Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Frusit till is

Bra dag att gå ut med blött hår.

20130126-152555.jpg

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (9)

 • Cecilia

  |

  Den känslan alltså! Var och vinterbadade för några veckor sedan, hann inte föna håret eftersom de skulle stänga. Håret hade frusit till is innan vi blev hämtade. Haha, kände mig verkligen fin just då.. 😉

  Svara

 • Victoria

  |

  Hej Egoina! Jag har läst din blogg lite då&då och vill säga att den är rolig och jättebra. Själv har jag även en egen blogg där jag startat en tävling där man kan vinna ett plagg ifrån min Lighsick-Collection, hoppas du tar dig en titt och läser om min parisresa som jag startade bloggen utav, väldigt många tips och annat om paris. Hoppas du får en trevlig helg

  Svara

 • Robert

  |

  Ajaj! 😮

  Svara

 • Elin

  |

  Haha åh så blir mitt hår också, bra att du har mössa iaf haha 😀

  Svara

 • Victoria ♥

  |

  Det gjorde mitt här om dagen. Jag trodde det skulle gå av och att jag skulle få page-frisyr. Jag klarade mig. Puh.

  Svara

 • Sandra

  |

  Haha så kul att din blogg heter EGOina och ovanför din header är det reklam på en film som heter ego, ha-ha-ha..

  Svara

 • Emma w

  |

  Haha, jag gick ut med torrt hår häromdagen och t.om det frös till is!

  Svara

 • Kajsa

  |

  Det där var rätt vanligt att få när man var liten, iaf här uppe. 🙂

  Svara

 • Humana Liberta

  |

  Kände mig också väldigt smart efter att jag hade tränat en dag och gick ut med dyngblött hår i minnusgrader och fick vänta på bussen…. Tur att man hade en lång och bred halsduk som jag kunde vira runt skallen…. ;P

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv