ en försoningsresa med tanke på små irritationer som uppstått lite då och då. Haha, men så är det väl när man sitter och läser något som man inte alls är intresserad av och försöker få ihop något vettigt.

 

Jag tänkte egentligen köra en sista snälla-rösta-på-mig-bön nu. Men det känns lite sådär med tanke på att Kristian Gidlund (ikroppenmin.se) som var nominerad i samma kategori gick bort igår. Så tragiskt. Han skrev fantastiskt vackert och det är en ära att få vara i samma kategori som honom.

 

Har ni inte röstat än kan ni göra det HÄR. Några jag hoppas på i diverse kategorier är Angelica Blick, Hugo Rosas och Sandra Holmbom.

 

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (6)

 • Svorskan

  |

  God morgon, jenta mi!

  Svara

 • Robert

  |

  Jo, du har nog en ganska svår motståndare i din kategori. Fast kommer du tvåa så har du förlorat mot en värdig vinnare ändå. 🙂

  Svara

 • hugo

  |

  Tack för ditt stöd =) Ses ikv.

  Svara

  • egoina

   |

   Det gör vi! 🙂

   Svara

 • Tove

  |

  Trots att jag har följt dig sedan tidernas begynnelse eller ja ett bra tag så faller min röst på Kristian. Hans blogg har verkligen berört mig något enormt. Gråt, skratt och en massa tänkande har det genererat. En otrolig skribent som var en del av en av mina favoritband. Hoppas du har läst hans blogg, verkligen värd att läsa. Hoppas även du får en kul stund på galan!

  Svara

 • daniela

  |

  lycka till! 🙂

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv