Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Några sanningens ord

Som ni har gissat har det varit lite upp och ner för mig och min pojkvän några gånger. Nu är det slut. Jag har innerst inne förberett mig på det ett tag, så jag är okej. Men det är klart det är jobbigt ändå. Mitt problem är att jag försöker allt jag har, även om jag innerst inne vet att det är kört. Men man lär så länge man lever. Det har tagit min energi ett bra tag nu, så på ett sätt är det skönt.

 

Nu vet ni. Jag är snart tillbaka på fulltid igen.

 

 

 

Jag och Mr Johan. En av topp tio klokaste människorna jag känner.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (90)

 • M

  |

  Tråkigt att höra, ta hand om dig! Jag har hört att B&J hjälper lite 🙂

  Svara

  • egoina

   |

   Haha, bästa medicinen 🙂

   Svara

 • Thessi

  |

  skickar massor av kärlek till dig!!

  Svara

  • egoina

   |

   <3

   Svara

 • Emmie

  |

  Det är inte värt att slösa tid på fel person.
  Du klarar allt <3

  Svara

 • Linnéa

  |

  Har varit samma sak för mig och min pojkvän. Vi har kämpat fast det igentligen är kört i ett halvår. Nu tog det slut i förrgår. Det är jobbigt men ändå OK. Men som sagt det finns många fiskar i havet (även om det är det sista man tänker på just nu)
  Tack för en bra blogg (min favorit faktiskt)
  Kram

  Svara

 • Ellen

  |

  Egoina kära egoina’ vi märker på dig direkt om något inte står rätt till! <3 Break ups är PISS. Fan. MEN du är så bra, du är så klok. Vi läsare finns här för dig 🙂 KRAM till dig

  Svara

 • Hanna N

  |

  Åh, men det ordnar sig på ett eller annat sätt. Kramar

  Svara

 • Jackie

  |

  Du har gett ditt bästa, du kan inte göra mer än så! Fina Egoina!

  Svara

 • Alex

  |

  Kram!

  Svara

 • Sandra från Finland

  |

  Hej Egoina! Jag brukar läsa din blogg varje dag, men kommer så sällan för mig att kommentera. Nu kände jag att jag måste göra det i alla fall. Jag vill bara säga att jag önskar dig allt gott, all styrka! Förhoppningsvis kan du nu sätta den energi som du tidigare har satt på förhållandet på något annat istället, något som du mår bra av!

  Kärlek från det östra grannlandet!

  Svara

 • Karin

  |

  Stor kram till dig!! Du förtjänar det bästa!

  Svara

 • Lovisa

  |

  Tråkigt att höra, men väldigt starkt av dig att ta beslutet! Ta hand om dig! Kram

  Svara

 • Linnea

  |

  Kanske lite känslig fråga, du behöver inte svara. Men när du skriver att det varit kört länge, är det känslor som inte funnits där men du har förnekat det? Eller är det djupare problem er imellan? (Som du absolut inte ska svara på pga respekt) KRAM!

  Svara

 • anna

  |

  Allt händer av en anledning. Funkar det inte är det för att du är menad att vara med någon annan. Lägg kraft på det som ger kraft, inte det som tar kraft. Hoppas du får en underbart härlig singelsommar!
  Kram

  Svara

 • Rebecca

  |

  Men fina du. Tänker på dig. Fortsätt kämpa på! När det känns jobbigt kan du alltid tänka på alla läsare du har och hur många av oss som du genom din blogg får att må bra.
  Massor av kramar!

  Svara

 • Ellinor

  |

  Aldrig lätt 🙁 Tycker som kommentaren innan, B&J hjälper lite 🙂 Skickar kramar till dig!

  Svara

 • Ingrid

  |

  Svara

 • Moa

  |

  Vad tråkigt att höra. Speciellt efter den där vackra krönikan du hade skrivit så känns det lite extra tråkigt för oss läsare också på nått sätt. Hoppas att du får vara lycklig nu, lev livet, ät massa glass 😉 och så kommer nog den rätta snart. Så ska du se att det är värt att försöka allt man har i slutändan. =)

  Svara

 • Frida

  |

  Modigt av dig att alltid dela med dig. Jag tror du hjälper många. Hoppas vi läsare hjälper dig lite också, tillbaka på fötter igen. De är du värd 🙂 massor med kramar

  Svara

 • s

  |

  fina fina egoina, vad tråkigt att höra! men jag kan tycka att det är en BRA egenskap att alltid ge sitt allt i ett förhållande. ALLT för kärleken liksom. det kanske är jobbigt också, men det är fint att du bryr dig så mycket och är så passionerad. hoppas du aldrig förlorar den gnistan! puss på dig!

  Svara

 • sara

  |

  <3

  Svara

 • Citrin

  |

  Förstår dig, fungerar likadant ofta. Men det är inte är värt att anstränga sig till 150% för någon som bara ger en 50%. Hoppas du mår bättre snart! Kram!

  Svara

  • egoina

   |

   Nej, verkligen inte! Kram!

   Svara

 • Milissa

  |

  ”Mitt problem är att jag försöker allt jag har, även om jag innerst inne vet att det är kört.”

  Jag går igenom precis samma sak. Fan vad ont det gör. Även om man vet att det är rätt att gå vidare och att det inte finns någon framtid så gör det så jävla ont att man hellre plågar sig lite lite till och hoppas in i det sista.

  Jag har gett mig själv 3 månader, den 14 juli ska jag ha bearbetat mitt spruckna förhållande som spruckit 4 gånger på lika många år. (Hade en ordentlig paus på 7 veckor så där hann jag bearbeta en del)

  Har du tips på hur man pluggar när tankarna surrar och vägrar ge med sig? Jag känner typ, så fort jag sätter mig med böckerna så vill hans ord inte sluta klinga i huvudet.

  Det enda som tröstar mig är att jag vet att jag är värd mer och att rätt person väntar där ute. Hoppas du också vet det (om dig själv!) Kram

  Svara

  • egoina

   |

   Jag vet faktiskt inte hur man lyckas plugga, och du kommer på något så hojta, haha! Kram till dig med!

   Svara

 • Fanny

  |

  Styrkekramar till dig <3

  Svara

 • Fia

  |

  Jag går runt och förbereder mig just nu. Känner att någonting inte stämmer med han jag verkligen vill vara med så går runt med en klump i magen, men drar mig för att ta upp det eftersom det då riskerar att ta slut. Dumt, jag vet!

  Svara

  • egoina

   |

   Take it from me: Du kan inte leva sådär!!! Bättre att må ordentligt jävla pissdåligt ett tag för att komma över honom, än att gå runt med en klump i magen i ett förhållande. Kramar till dig!

   Svara

 • Nathalie

  |

  Take your time. Styrkekramar i mängder!

  Svara

 • Rebecka

  |

  Tråkigt att höra. Massa kärlek till dej! Kram!

  Svara

 • caroline

  |

  massa massa styrkekramar till dig!!!

  Svara

 • jenny

  |

  Jag vet inte om jag ska gråta eller försöka känna mig starkare.
  Jag och min sambo sedan 5 år tillbaka gjordwe slut i januari och hittade tillbaka till varandra. I ena stunden känns det som att vi är alldeles nykära igen och allt är som det ska va.

  Men det fanns ju anledningar till varför det tog slut. Det var aldrig slut på kärlek. Vi har alltid älskat varandra så det gör ont. Men vi pratade igenom allt så pass många gånger och mycket att vi kunde sätta exakt ord på vart det gick snett och exakt vad vi behöver jobba på.

  Men det är så sjukt jobbigt ibland. Ibland önskar jag att vi aldrig blev tillsammans igen, för då hade jag kanske börjat komma över honom. Jag kommer inte orka med att det skiter sig mellan oss igen. Jag älskar honom så det gör ont och han mig. Men det är så lätt att hamna i samma spår igen trots att vi båda vet hur dåligt det gör oss.

  Ibland vill jag bara kasta in handduken och ge upp. Låta det ta slut igen. Sluta kämpa. Men samtidigt så vet jag ju att ibland måste man kämpa. Kärleken kommer aldrig vara enkel.

  Men när fan vet man när det räcker? Det här är första gången vi gjort slut och det kändes så himla bra när vi löste allt och båda visste exakt hur vi ska göra för att hålla det bra. Kanske var naiv som trodde det va så enkelt.

  Sitter just nu hemma och gråter för att vi har haft världens bråk där vi båda betett oss lite som vi brukade förut. Jag tror att när man väl sjunkit till en viss nivå med en person, tex att svära åt den och kalla den dumma saker, då är det så svårt att sluta hur fel man än vet att det är. Det har liksom satt måttstocken får graden av respekt i vårt förhållande. Kan det ens nollställas om du förstår hur jag menar? Kan man bara ändra dåliga beteenden med ett nytt förhållande eller finns det en chans att vi kan klara det här?

  Lyssnar sönder Pinks nya, Just give me a reason. ”We´re not broken, just bent. And we can learn to love again.” Jag hoppas verkligen. Men fyfan va svårt det är.

  Svara

  • Amanda

   |

   Jag känner exakt samma som dig! Jag vet inte om det är värt det längre. Jag vet inte om respekten en borde ha för varandra kommer att höjas igen. Den är så låg nu. Obefintlig. Vi har gått ner till en sån skämmig nivå och jag börjar för första gången tveka om vi verkligen kan ställa oss upp igen. Känner mig förvirrad, ledsen, tom. Börjar för första gången tveka om han verkligen är den rätta.

   Svara

 • Inez

  |

  Styrkekram till dig Regina!

  Svara

 • Cecilia

  |

  Riktigt tråkigt att höra (läsa?). Men som du redan vet; smärtan kommer gå över och det kommer kännas bättre, även om det suger just nu.

  Som någon sa ovan så är B&J väldigt bra stöd 😉 Och det är okej varje dag i veckan när det gäller sånt här 🙂

  Svara

 • J

  |

  Fina du, har läst din blogg sedan första veckan och känner verkligen med dig. Haha känns nästan som jag känner dig fast vi aldrig träffats.

  Men i alla fall, tråkigt det som hänt men förändring är alltid en bra sak, men kan aldrig få för många erarenheter.
  Du får trösta dig med mängder av glass och en och annan het o.n.s 😉

  Svara

 • Lola

  |

  Igår raderade jag min senaste kärlekshistorias kontakt från mobilen. Det känns förvånansvärt befriande och den här dagen är så mycket lättare. Men jag vet vilken känslomässig soppa det måste vara för dig också. Kram och du är bäst!!

  Svara

 • Camilla

  |

  Jag mailade och tackade dig när jag och min pojkvän gjorde slut för ca två år sedan, tackade för allt bra du skrivit när det tog slut mellan dig och en kille. På något sätt önskar jag att jag kunde göra detsamma för dig nu, men jag ser ju att du kommer klara det här, ta det med en klackspark och gå vidare. Och jag blir lite stolt för det är ett stort bevis på hur mycket du utvecklats, hur stark du blivit i dig själv.

  Det här kommer du klara galant! Men här får du ändå en massa styrkekramar.

  p.s. Det är okej att äta vad man vill när man är ledsen. Det är bästa medicinen. Jag åt choklad och chips till middag i en vecka när jag och min bf gjorde slut. Så himla värt det!!

  Svara

 • Robert

  |

  Jag beklagar. 🙂

  Svara

 • Jonna

  |

  Usch, vet exakt hur det är, man mår dåligt trots att man haft det på känn länge & själv är delaktig i beslutet! Men man får må dåligt , för att sen må fantastiskt bra när man kommit över det! Men massa kärlek till dig nu !! 🙂

  Svara

 • Jooj

  |

  Åh vad synd.. 🙁 massa kraaaamar till dig <3

  Svara

 • Josefine

  |

  En dag i taget, massa tröstmat och goda vänner! Kramar 🙂

  Svara

 • Johanna

  |

  styrkekramar till dig, bästa du ! <3

  Svara

 • Lina

  |

  Fina fina du! Jag är i samma situation. Men du har skrivt massor som hjälper mig så mycket igenom detta. Bor också i Landskrona och nästa gång jag ser dig ska jag försöka samla mod och hälsa på dig. Hoppas allt känns bättre snart 🙂 tack för alla skratt och all hjälp genom saker som är jobbiga!

  Svara

  • egoina

   |

   🙂

   Svara

 • Fröken Nellie

  |

  Det är så tungt när kärleken tar slut. Det gör så ont. Tusen frågor som aldrig får svar.
  Det går upp o ner här i livet. Med och utan pojk/flickvänner.

  MEN det finns inget ont som inte har nåt gott med sig. EN jävla klyscha men så sann. Svår att tro på nu, men en dag ser du…
  Kram.

  Svara

 • Nat

  |

  Jätteträligt att det inte funkade, men du förtjänar ett fint förhållande där ni båda är all-in!

  Jag träffade vad jag tror och hoppas är ”mannen med stort M”, för snart ett år sen. Blev blixtförälskad och blir lycklig så fort jag tänker på honom. Han är allt och lite till, och han tror världen om mig.

  När jag träffade honom var jag väldigt ”trasig” från tidigare förhållanden, men inser nu att alla män (och människor rent allmänt) jag har träffat, har format mig till den jag är idag. Och idag så är jag redo att älska, bli älskad, och vara lycklig.

  Massa kramar!

  Svara

  • egoina

   |

   Så glad för din skull! Jag väntar också på den där mannen 🙂

   Svara

 • Elin

  |

  Vad tråkigt att höra. 🙁 men vet du, jag kom precis ur något liknande, och redan nu så känner jag att jag har fått så mycket mer energi! Mina vänner har påpekat hur mycket piggare och gladare jag är nu, vilket känns så skönt att höra. Det svider att ”ge upp” men man mår så mycket bättre sen!
  Kram på dig, du har världens bästa blogg och är sjukt söt! 🙂

  Svara

 • Ella

  |

  puss <3

  Svara

 • Elin

  |

  Jag hade ett sånt förhållande i drygt 2 år men när jag accepterade att det aldrig skulle kunna fungera blev jag både lyckligare, självsäkrare och hittade något jag aldrig trodde att jag skulle hitta, någon som älskar mig för den jag är och behandlar mig som jag förtjänar, han är helt fantastisk och om jag hade stannat i skiten hade jag missat honom <3 ta den tiden du behöver, det blir bättre när man minst förväntar sig det 🙂
  Kärlek till dig

  Svara

 • Evelin

  |

  Herregud, du är en sån inspiration. Jag känner igen mig så mycket, speciellt det där med att man försöker fast man vet att det är kört, och håller just nu på att försöka ta reda på om det är värt att fortsätta med min nuvarande. Jag hoppas och tror det.

  Du är bäst, och innehavare av den bästa bloggen jag någonsin läst så tack för att du delar med dig! Kötta igenom, har känslan av att du klarar allt och lite till!

  Svara

 • Johanna

  |

  Trist, killarna verkar vara ganska knasiga om du frågar mig( men det gör du junt) som släpper en tjej som dig. Du är snygg och har en otrolig humor 😀 skit i killarna ett tag och ha roligt i sommar, minst när du anar det kommer prinsen.

  Svara

 • Josefin

  |

  Massa kramar fina du!!

  Svara

 • Maria

  |

  Hej Egoina!! Vill bara skicka en massa styrkekramar till dig från mig och berätta att du är inte ensam! Det finns många som (inkl. jag) går igenom något sånt här, och tillsammans är vi starka! Tycker så mycket om din blogg! MVH en bloggläsare i Kristianstad! <3

  Svara

 • Annie

  |

  Jag och min pojkvän har haft det exakt likadant, gjort slut och blivit tillsammans igen, nu är vi påväg tillbak till varandra igen och visst jag älskar honom. Men vi bor just nu i två olika länder (detta har gjort att avundsjuka människro har haft chansen att förstöra emellan oss :'( )och desutom är jag rädd för vad alla andra runt om mig ska tycka då jag går tillbaka till en kille som det var slut emllan med…. 🙁

  Svara

 • Rebecca

  |

  Usch vad tråkigt att höra. Breakups är aldrig kul.
  Hoppas du mår bättre snart, och hoppas att du har något som alltid piggar upp lite i den gråa vardagen (som i mitt fall din blogg)
  Sköt om dig, och glöm inte bort dina vänner!
  Kram!

  Svara

 • Lina

  |

  Hoppas det blir bra snart fina du! Tack för en superba blogg. Du skriver helt underbart.

  Svara

 • Kajsa

  |

  Nej vad tråkigt egoina!! Skickar en kram av omtanke, ta hand om dig <3

  Svara

 • Isa

  |

  En stor fet kram till dig! Nej inte en fet utan en stor. Det kan så lätt misstolkas. 😉

  Svara

 • Ida

  |

  Massa kramar från mig!!!
  Kom ihåg nu: Ben & Jerrys, Marabou choklad och coca cola!!! <3

  Svara

 • Hanna

  |

  Kärlek till dig vännen!

  Svara

 • matilda

  |

  Bra jobbat! Är ju ett svårt steg att ta men jag gjorde nyss slut med min kille också och det känns lite som att en tyngd lyfts från mina axlar. Nu är det bara att lära sig rocka singellivet igen efter två år! Kämpa på! 🙂

  Svara

 • Julianna

  |

  Kram bästa bloggaren! <3

  Svara

 • Jenni

  |

  Vet precis hur det känns… går igenom samma sak just nu och mitt ex har skaffat en ny tjej. Men det blir ju bättre fast man inte tror det just nu. Kram till dig!

  Svara

 • Elin

  |

  trist som fan, men som du säger så tar det så mycket energi, så det bara blir jobbigt. Du är en hårding! Kramis från Norrland 🙂

  Svara

 • lina

  |

  hoppas det går bra för dig! tips: titta på i en annan del av köping om du vill fly smärtan ett tag. det är svårt att inte le när man ser det. 🙂

  Svara

 • Lisa m

  |

  Skickar all kärlek jag har. <3 <3 <3

  Svara

 • Kajsa

  |

  Förstod nästan att det var något med honom.=/
  Tråkigt när det inte funkar och man mår verkligen piss, men efter det mår man bra igen.
  Tycker det är modigt att våga inse att det är slut, att ta det steget är himla svårt och man vill ju inte det egentligen.

  ❤❤

  Svara

 • Carro

  |

  Hej! Ville bara skriva att jag är i samma situation som dig.. Jag och min sambo sedan fem år tillbaka har precis gjort slut och bestämt oss för att flytta isär.. Det har varit på gång i flera år egentligen men jag har inte klarat att ta steget pga att jag fortf älskar honom så mycket trots allt som har varit.. Jag är flera år äldre än dig och önskar ibland att vi hade gått isär tidigare så att jag hade haft mer tid på mig nu för att hitta kärleken igen, bilda familj etc. Försöker tänka att jag har flera år på mig egentligen, men ibland är det så svårt.. Förstår inte hur man bara ska kunna sluta älska den man älskar mest av allt? Gäller väl bara att ta en dag i taget och låta tiden göra sitt. Stor kram!

  Svara

 • Amanda

  |

  Åh Egoina! Kramar till dig! Jag och min pojkvän gjorde slut för 2 veckor sedan och såklart att det är svin-jobbigt att gå igenom en breakup men innerst inne så kände jag att det var rätt ändå, om det inte känns helt 100 så är det väl inte meant to be.. Och du, det första jag gjorde var googlade fram din veckorevyn breakup artikel haha 🙂 hjälper att läsa igenom den! om det är nån som klarar sig igenom det här så är det ju duu. Hoppas att vi både hittar den rätta i framtiden! KRAM!

  Svara

 • Helena

  |

  Hej!

  Efter många liknande förhållanden – där man haft mycket huvudvärk – blev jag fixad på en blinddate (första och förhoppningsvis sista). Samma person som fixade ihop oss sa något mycket klokt när jag klickade med min blinddate och var orolig att allt gick så fort:
  ”När det är rätt är det inte jobbigt, då rullar det bara på.”

  Visst är det rätt, klart kan man få kämpa ibland om man har barn och ingen egentid, men när man är ung och dejtar – då är det lätt om det är rätt!

  Kram

  Svara

  • egoina

   |

   🙂

   Svara

 • Linnea

  |

  heja heja egoina! du är bäst!

  Svara

 • Pauline

  |

  Synd att höra. Stora kramar till dig. <3

  Svara

 • Marris

  |

  …massor med kramar till dig <3

  Svara

 • Sofia

  |

  Skickar ner massor av styrkekramar till dig!!<3

  Svara

 • Christelle

  |

  Jag kämpar fortfarande för min och pojkvännens förhållande trots att jag vet att det är ”slut”. Han vill inte mer, jag vill. Det gör ont som fan och jag plågar bara mig själv genom att fortsätta träffa honom. VARFÖR håller jag på så? Blir ju fan råförbannad på mig själv. Och honom!

  Du är stark Egoina! Skål och kram!

  Svara

 • Emma

  |

  Va? vi som nyss fick läsa om hur ni blev tillsammans :/

  Svara

 • Em

  |

  Hej! Jag tror att jag bara har kommenterat din blogg en gång, det var när jag fick reda på att min pojkvän som jag var ihop med i fem år varit otrogen. Jag frågade om du hade något tips på vad man kan göra, du sa att det kommer vara väldigt jobbigt i början, men att det med tiden blir bättre. Och så är det ju. Nu, ett år efter mår jag toppen! Jag har förlåtit mitt ex, men jag har också kommit över honom. Det är hans förlust. Det jag tycker du ska göra nu är att hitta på saker med dina vänner, promenader, festa, åk ut och res, ät gott, köp saker som du egentligen inte borde, gör något extra för ditt utseende ibland och njut av att du kan göra precis vad du vill utan att behöva ta hänsyn till någon annan. Kände att jag ville skriva det 🙂 En stor kram till dig, fina du!

  Svara

  • egoina

   |

   Tack fina!

   Svara

 • Linna

  |

  och själv sitter jag här med en sambo sen fyra år och vet inte varken ut eller in. Läste nedan att är det rätt så är det lätt men det är nog inte alltid så även om jag önskar..

  jag är med lite äldre så känns extra jobbigt för jag älskar honom SÅ. han är världens finaste men nånstans så känns det inte bra. Han har inte varit dum eller nånting och då känns det extra dumt att man ens tänker så här…

  kram!!

  Svara

 • Amy

  |

  Heej hoppas du ser denna kommentaren trots att den är på ett inlägg ganska långt bak i arkivet! Jag och min kille gjorde slut för två dagar sen och jag kom att tänka på att du nyligen gått/går igenom samma sak, när jag läste det här inlägget, kändes det faktiskt mycket bättre när jag läste alla styrke-kommentarer, samt dina svar på dem. Så tack för det <3 Det känns som att du mår bättre nu, det gör mig glad både för att du mår bra och för att det kanske det finns hopp för mig med då haha 😉 Ser upp till dig som tusan iallafall!! Kram!

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv