Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Då var jag med Ipad

Jag följde med Linda och Daniel som skulle shoppa idag. ”Jag ska inte ha något”, sa jag. Jovisst. Sen kom jag hem med det här:

 

 

 

 

Nejdå. Det är inte så spontant som det låter. Jag har funderat på att köpa en Ipad ett bra tag. Perfekt till skolan då det känns som ett projekt att dra med sig datorn. Och sen har jag ju en blogg som behöver uppdateras. Fast det visste ni kanske inte? Egoinas.se heter den om ni vill spana in den.

 

Inte för att överdriva, men jag känner spontant att mitt liv blivit lite bättre.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (17)

 • Robert

  |

  Får nog sticka iväg och köpa en jag också. 😉

  Svara

 • xx

  |

  Ena dagen klagar du på att skolböcker etc är för dyrt, andra dagen köper du en iPad? Ja, undra varför du tycker det är dyrt…

  Svara

  • egoina

   |

   Vad är det som är så provocerande? Självklart lägger jag hellre pengar på något som jag kan ha länge som hjälper min skolgång och mitt jobb, än några böcker som kostar mer än hälften så mycket som jag endast ska använda i två och en halv månad. En Ipad är dyr, det stämmer. Och det känns verkligen i plånboken, men långsiktigt är det ett bra köp. Mina kursböcker ÄR dyra och det är ingen rolig utgift, kan jag inte få tycka det? Jag förstår min inte på er alltså.

   Svara

   • Isabell

    |

    Hade tryckt på gilla-knappen under din kommentar om det nu fanns någon. Facebookskadad?

    Svara

    • egoina

     |

     haha, en aning 🙂

     Svara

 • Elin

  |

  Jag har en för skolan och jag är supernöjd. Fungerar jättebra!

  Svara

 • PrinsessaVanessa

  |

  NEEEEEEEEEJ 😀 INTE DU OCKSÅ 😀
  Hahaha.. Nåja, jag har nog inget att säga.. Har ju själv en iPhone. Men iPaden har jag aldrig riktigt förstått mig på?..

  Svara

  • egoina

   |

   Haha samma här, har tänkt att det är en stor ipad. Men den är bra att ha. Kan till exempel anteckna på föreläsningarna och sånt. Perfekt ju 🙂

   Svara

 • Rosie

  |

  Åh jag måste köpa ett tangentbord till min ipad så jag kan anteckna på föreläsningar också. Det du köpte till ser riktigt bekvänt ut. Vad heter det och vad kostade tangentbordet? 😀

  Svara

  • egoina

   |

   Det är tangentbord och skal i ett. Väldigt smidigt! 900 tror jag det kostade 🙂

   Svara

 • Svorskan

  |

  God morgon, jenta mi!

  Svara

 • Kajsa

  |

  Du kommer inte att ångra dig! /Relativt nybliven iPad-ägare sedan i juli

  Svara

 • Johanna

  |

  vad är det för iPad du köpt? 🙂

  Svara

 • J

  |

  Åååh.. jag jobbar natt. Och brukar ta med mig en laptop. Nu funderar jag på att köpa antingen en laptopmini, eller en padda (med tangentbord) så jag slipper släpa så himla mycket. Men jag kan inte bestämma mig för vilket??!! Vad tycker du? =) Vad är det för skillnad på en padda och en smartphone lixom.. är det bara storleken? ^^

  Svara

 • Madeleine

  |

  Jag glömde min padda hos en släkting för två veckor sedan och igår fick jag tillbaka den.

  De senaste 14 dagarna har jag kännt mig helt handikappad. Som om jag blivit av med en arm eller något. Hur tragiskt är inte det egentligen?

  Det värsta är dock att min virituella farm blivit helt övergiven. Jag har inte haft möjligheten att raka min får eller producera mitt smör och när jag tänker efter är det ju DET som är tragiskt. Att det liksom skulle vara ”det värsta”.

  Jag skäms lite när de äldre generationerna i min familj pratar om ”den gamla goda tiden”. Jag vill också ha en gammal god tid att berätta om där kottar med pinnar sig verkligen stod ute på gårdsplanen och inte i ipad appen hayday.

  Fast å andra sidan, jag skulle aldrig lämna ipaden för att leka med en kotte.

  Svara

  • Madeleine

   |

   Hahaha!! Kul att jag särskrev ipadappen hos dig som hatar sär skrivningar..(särskrivningar :D) fast nu blev jag osäker.. Hur skriver man?

   Svara

 • Izabelle

  |

  Hej!

  Jag har varit sugen på att köpa en för att ha till plugg och jobb när man inte orkar ta med sig datorn. Kan du inte skiva och berätta hur du tycker den fungerar? Vad finns det för anteckningsprogram och känner du dig nöjd?
  En liten recension vore jättekul! 🙂

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv