Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

SHAI rakhyvel

Jag fick hem en ny rakhyvel från SHAI. Kanske de tycker att jag behöver nyrakade ben till sommaren? Haha, nädå.

 

Den har hela sex hyvlar och förutom det också ett ”band” med Aloe Vera och vitamin E som är bra för känslig hud. Den har ett skönt handgrepp och den verkar effektiv. Ett stort plus är att den går att hänga upp i duschen dessutom, jag vet inte hur många gånger jag lagt min rakhyvel på kanten och den trillat ner och så har jag råkat trampa på den.. Aj!

 

 

 

 

 

I samarbete med SHAI vill jag tipsa om att ni kan få hem ett gratis provpaket om ni anmäler er HÄR. Man blir samtidigt prenumerant på rakblad, men man kan ju självklart enkelt att säga upp det när man vill.

 

 

Just nu kan man vinna en goodiebag med nagellack, en Ipad Mini, Joico shampoo, en gratis årsförbrukning av rakhyvlar och säsong ett av Girls. För att vara med och tävla, tryck HÄR.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (5)

  • Robert

    |

    Skall givetvis ställa upp! 😉

    Svara

  • Emma

    |

    Fick också hem den 🙂 Dock så fastnar sugkoppen inte alls på min duschvägg så hyveln får snällt ligga på golvet ändå

    Svara

  • Cina

    |

    Jag beställde hem ett paket från Shai innan det tydligt framgick att man tecknade sig för ett abonnemang. När jag fick hem ”provhyveln” fanns det ingen information om vart man skulle vända sig om man inte ville ha fler rakblad, så jag blev väldigt förvånad när det plötsligt kom hem ett paket rakblad som skulle betalas. När jag kontaktade företaget var de väldigt otrevliga och tyckte att jag själv borde ha letat upp deras kontaktuppgifter genom att googla på ”Shai”. Till slut lovade de i alla fall att jag skulle kunna skicka tillbaka rakbladen och få returportot betalt eftersom deras uppgifter varit ofullständiga. Det var flera månader sedan jag skickade tillbaka bladen, men jag har fortfarande inte fått ersättning trots flera påtryckningar både via mail och via telefon. Gå inte på detta, de är inte seriösa!

    Svara

  • Louise

    |

    använder samma, AND I LOVE IT!! Så fruktansvärt bra rakhyvel har jag aldrig någonsin stött på tidigare, har alltså heller aldrig haft så här lena ben.

    Svara

Lämna en kommentar

Arkiv