Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Bortglömda bilder från Norge, del 1

Ibland tar jag bilder som liksom inte riktigt räcker för att bli enskilda inlägg och då samlar jag dem i inlägg likt det här.

 

 

Smygbild tagen på bussen. Kanske inte helt okej, men var så lycklig över att vara brunare än någon. Har nog aldrig hänt.

 

 

Jag och två kusiner.

 

 

”Skal du ha kvota di?”, frågade min faster mig hela tiden när vi var på Systembolaget i Sverige. Jag fattade inte alls vad hon pratade om förrän jag såg denna skylt.

 

 

Vi var i en av de största godisaffärerna jag sett.

 

 

 

 

Skandal att jag bara köpte det här.

 

 

Vi försökte göra friterad banan hemma som ni kanske minns. Det blev aldrig riktigt bra, tyckte jag i alla fall. ”Jag vet inte hur det ska smaka, har aldrig ätit det tidigare”, sa min kusin Mathias. Det går ju inte för sig, tyckte jag. Så vi åkte till en restaurang och beställde det bara för att han skulle få smaka. Vi kände oss ganska dumma när vi hamnade på världens finaste restaurang (vi fick åka runt i hela stan för att hitta ett ställe som serverade det) och delade på en dessert. Dejt-känsla gånger tusen. Haha.

 

 

Lollipop. Topp tio på saker jag förknippar Norge med.

 

 

Jag fick agera ”assistent” på en av @mathiasvik (på insta) fotorundor. På bilden ser ni #dixithedog.

 

 

Fick stå och hålla den största hunden medan han tog bilder på den andra. Så gott det gick i alla fall. Hunden är galet stark.

 

 

 

 

 

Fick äran att sova med Dixi också. Åh. Saknar redan! Myshund.

 

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (20)

 • A

  |

  Jag hoppas det här inte bara låter sjukt och läskigt nu haha, men jag vill verkligen tacka dig. Din blogg är ingenting jag bara läser för att den är intressant och för att du skriver helt fantastiskt, utan varje gång jag känner mig nere, förbannad eller riktigt ledsen så går jag in här för att jag vet att jag ALLTID blir gladare av att läsa vad du skrivit. Jag vet inte ens själv vad det är som får mig att må så mycket bättre, men någonting är det. Du har den absolut bästa av alla bloggar som finns på nätet idag (och sen ett par år tillbaka också för den delen, och förhoppningsvis ett bra tag till också). Inte bara för att din blogg är rolig och bra över huvud taget, utan för att du verkar vara en så underbar människa med så fina värderingar. Så tack, verkligen, för att du och din blogg inte bara agerar tidsfördriv som många andras bloggar, utan för att du verkligen får mig och säkert så många fler att verkligen må bra. När ingen annan lyckas få upp mitt humör så gör du det, och då har jag ändå både pojkvän, massa vänner och en fin familj. Det du gör genom att bara dela med dig av dig själv betyder så mycket, du hjälper så många och jag tycker du förtjänar att få höra det även om det riskerar att låta lite creepy och stalkeraktigt haha. Hoppas du får en fin dag egoina, och att den här kommentaren kan ge dig i närheten av samma glädje som du får mig att känna!

  Svara

  • egoina

   |

   Åh! Tack!!! Du gjorde min dag. Vad glad jag blir 😀

   Svara

 • Sofie

  |

  Smygreklam för Lagerhause 😉

  Svara

  • egoina

   |

   Haha var? 🙂

   Svara

 • Jenni

  |

  Oj så fin solnedgång det var!

  Svara

 • moa

  |

  Gottebiten! 😀

  Svara

 • Mikaela Svarfvar

  |

  Läste din krönika i VR. Så fruktansvärt bra. Blir glad att du tar upp det! Jag gillar din blogg ännu mer för artikeln visade en sida hos dig som jag verkligen själv tycker är så viktigt. Tack! 🙂 🙂

  Svara

  • egoina

   |

   Vilken var det? Är det en ny ute? Måste köpa 🙂 tack så mycket, glad jag blir!

   Svara

 • Fanny Lindell

  |

  Men hallååååååå!!! Du var i mina hemtrakter (Strømstad)och jag missade dig!! :(:(

  Svara

 • Robert

  |

  ”Farlig” godisaffär där. 😉

  Svara

 • Isolde

  |

  Jisses, vilken stor godisaffär! o_o

  Svara

 • Jenny

  |

  Läs min blogg och lämna en trevlig kommentar 🙂

  Svara

 • Lisa

  |

  Åhhh, jag är uppvuxen i norge o lollipopen är verkligen något jag saknar här!!

  Svara

 • Elvira

  |

  Haha mitt jobb ju! Bara så du vet så fanns dina favoritgodisar (kolorna du la ut för ett tag sedan) i massvis på gottebiten på undervåningen.

  Sjukt tråkigt att jag inte träffade på dig när du var i strömstad/på nordby.

  Aja, you rock!

  Svara

 • Sandra

  |

  Den där godisaffären såg helt fantastisk ut! Vart finns den?:)

  Svara

  • Elvira

   |

   I strömstad 🙂 Jag jobbar där!

   Svara

 • alex

  |

  jobbar på nordby och jag älskar att köpa godis på gottebiten, känner mig så nyttig när jag kommer med min lilla påse när man ser mängderna som norrmännen köper 😀

  Svara

 • elin

  |

  Du och dina kusiner har jätte lika näsor 😀

  Svara

 • Märta

  |

  Hej! Vet du om ni var i Töcksfors och handlade? Bor nämligen inte långt därifrån och tycker att jag känner igen Gottebit affären. Tycker att det vore lite tufft om du har varit där. Dock skulle jag önska ihjäl mig att jag hade sett dig och varit där själv! 😉

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv