Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Mina läsare är kul

Låter er bjuda på lite roliga historier idag när jag är iväg och försöker ha kvalitétstid med familjen och inte hänger här:

 

 

 

 

 

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (24)

 • Marica

  |

  Hahaha, kul historier!!

  Svara

 • Sandra

  |

  Var de roligaste jag läst på länge. Kan inte fler dela med sig? xD
  Den roligaste var nästan hon som typ blev blind på restaurangen och hon som vandrar omkring med en babygunga på sig som en jätteblöja xD

  Svara

 • Pauline

  |

  Haha, fick några höga skratt där. SÄrskilt den sista! Hahah. Dog.

  Svara

 • Sophie

  |

  Haha sånt där är alltid kul att läsa! Haha
  Så slipper man känna sig sådär ensam när man gjort något riktigt pinsamt, sånt som händer alla! Fast att det känns som att man är den ända som är klantig….. 😉

  Svara

 • Robert

  |

  Hahaha, du har roliga läsare. 😀

  Svara

 • Hamdi '

  |

  Haha dör av skratt när jag läst igenom dessa kommentarer!

  Svara

 • Luucy

  |

  ahahaha! Stackare 😛

  Svara

 • Emma H.

  |

  Haha sjukt underbara historier! Passar utmärkt att läsa dem en solig dag som denna 😉

  Svara

 • Tove

  |

  Instämmer! Därför läser jag alltid dina inlägg + kommentarerna 🙂

  Svara

 • amanda

  |

  Hahahaha den sista alltså, jag dör vad rolig den var!! xD Fick världens roligaste bild i huvudet när jag läste den och skrattade ihjäl mig typ 😉 Alla var ju roliga, men den var bäst 😉

  Svara

 • elin

  |

  HAHA den sista har jag hört en liknande variant av, däremot var det på en skolresa. sjukt kul och förnedrande haha

  Svara

 • Wilma

  |

  Hhaha!! Den sista alltså, herregud!! Skulle dött av skratt om jag vart där!! 🙂

  Svara

 • elvis

  |

  HAHAH DEN SISTA, ORKAR INTE HAHA

  Svara

 • Rebecka

  |

  Hahaha vad kul att du gillade min historia! Dom andra var sjukt kul, speciellt den sista! 😀

  Svara

 • Elin

  |

  Har suttit i Skype i minst fem minuter nu och lyssnat på min kompis som skrattar hysteriskt åt den sista med gungan… orkar inte :’D hahaha!

  Svara

 • Fiijahh

  |

  hahaha kul att fler kunde få skratta åt ”gungincidenten”. 😉 Har massa otroliga historier med samma brud. Underbar tjej och ett skratt är aldrig långt bort haha! Kram

  Svara

 • Saga

  |

  Sitter och garvar åt den sista helt forever alone i bussen haha, så rolig var den!

  Svara

 • felicia

  |

  Jag kan dela med mig av ytterligare en rolig historia som hände mig för ett tag sedan.

  Detta var på väg till Statoil, jag åkte bil med min låtsaspappa som skulle tanka. Själv var jag otroligt bakfull och ville mest följa med för att köpa en dricka. Morgan ställer sig och tanka våran SVARTA volvo medan jag går in för att göra mitt köp. När jag går ut igen sätter jag mig i bilen och väntar på att få åka. Men.. Nånting är fel, var är Morgan? Varför sitter det en främmande kvinna i framsätet helt plötsligt? Kvinnan tittar bak på mig frågande.. Just i det ögonblicket inser jag att jag har satt mig i fel bil, jag fumlar av mig bältet och snubblar ur bilen. Utanför står kvinnans man och tankar deras SILVRIGA bil och skrattar hysteriskt. ”fel bil” mumlar och ser mig om.. DÄr står vår bil, Morgan har parkerat vid sidan av då han blev färdig före mig.

  Det var ytterst pinsamt..

  Svara

 • Fanny

  |

  Hahaha! dessa historierna fick mig att tänka på min pinsamma historia. Jag brukar faktiskt inte vara så pinsam av mig…

  Men tyckte det var ytterst pinsamt när jag och min kompis var inne på H&M, jag smsade en kille å läste upp smsen för henne efterhand som de kom… Vi kollade runt bland lite kläder, och jag fick ett sms från denne killen då, läste det och såg någon komma emot mig, trodde då det var min tjejkompis, så jag tryckte upp mobilen i ansiktet på denne som visade sig vara en vilt främmande tjej…. hon tittade förvånat på min mobil å jag drog bort den, och gick förbi haha! det var lite pinsamt faktiskt…

  Svara

 • Alex Awesome

  |

  Detta får mig att tänka på när jag och två kompisar (Vickan och Maria) var hemma hos mig och hade filmkväll. Vi hade precis sett filmen Från andra sidan. Det var mörkt ute och jag och Vickan sitter mitt emot varandra vid köksbordet och pratar medan Maria är på toa. Jag sitter med ryggen emot ett fönster och Vickan sitter då så att hon ser det. Sedan när Maria blivit klar på toa så smyger hon ut och upp bakom Vickan för att skrämma henne. Hon tror dock inte att det kommer gå då man ser väldigt väl vad som händer i fönstrer. Men hon bestämmer sig för att det är värt ett försök. Tanken var att hon bara skulle ta Vickan om axnarna men precis när hon tar tag om axlarna så får hon något i halsen och är tvungen att harkla sig och ljudet som kommer ut är en näst intill perfekt imitation av ljudet monstret i filmen ger ifrån sig. Vickan stelnar till, vänder sig långsamt om och sitter sedan och stirrar på Maria i ca 3 till 5 sekunder innan hon skriker så högt hon kan och flyger upp från stolen. Jag höll på att dö av skratt för det såg så sjukt roligt ut. :’D

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv