Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Ni äro bästo

Tack för fina kommentarer! Det är ni som gör att jag vågar bli lite mer personlig i mina krönikor.

 

Just nu skriver jag två krönikor parallellt (inte illa va?) samtidigt som jag har världens ångest över att jag inte fått mina kursböcker ännu. Jag måste ha läst två böcker tills på torsdag och vet inte vad jag ska ta mig till. Jag ska på ett möte i Malmö imorgon och har därför ringt runt och kollat om böckerna finns att låna eller som referensex på olika bibliotek runt om i Malmö. Utan lycka. Ingen som råkar ha ”märken och människor” och ”Brand management” skräpandes hemma?

 

 

Jag och en läsare i Göteborg.

 

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (21)

 • Eve

  |

  Kan du inte låna en väns bok och fota sidorna med mobilen? Många sidor att fota kanske men ju vara värt det för att slippa komma oförberedd på torsdag.

  Svara

 • Denise

  |

  Nej, men jag har ”Marken och människor”, om det kan vara av intresse?

  Svara

  • egoina

   |

   Hahaha 😉

   Svara

 • Malin

  |

  Jag har ”märken & människor” till utlån om du behöver låna den 🙂

  Svara

 • Robert

  |

  Tyvärr inga sådana böcker hemma. 🙂

  Svara

 • ullis

  |

  Märken och människor finns att köpa i andra hand på andra handsbokhandeln på campus helsingborg, i SHIP:s lokaler, öppet 12-13 imorgon

  Svara

 • Camilla Thomas

  |

  Hej! Jo jag har en liten ointressant fråga till dig bara, pratar du norska med din mamma?
  Det verkar självklart eftersom hon är norsk (och du), men ändå inte eftersom ni bott i Sverige så länge 🙂

  Svara

 • Kat

  |

  I värsta fall finns de vid SU, kan ju bara skickas?

  Svara

 • Matilda

  |

  Lägg en kommentar i Facebook gruppen för alla som pluggar Strategisk kommunikation på Campus Helsingborg. De som läser den fjärde terminen på programmet har precis avslutat kursen där de böcker du nämner ingår (jag är en av dem) och därför är det förmodligen också många som har boken hemma 🙂

  Svara

 • ebba

  |

  om det är två böcker som du ska ha läst till på torsdag, kan du inte låna en bok av en klasskamrat medan klasskamraten läser den andra? jag menar, man kan ju omöjligen läsa två böcker exakt samtidigt.

  Svara

 • AnnaIncognito

  |

  Jag har Märken & Människor. 150 kr + frakt, en del markeringar och understrykningar i texten. Maila vid intresse 😉

  Svara

 • Emma

  |

  Du är ju grym, sjukt roligt att läsa din blogg:) posetiv

  Svara

 • bhlk

  |

  Duh. Boken Märken och Människor finns i Ä-holm…de är med i bibliotekennv så det går att beställa till Landskrona inom 1-2 dagar

  Svara

 • Charlotte

  |

  Jag har Märken & Människor hemma! Bengtsson & Östberg va? Går på Campus jag med, dock lundabo. 🙂

  Svara

 • Caroline

  |

  Vi hade också Märken och människor till en kurs och jag öppnade aldrig boken? Undra just hur viktig den är för den är verkligen ap-dålig. Och typ en sida lång? Låna den av nån klassis en timme så klarar du dig!

  Svara

 • Jossan

  |

  Kolla kurslitteratur.se, där finns det mesta!

  Svara

 • Svorskan

  |

  God morgon, jenta mi!

  Svara

 • Nicole

  |

  Hej Egoina!
  Lät inge vidare det där med böckerna men det löser sig säkert, du har en väldigt fin resväska i alla fall ;D och skrev en väldigt bra krönika!!!
  Men jag tänkte be dig om hjälp. Inte för att ”sälja mig själv” utan för att sälja det som är rätt. Jag och min klasskamrat har gjort en film mot rattfylla (med bl.a. Peter Settman) som på 1½ dygn har fått över 3600 visningar men det är inte nog, den ska bli större. Länken är http://www.youtube.com/watch?v=fgoHg-rjRqI eller ”Rattfylla – Det drabbar inte bara dig” på youtube. Snälla hjälp oss med det här för budskapet är viktigt!
  Om du inte har lust att länka skulle det vara hemskt roligt att höra dina åsikter om den. Tack på förhand!

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv