Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Några ord att starta dagen med

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (6)

 • Patrik

  |

  När jag var liten brukade jag trycka in en glasspinne på tvären i munnen. Då såg jag glad ut (väldigt konstgjort leende, troligtvis föregångaren till det som ofta syns i bloggvärlden nu) utan någon särskild anledning (förutom glasspinnen och glassen som nyss tagit slut).

  Svara

 • Robert

  |

  Önskar att man vore det oftare. Nu är jag glad men det beror på att jag sitter och trycker i mig en kebabtallrik. ;D

  Svara

 • ells

  |

  Pffh. Tanken är ju gullig förvisso, men även barn har ju anledningar till att de är glada. Det är bara simplare anledningar, troligen p.g.a. att deras anledningar att vara olyckliga är så många färre och dessutom betydligt lättare att göra något åt… Förlåt pessimismen… (Du har iofs kanske betänkt detta, men tyckt att det var värt det ändå.)

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv