Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Frågestund, del 1

Din önskan är min lag.. :) Här kommer lite ”pest eller kolera”:

1. Om du blev tvingad till att äta en hel kryddburk med antingen salt eller peppar – vilken skulle du välja?

– Peppar. Jag äter ändå typ en hel kryddburk i veckan. Älska peppar <3

 

2. Skulle du hellre kissa med öppen dörr resten av ditt liv eller ständigt gå med en kissfläck på byxorna?

– Jag har inga problem med att kissa med öppen dörr.

 

3. Om du var en vitlök skulle du helst vilja bli hackad eller pressad?

– Det är nog minst smärtsamt att pressas till döds, så jag väljer det. Om den som pressar, pressar snabbt och hårt det vill säga. Skulle inte vilja bli pressad av mig själv.

 

4. Om du blev tvingad till att slicka på antingen golvet eller på toalettsitsen på en offentlig toalett, vilket skulle du välja?

– Amen usch!!! Golvet tror jag.


5. Gå med rakat huvud eller rakade ögonbryn för resten av ditt liv?

– Rakade ögonbryn. Och så hade jag skaffat lugg så att det inte syntes 😉

 

Sådär, nu kommer jag inte på fler :) Haha.

Ha det bra! Kram.

 

 

Vad väljer du helst, att vara steril eller att första gången du föder barn så blir det femlingar?

– Hahahaha. Men gud. Alltså jag vill ju jättegärna ha barn någongång, så jag väljer femlingar. Jag vill i alla fall ha MÖJLIGHETEN. Men att få femlingar? Ahh. Jag vet inte. Blir gråhårig bara av att tänka på det.

 

Hur känns det att Izza är på tv varenda dag? Hur känner ni två varandra?

– Kul! Hon är bäst! Vi känner varandra genom bloggen. Sen tog jag över hennes jobb på Devote när hon slutade där för några år sedan.

 

Dina största fobier?

– Spindlar, saker som luktar äckligt och fulla människor (när jag själv inte är full).

 

Hej Egoina! Gjorde du och Andreas slut/ hade ett uppehåll ett tag?

– Ja. Men vi hittade tillbaka. Får hoppas att det blir bra denna gång.

 

Vad är ditt bästa tips för att undvika bakfylla?

– Drick inte. Haha 😉

 

Hur lång är du? Nämen, pratar du ”ren” norska, eller bryter du? Lyser skånskan igenom och ger dig konstiga R även i norskan? ^^

– Haha! Jag pratar ren norska vad gäller uttal. Min norska är dock inte lika bra som min svenska när det kommer till ordförråd och så.

 

Vad hade du gjort om han som spelar Ironman blev kär i dig? http://imgur.com/DuBoj0D

– Men ja!!! Låt han bli kär i mig!!!

 

Du spelar ju candy crush. Så min fråga är om du är en sån där jobbig jävel som skickar massa förfrågningar till alla dina facebook-vänner?

;)

– Nej. Jag HATAR sånt. Jag borde dock tänka om, för jag blir verkligen fattig av det där spelet.

 

Trivs du i Landskrona? Bodde där fram tills jag var 10 år gammal. Har många bra minnen därifrån men när jag pratar med gamla vänner som bor kvar har dom bara negativt att säga om LA. Tycker det är så himla tråkigt.

– Jag trivs. Landskrona är en jättefin stad och det är nära till allt. Skulle dock vilja byta stad snart, bara för att.

 

Hi! What’s your favourite holiday destination? How many times have you been abroad and where? aaand have you ever been to London? If not..then I think you should come soon and visit your english readers:)

– Whaaat? Do I have english readers? Why? I get why swedish fashionblogers have international readers with pretty pictures and all, but my blog is based on my (swedish!) writing and I don’t think google translate does a very good job translating that. The humorous touch must get lost? But if I really have international readers: COOL! 🙂 Yes, I have been to London. Love it! Im thinking about going for a weekend again soon 😀

 

 

 

 

 

Om du var osynlig för en dag vad skulle du göra då?


Stället du upp varorna med streckkoden på rätt håll när du är o handlar?

– Nej, jag gör inte det. Det är inte för att jag är en genomond människa utan för att jag blir så himla stressad av det. Det tar ju hundra år för mig att vända rätt alla varor och jag tänker att de bakom mig i kön blir irriterade. Förlåt alla kassörskor 🙁

 

Kan jag få flytta in hos dig??????? Älskar Skåne! Ska vi fira Valborg ihop??? :) :):):):/))):):)):)

– Jaaaaa. Jaaaaaaa 😀 😀 😀 :d :DD:D:D:Dd :):):9 9):):):))) 🙂

 

 

Om du är riktigt sugen på något sött men har inget hemma och du orkar inte gå och handla vad gör du då? Rotar du i alla skåp och slutar upp med någonting halvgott, bakar något ellskiter i det?

– Innan hade jag alltid en burk Nutella hemma som en quick fix. Jag har inte kommit ihåg att köpa hem det på sistone. Men jag brukar kunna fixa det på något sätt ändå. Till exempel så blir äckligt godis som skräpar i skafferiet, som man egentligen inte tycker om, ätbart när man är tillräckligt sötsugen.

 

Du skrev om tung kurslitteratur och Google translate, hur gör du då? Skriver du av boken in i Google eller har du boken online?

– Nej, jag slår mest upp ord och ibland hela meningar. Ofta är det ord som jag vet vad betyder, men som jag inte kommer på den svenska översättningen till. Vet inte varför min hjärna alltid gör så. Tycker synd om dem som tidigare var tvungna att slå upp vartenda ord i ett LEXIKON. Orka.

 

om du skulle få ha på dig precis vad du ville till tex en gala utan att någon brydde sig ett skit om hur folk såg ut, skulle du då klä upp dig eller skulle du gå i typ mjukisbyxor?

– Jag tycker mest om att klä upp mig för känslans skull, man liksom känner sig finare. Fast jag kände mig rätt fin när jag gick ut i mjukisbyxor på sittningen för några veckor sedan. Så jag skulle kunna göra det.

 

 

 

 

Vad tycker du om religioner och är du själv religöst troende? Om inte, vad tror du säger en vad som är rätt och fel?

– Jag är inte troende, men skulle vilja vara. Så skönt att ha svar på alla frågor och ”veta varför man finns”. Rätt och fel finns inte, tycker jag. Det är så himla lätt att leka pekpinne, men i slutändan är vi alla människor. Ärlighet, lojalitet och ”behandla andra som du vill bli behandlad själv” är min religion.

 

Favoritserier just nu?

– How I met your mother, New Girl, Californication, Greys Anatomy och för alltid Friends.

 

Hej! Din blogg e asgrym! I alla fall, till min fråga.

Vad tycker du bäst om, att vara ”på g” och nykär eller vara i ett stadigt förhållande? :) Och hur skulle du beskriva kärlek? kram

– Det är mysigt att vara nykär, men jag gillar den trygga känslan man har i ett stadigt förhållande. Den när man känner varandra så väl att man vet saker om varandra som ingen annan vet.

 

Jag har känslor för en kille och är ganska säker på att han har känslor för mig också. Problemet är bara att vi befinner oss i olika världsdelar för tillfället, vi har inte träffats på ett år och vi kommer inte ses igen på ett bra tag. Ska jag bara strunta i det och ta tag i det när vi ses igen eller är det värt att försöka bygga på trots att vi är långt ifrån varandra? Vad hade du gjort?

– Alltså jag hade inte orkat ett distansförhållande där man inte träffats på ett år. Men vad vet jag, fungerar det för er så absolut. Är ni helt säkra och du mår bra så kör på, men om inte så tycker jag att ni kan ta tag i det när ni ses.

 

Vilken kändis skulle du vilja fastna i en hiss tillsammans med?

– Jennifer Lawrence. Hon verkar så himla kul. Jag är lite kär i henne.


Hej!
Om Andreas kom från Göteborg, tror du han hade sagt såhär om dig då när folk frågade honom om vad han tyckte om dig: ”É gó i ná!”?

– Hahaha! Jag har ingen aning om det där betyder något på göteborgska. Men askul isåfall!

 

Är ditt hår färgat? Vilka färger har du isåfall haft?

– Ja, jag tonar det. Försöker hålla mig borta från blondering. Jag har haft alla möjliga hårfärger. Bildbevis:

 

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (38)

  • Lina

    |

    Åh du var så fin i ditt bruna hår! Tyckte det var så synd när du blev blond igen.

    Svara

  • Amanda

    |

    Här kommer ett tips från en student till en annan: ladda ner translate-appen, fota texten, markera o så har du översättningen klar 😉

    Det blir inte alltid de mest korrekta översättningarna, men eftersom att allt är relativt så var det i mitt fall lättare att läsa det än att läsa direkt i boken 🙂

    Haha, jag läste en gång en hel bok genom att fota och översätta stycke för stycke… Lycka till! 🙂

    Svara

    • egoina

      |

      Awesome!! Tack!

      Svara

  • Claire

    |

    Jag kan själv säga som kassörska att det är sååå mycket mer segare att vänta på att kunden ska vända streckkoden rätt om man inte vet var den är än att bara göra det själv. Om det går fort, visst, men vi vet oftast vart den är så du gör helt rätt 😉 Har en kund som alltid ska vända koden rätt, vilket självklart är en fin tanke, men jag får vänta i en evighet på varje vara då!

    Svara

    • egoina

      |

      Haha, ja jag tänkte också det. Ni som är rutinerade brukar inte ens behöva titta. 😉

      Svara

  • rebecca

    |

    var det bara jag som markerade raden för svaret om vad du skulle göra om du var osynlig en dag för att se om det osynliga gick att läsas då?

    Svara

    • egoina

      |

      Hahaha! Jag tänkte först skriva ett svar i vitt, men visste inte hur man gjorde 😉

      Svara

  • Gina

    |

    Ååh, du är så himla fin i alla hårfärgäer men jag gillar den längst ned till vänster bäst, såå snygg!

    Svara

  • Lisa

    |

    ”E go i na”= är go i henne = är kär i henne typ 😉 haha

    Svara

  • Monika

    |

    Från en som jobbat i kassan i många år: 9 av 10 tillfällen är det bättre att kunderna bara slänger upp varorna med streckkoden var som ( dock inget jäkla berg tack!) Ofta är kunderna värdelösa på att hitta streckkoderna och jag vet ju precis var dem är. Så fortsätt precis som du gör 🙂 om du inte har lust att bli den dära 1 av 10 personen, de är grymma haha.

    Svara

  • Frida

    |

    É gó i ná = Är go i henne = Är kär i henne ;D

    Svara

    • egoina

      |

      Haha aw 😀

      Svara

  • Veronica

    |

    Hmm, förstå frågan var lite dum. Vem som helst vet ju att man automatiskt kräks om man skulle äta en halv deciliter salt. Kroppen klarar inte av att ta hand om det.

    Svara

  • Angelica

    |

    Alltså NEJ! ”ná” säger ju bara bönder! Ryser (på riktigt) när folk säger de och har tack och lov aldrig någonsin hört någon säga det på hemmaplan(Göteborg, dah). Nog för att de skulle låta kul för att det blev egoina men nä inte okej.

    Svara

  • Teresa

    |

    Alltså bilden längst ner till vänster, sååå jävla snygg hårfärg på dig! Dör lite!

    Svara

  • Johanna

    |

    Tre nyanser av blont och en brun. Ja, du har verkligen varit crazy och utforskat färgskalan, haha!

    Svara

    • egoina

      |

      Haha visst har jag 😉 Om det är till något tröst råkade jag färga håret rosa för typ ett år sedan 🙂

      Svara

      • Johanna

        |

        Jag vet känslan. Mina första extremtoning när jag var 17 tvättades ur och blev ljusrosa med babyrosa slingor i.

        Svara

  • Kajsa

    |

    Jag tycker tyda.se brukar ge bättre svar! Bara ett tips 🙂

    Svara

  • anna

    |

    Shit pommes frites vad du var snygg i ditt mörka hår! Skönt att du blev blond igen för så snygg får man fan inte vara!! Räcker med att du är en söt blondin. 😉

    Vad hände med frågan hur lång du var? Den vill jag veta! Går och inbillar mig att du är typ 160 och det vore roligt att veta om jag har rätt eller fel.
    Kram

    Svara

  • Anna

    |

    Du är underbar! Och jag älskar också Jennifer Lawrence, lite sådär smygkär blir man.. 😛

    Svara

  • linnea

    |

    du var jätte fin i brunt hår!:)

    Svara

  • Rebecca

    |

    JAAAAAAAAAAA. Äntligen kom jag på vem du är lik!! Har funderat på det löjligt länge och nu när du skrev vem du ville fastna i en med så klarnade det. DET ÄR JU JENNIFER LAWRENCE DU ÄR LIK!!!

    Svara

  • Rebecca

    |

    P.S
    Du är snygg. Spelar inte roll vilken hårfärg du har. Önskar jag var lika snygg som dig. Puss.
    D.S

    Svara

  • Elinor

    |

    Men guuu så fin du var i det blonda nere till vänster! 🙂 Dock är du en riktig skönhet i allt !

    Svara

  • Maja

    |

    Hi again! I think I have some explaining to do 🙂
    My mother is swedish, my dad is austrian but I live in England. I can read and speak swedish but my writing is really bad that’s why i chose to comment in english rather than swedish.

    Hope you have a good day & I love your blog. I really enjoy reading swedish blogs as I never got to live there.

    Kram 😉

    Svara

    • egoina

      |

      Haha okej, då förstår jag. Åh 🙁 Jag som trodde jag hade internationella läsare 🙁 😉

      Svara

  • candycrush

    |

    Blir du fattig av att du inte kan vänta den tiden du behöver för att få nya liv? Gå bara in och ändra tidzon på din telefon, och lek lite med tiden så får du nya liv direkt.

    Svara

    • egoina

      |

      Nej jag blir fattig av att betala för nya levlar.. 😉

      Svara

  • Lanja

    |

    Ååp frågestund 😀 äre issa från the voice?? Btw vad tjänsr du på bloggen??

    Svara

  • Sandra

    |

    ”Vad hade du gjort om han som spelar Ironman blev kär i dig? http://imgur.com/DuBoj0D
    – Men ja!!! Låt han bli kär i mig!!!”

    Ååååh, snyggaste äldre skådespelaren EVER!!!!!
    Blir kär i honom varje gång jag ser honom. Dör.

    Svara

  • Ida

    |

    Amen vadå fattig av candy crush?! Köp inte, För du vet väl att det går att fuska fram liv?! 😀

    Svara

    • egoina

      |

      Men hur kommer man till nya världar utan att koppla till facebook?

      Svara

      • Ida

        |

        Oj, det vet jag inte. Vet bara hur man fuskar fram liv 😀 men det är inte så farligt att koppla till Facebook, jag valde i sekretessen att bara jag får se allt som rör candy crush (för jag gillar inte heller när man bombas med spelresultat och sånt), förutom att man kan fråga mig om liv genom candy crush liksom. Inget syns på fejan. Om det var så du menade alltså 😉

        Svara

  • Malin

    |

    På bilden högst upp till höger (bland de fyra) är du superlik hon som spelar Ivy Lynn i Smash! (Sjukt bra serie för övrigt)

    Svara

  • Anna

    |

    Gud vad snygg du var i mörkt hår! Snygg i blont med, men väldigt snygg i mörkt! 🙂

    Svara

Lämna en kommentar

Arkiv