Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Hej från bussen!

Nu sitter jag på bussen mot Norge. Det var lätt värt 35 kronor för att få reservera en ensam plats halva resan. Förstår inte varför jag inte gjort det tidigare.

 

Nu ska jag plugga och varva det med några avsnitt av Happy Endings (jepp, jag har börjat se ännu en serie).

 

Vad gör ni? Vad är det roligaste som hänt er i veckan? Underhåll mig lite tack.

 

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (44)

 • Josse

  |

  Hade nyss muntligt mattenationella! Inte det roligaste som hänt i veckan men nu har jag 3h håltimme…. skoj 😉

  Svara

 • Julia

  |

  Jag är i Trondheim och idag ska jag jobba, hade varit en sån där vanlig dag om jag inte tappat bort plånboken idag, så idag ska jag på parallelljakt efter lommeboookaaa. Kul. Fest. Kännermigsom ett riktigt klantarsel. Hoppas du får det mer festligt i Norge!

  Svara

 • Frida

  |

  Det roligaste som hänt den här veckan… Mitt mvg i engelska c kanske. Annars är det vår studentskiva. Jag var utklädd till Cleopatra i en guldig klänning och fick nomineringen ”Klassens kinderägg” med motiveringen att jag verkar smart och allmänbildad, men att jag trots allt är klassens Maria Montazami. Lite överdrivet, men det var kul i alla fall.

  Svara

 • Julia

  |

  Det roligaste som hänt mig var att jag fick löneförhöjning för på min timlön. Att matte nationella gått bra och att tack vare nationella höjt mig i tre ämnen. 🙂

  Svara

 • Sara

  |

  Åh härliga Norge.. måste åka och hälsa på mina vänner i Oslo snart 🙂
  Vilken buss åker du? Menar du att man kan reservera så att man får en heeeeeel plats?
  En gång när jag skulle åka var bussen full förutom en plats, när jag frågade om jag fick sitta där sa en otrevlig man att han betalt för båda.
  Jag sa att man inte kunde det och satte mig där ändå (bytte sen plats så fort som möjligt) men tänk om han HADE betalt för båda?! haha…

  Svara

  • egoina

   |

   Nej, på denna bussen är det två säten på ena sidan och ett säte på andra. Alltså reserverade jag bara ett säte, men det är ju liksom ingen bredvid mig. Det är ett ensamt säte. Dåligt förklarat kanske, men du förstår? 😀 haha! Man kan säkert boka två, men hade känts lite överdrivet 🙂

   Svara

 • Emmelie

  |

  åå happy endings som är så bra, charmigt och tramsigt och lätt sett. jag följer typ 50 serier så jag fastnar ganska så lätt haha!

  Svara

 • Anni

  |

  Mina solglasögon hade gått sönder och solen sken ju så fint i Lund igårmorse. I all hast limmade jag därför ihop glasögonen med superlim strax innan jag skulle cykla iväg till föreläsningen. Det verkade som att de hade torkat efter ett par minuter, så jag satte på mig dem och cyklade glatt iväg. När jag kom fram och skulle ta av mig glasögonen hade de dock limmats fast i mitt ena ögonbryn! Jag har numera ett hål i mitt högra ögonbryn och alla stackars små ögonbrynshår sitter fast i solglasögonen. Det var inte direkt mitt livs stoltaste ögonblick 😉

  Svara

  • egoina

   |

   Hahahha gud vad roligt. Fail! 🙂

   Svara

 • anna

  |

  Jaa Happy Endings! Du kommer inte bli besviken, efter några avsnitt blir man fast 😀

  Svara

 • Louise

  |

  Åh så fint rosa fodral till din mac, var har du köpt det? Min macis vill också bli rosa ^^

  Svara

 • Jenny

  |

  Min kompis fyllde år och då drog jag och 3 klasskompisar och överraskade henne! Vi snodde hennes nycklar ur hennes skåp i skolan, städade hennes lägenhet och lagade mat och skrek ”överraskning” och sjöng ja må hon leva när hon kom hem från skolan. Det var en riktigt lyckad dag! Kul var det också 😀

  Svara

  • egoina

   |

   Vad fint!! <3

   Svara

 • Matica

  |

  Du kan få veta att jag har avslutnigsfoto idag och alla är jättefint utklädda, till allt mellan kossa och sjuksköterska. Själv är jag älva. Hoppas du blev underhållen, haha!

  Svara

 • Hedda-Martina

  |

  Det roligaste som har hänt är att min födelsedag är idag och på det är det bartömning och Peter Siepen kommer vara på krogen! 😀

  Svara

  • egoina

   |

   Grattis!!!! 😀

   Svara

 • Lina

  |

  Veckans roligaste/pinsammaste

  Igår var jag på gymmet när jag såg en kompis som jag inte sett på länge. Naturligtvis sprang jag fram till honom, knackade honom lite lätt i bakhuvudet med min vattenflaska och ropade ”hallå där, din lilla pudding, hur går det med musklerna!!” Han vänder sig om, tittar förvånat på mig och jag kan tydligt se förvirringen i hans ansikte. Det var inte min kompis, utan en helt okänd man. Där stod jag, svettig, högröd och med vattenflaskan fortfarande höjd. ”Eeeh, alltså jag…du var inte den som..jag skulle… Okej hej då.”

  Svara

  • egoina

   |

   Hahahaha 😀

   Svara

 • Hanna

  |

  Ha en trevlig resa! Hoppas att den går undan 🙂
  Det roligaste som hänt är nog att jag fått vg på en uppsats på universitetet. Haha, nördigt. Annars: Ledig tills på tisdag, ska ha shoppingdag idag 😉
  Tycker f.ö att du är galen/modig som törs ha muggen PÅ datorn sådär. Jag som är sjukt klumpig hade direkt vält den och sölat ner hela tangentbordet, haha

  Svara

 • Elin

  |

  Vilket bussbolag åker du med? 😀
  Brukar åka från Tanum (hållplats på vägen när dom kör Köpenhamn-Oslo) till Malmö.. Men varken swebus eller gobybus/bus4you har väl det? :O

  Svara

 • Fanny

  |

  Hade bal igår (som jag dock inte gick på) men en vän berättade att två lärare stor hånglade igår… Båda proppfulla… Fick en enorm chock när hon berättade det… Sjukaste under min vecka i alla fall 😛 kram

  Svara

 • Malin

  |

  Spontanbokade en resa till London i morse till nästa fredag för att möta upp en kompis som kommer dit från USA 🙂

  Svara

 • Rebecka

  |

  Jag har inte gjort så mycket roligt i veckan, men min matbeställning igår påminde mig om det mest pinsamma jag gjort. Tänkte att du ville bli underhållen, so here we go!
  Vill börja med att säga att detta INTE på något sätt var med flit, rasistiskt eller något alls, bara den värsta tabben som jag själv (som är mer utländsk än svensk) gjort.
  Jag gick ner på stan för några år sedan i världens soligaste väder och hade glömt mina solglasögon, skulle ner och beställa mat på den lokala thairesturangen. Kommer in, hela restaurangen är i mörka dova färger. Kan tänka mig att du själv vet hur det är när man har varit ute i solen och kommer in, man ser knappt någon alls! Nu var det ännu värre då det från början var ganska dämpat där inne + att jag har synfel, haha.. Går fram till disken, jag ser typ ingenting, på riktigt nästan ingenting. Börjar tycka det är konstigt att ingen kommer för att ta min beställning, men så hör jag ”ja tack?”. Jag börjar kolla mig omkring, fortfarande totalbländad. Ser ingen så jag står kvar. Så hör jag igen ”ja tack, jag kan ta din beställning?”, samma igen, jag ser ingen eller ingenting. Börjar tro att det är någon som jävlas med mig. Tillslut, som en blixt från klar himmel, kommer synen tillbaka och jag kan liksom börja se igen. Det var i det ögonblicket jag ville sjunka genom jorden och bara försvinna. Där står en mörkhyad kvinna framför mig, redo att ta min beställning som jag inte har sett förrän nu, typ fem minuter senare..
  Det är så jävla pinsamt, hahaha. Blev påmind om detta igår när jag kom tillbaka för att beställa mat på samma ställe!
  Jag hoppas du fick lite underhållning på bussen nu av världens klantigaste tjej! Trevlig resa! 🙂

  Svara

  • egoina

   |

   Hahahahaha! Jag dör!

   Svara

 • Linda - 50,5 kg

  |

  HAHAHA jag tappade min telefon i toaletten. Hade den i bakfickan och skulle sätta mig ner. Plums så simmade min Samsung S3 i toaletten. Aldrig önskat jag haft en snopp och kunnat stå och kissa så mycket som just då.

  Svara

 • olivia

  |

  Det roligaste som hände mig i veckan var min bal som jag gick igår 🙂

  Svara

 • Fiijahh

  |

  Eftersom denna vecka varit sjuukt tråkig så gör jag som vissa andra och berättar om rolig sak som hänt förr. Det var ganska länge sen nu och vi gick på högstadiet. Jag har en vän som är…som hon är haha! Jag och en annan kompis satt på tyskalektion och undrade vår andra kompis som gick tyska med oss var. Lektionen börjar och så ringer min mobil och det är Anna, – ”alltså ni måste komma till lekparken borta i parken, Elin har fastnat i gungan!!”. Whataf?? tänkte vi och går fram till läraren och berättar tyst vad som hänt och att vi måste gå. Läraren skrattar dock och tror inte på oss så vi måste sätta oss igen. Men så ringer Anna igen och säger att det är panik och hon kommer verkligen inte loss!

  Så vi gör ett nytt försök och går fram till läraren igen då han tittar på oss och frågar – ”men, är ni seriösa?”. Nu har resten av klassen blivit så nyfikna att dom flesta redan hört vad som hänt och alla vill följa med.. Så där går vi mot lekparken, jag, min vän, läraren och alla 27 resterande tyskaelever för att rädda min andra vän som klämt ner sig i en barngunga..

  När vi kommer fram till lekparken hittar vi varken min kompis..eller gungan! Vi ringer och kollar men får inget svar så klassen och läraren vänder tillbaka men jag och min vän tänker att dom måste ju vara här någonstans. Och utifrån skogen kommer dom. Anna kan inte hålla sig för skratt och Elin kommer framsläpandes, med gungan fortfarande på! Då har alltså vaktmästaren kommit förbi och sågat ner gungan från ställningen men låtit Elin sitta fast i den med kedjorna hängande överallt. Jag höll på att dö, för det var typ den sjukaste situationen. Så vi ropade på läraren som inte kommit allt för långt och han och hela klassen kommer tillbaka. Det slutade med att tre av klassens ”biffar” fick dra och dra och draaa loss henne.. hahaha. Ingen av oss kommer nog någonsin glömma det, trots att Elin nog inte vill annat 😉

  Svara

  • egoina

   |

   Hahahahaha!!!

   Svara

 • Emilia

  |

  När jag skulle gå på toa så skulle jag min kompis följa med så hon stod där inne och jag satt med byxorna nerdragna och skrattade åt varandra! Och helt plötsligt rycks dörren upp och där ute står en kille och börjar busvissla! Hade för övrigt ingen aning om vem han var, och jag vet inte om det var som en komplimang eller bara äckligt att han busvisslade…
  Nästa gång glömmer vi absolut inte att låsa dörren!

  Svara

 • Fanny

  |

  Frågar av ren nyfikenhet; har du laddat ner avsnitten eller har du ett bärbart internet så att du kan streama? 🙂

  Svara

 • Lisa

  |

  Gör alltid det när jag åker hem till norge! Så sjukt onödigt att inte ge dom extra kronorna så man måste sitta och trängas bredvid någon svettig tjock gubbe som bar vill prata, haha.

  Svara

 • Karro

  |

  Det roligaste som hänt mig i veckan var i onsdes när jag efter en jobbig dag unnade mig att gå och köpa en godispåse på ICA och fick 25kr bara sådär. Anledningen var att jag köpte en starbucks-latte som det skulle vara 3kr rabatt på, sen när jag scannade in den i en ”gör-det-själv”-kassa så tog den fullpris ändå. Jag betalade men rätt ska vara rätt så jag gick till en bemannad kassa och sa att maskinen inte slagit ut rabatten, och så efter ett samtal där han fick bekräftat att det jag sagt stämde gjorde han om betalningen. Sen gav han mig en kupong som jag skulle skriva under, vilket visade sig vara 25kr som ursäkt för att jag fått betala fel, så förutom att få tillbaka 3kr tjänade jag alltså 25. Så jag fick mitt godis gratis med andra ord! ^^

  Svara

 • Malin

  |

  Du borde kika på serien New Girl, riiiktigt bra! Även om huvudpersonen är så socialt pinsam så man bara vill lägga sig under en sten.

  Svara

  • egoina

   |

   Är typ min favoritserie 🙂

   Svara

 • sandra

  |

  Det roligaste denna veckan för min del har varit att jag har sett både sibel och shams 😀 haha!

  Svara

 • Hannah - hud, spa och foto.

  |

  Öppnar en ny salong imorgon tillsammans med en frisör, mua och nagelteknolog. Jag själv gör hudvårds- och spabehandlingar. Har spenderat hela veckan där för att få iordning allt… efter mycket om och men är allt på plats och redo för invigning!

  Svara

 • Emelie

  |

  Det roligaste som hänt mig i veckan:
  Gick omkring med min laptop under armen i lägenheten med ett Skypesamtal igång. Fastnade med headsetsladden i hallbordet, men upptäckte det för sent för räddning så stod och jonglerade förgäves med datorn innan den föll och drog med sig en lampa till golvet. Ramlade själv då jag försökte undvika att få mitt headset avslitet (intressant prioritering) och väl på golvet kände jag hur det var ovanligt svalt på ena skinkan – mina favoritjeans hade spruckit. På golvet fyndade jag en tangent från datorn samt lite bortkrafsad tapet. Fanns inget kvar att göra mer än att skratta.

  Svara

  • egoina

   |

   Hahaha herregud!! Stackars dig!

   Svara

 • Amanda

  |

  Igår skulle jag och min syster åka buss hem till henne (ca 5 minuters färd med buss). När vi skulle kliva på bussen var dörrarna stängda och i bussen stod busschauffören (man 55+) och kramades med en kvinna. När dem upptäckte att vi stod utanför öpnnade han dörrarna och dem skrattade bort det hela lite generat. Bussen åker och det är bara busschauffören, kvinnan, jag och min syster på bussen. Busscauffören och kvinnan sitter och pratar med varandra under färden och i en fyrvägskorsning håller vi på att krocka för att chaffören nästan missade att det kom en bil från sidan. Sedan när jag och min syster plingat för att kliva av bussen kör busschauffören förbi busshålssplatsen och min syster ropar till honom. Vi kliver av bussen och dem fick fortsätta resan själva. Haha, så roligt, knäppt och gulligt!

  Svara

 • Supergirl

  |

  Okej lite sent men detta kan du läsa påvägen hem istället!

  Detta hände för några år sedan då vi precis anlänt till Kosovo efter 2 dagar resande med bil. Vi går in på en restaurang där det bara var vi och beställde mat. När servitören (som var en kille) kom med våra drickor så kollade han väldigt mycket på mig och mina systrar vilket ledde till att han tappa drickorna och vi fick allting på oss ! Just då blev vi lite irriterade då vi var väldigt trötta osv. Men nu i efterhand så tycker vi att det är en rolig berättelse att berätta för andra ! Haha

  Svara

  • Annika

   |

   Okej..?

   Svara

 • c

  |

  Detta hände för ett tag sen men nu medan jag läst din blogg blev jag otroligt sugen på godis så kom att tänka på när jag och mina kompisar handlade lösgodis… Vi var 6 stycken och det gick liksom att gå runt lösgodis hyllorna (de satt som i en cirkel).
  Man kunde antingen ta en vanlig godis påse eller du vet en sån där burk typ? Alla vi tog påse förutom en av oss och då sa jag (på skoj): Jassååå du gör extra fint för dina godisar elin…
  inget svar.
  Jag igen: Eliiiiiin? (såg bara hennes rygg)
  Jag igen, ännu högre: Elin?!
  Då insåg jag att det inte alls var Elin…..

  Svara

 • Lisen

  |

  Lite försent nu kanske med att kommentera detta men du kanske kan läsa det på hemvägen!
  Är en person som är expert på att klanta till det mer eller mindre.
  Andra veckan första året på gymnasiet, du vet man vill liksom framstå som någorlunda normal inför tvåorna och treorna. Det vankades volleybollturnering, ett sätt där alla årskurserna och klasser kunde lära känna varann.
  J, i min klass, som jag då inte kände så bra råkade ut för en olycka med sin fot, jag va närmaste till hands när läraren skrek ”Elise, hämta Linda!” jag såg chansen att vara lite heroisk och sprang mot skolan (idrottshallen låg brevid), bankade på lärarrumsdörren och frågade efter Linda, men ingen förstod vem jag menade. jag och de lärare jag frågade sprang med mig till fikarummet och samma där, ingen visste vem jag menade. fick alltså springa tillbaka utan någon Linda, istället 4 nyfikna lärare med mig i släptåg. ledsen förklarade jag att jag inte hittade någon Linda. då kollade läraren som tog hand om J:s fot konstigt på mig och bara ”en LINDA, som jag kan LINDA om hans fot..”
  förstå skrattet som spreds sig i salen. ett sätt att bli ihågkommen, men kanske inte på det sättet jag tänkt 😉

  Svara

  • egoina

   |

   HAHAHA så kul! Typisk grej jag kunde gjort 🙂

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv