Follow my blog with Bloglovin

Dagens Ilandsproblem

Det tar så lång tid för mig att trassla upp mina hörlurar så jag har hunnit komma fram till skolan innan jag kan lyssna på musik.

 

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (14)

 • Frida

  |

  Köp sådan där.. öh, ”earphone cable tidy”, googla om du inte sett sådana innan. Skitbra är dom!

  Svara

 • Patricia

  |

  Haha! Pärla eller snurra garn runt 😛

  Svara

 • Kajsa

  |

  Jag hade också så där innan jag köpte en kabelupplindare från ett UF-företag

  Svara

 • Maria

  |

  Hej Egoina! Hade inte rekommenderat att pärla headsetet eftersom det blir ganska tungt då… gjorde det med mitt egna och jag tappar det hela tiden när jag är ute o går eller rör på mig… dumt för det ser annars snyggt ut 😉

  Svara

 • Marica

  |

  Ush det är så jobbigt! Jag har flätat mina med plastband (ja, jag är fullt medveten om att det låter jättekonstigt) så jag har alddrig detta problemet längre! 🙂

  Svara

 • singelmorsa

  |

  Men åååh..varför är det ALLTID trassel?? 😮

  Svara

 • Emma

  |

  Köp några andra som har en sladd som är mer platt istället för rund, de trasslar aldrig ^^

  Svara

 • Robert

  |

  Du får börja pendla till nån annan högskola! 😉

  Svara

 • Josefine

  |

  Ett tips är att vika sladdarna och sen göra en enkel knut. Inte hårt. Då är det jättelätt att få upp knutarna nästa gång! (y)

  Svara

 • Make the seconds count

  |

  Jag har en liten plast-donut som jag köpte där man kan vira in sladdarna så slipper man krånga och bli onödigt irriterad 😉

  Svara

 • Therese

  |

  Min pojkvän hade världens smartaste modell som är typ tygat runt vilket gör att det inte blir trassligt. Köpte ett par rosa (han har svarta haha) efter att ha sprängt trassliga hörlurar allt för ofta så har jag sparat massa pengar på dom här då dom fungerar utmärkt efter ett år och min pojkväns är inne på 2 året^^ ett Plus för sjukt bekväma öronsnäckor och massa färger att välja på! modellen heter: philips hörlurar SHO9553. Kram på dig!

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv