Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Så blev det torsdag

Det var inte jättesmidigt att läsa en bok genom bilder i telefonen (no shit). Så nu har jag beställt boken ändå. So much för att vara ekonomisk, haha. Jag missar seminariet i skolan idag eftersom att vissa frågor helt plötsligt handlade om sidor jag inte tog bild på. Men jag kunde komplettera skriftligt, så det är ingen fara.

 

Har haft en supermorgon med min kärlek och nu ska jag ta tag i dagen. Skriva en krönika ska jag också göra. Ni då? Vad ska ni göra idag?

 

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (18)

 • Amanda

  |

  Vill bara tipsa om en jättebra app för oss studenter :). Den heter genius scan. Finns både gratis och som betal app. Du tar kort på dina sidor du ska läsa ( så som du gjort) sen med hjälp av appen mailar du bilderna till din mail. Bilderna kommer då i pdf. Då kan du antigen skriva ut eller läsa på datorn! Enklare än att läsa i mobilen 🙂 kram

  Svara

 • Eve

  |

  Lägg över alla bilder på datorn och använd ex. programmet cutepdf då får du alla bilder i samma pdf-fil. Jag brukar göra så när jag är snål och endast böcker för daglån finns kvar 🙂

  Svara

 • Isabell

  |

  Vet du vad, jag brukar i det närmaste aldrig lämna kommentarer men nu känner jag ändå att jag måste. Jädrans vad snygg du är! Har följt dig i många år och har alltid tyckt att du är fin men så vacker som du är nog har du aldrig varit! Ville bara tala om det=)

  Svara

  • egoina

   |

   Mja… Det är nog en snäll kamera. Haha nädå. Tack! 😀

   Svara

 • Robert

  |

  Jag har gjort samma som du, fast tvärtom. Jag lämnade in några gamla kursböcker på campusbokhandeln för att förhoppningsvis få dem sålda. 🙂

  Svara

 • Patrik

  |

  Dom där ögonen kan man drunkna i…. och jag som inte ens kan simma…

  Svara

 • ida

  |

  gud vad snygg du är :D!

  Svara

 • sanna

  |

  Hejsan bäste Egoina!
  Du har säkert fått denna fråga många gånger (& säkert även svarat på den bara att jag är för lat för att hitta svaret), men jag undrar vad det är du utbildar dig till? Vilket slags jobb är det du strävar efter? 🙂 Kramizzz

  Svara

 • Jessica

  |

  Jag ska också skriva en krönika, blir dock helt oxtokig för förstår inte hur man ska kunna vara personlig, eller hur mycket personlig man måste vara, blir galen. Haha…

  Svara

 • Anja

  |

  Hej! På skolan har vi en uppgift om att skriva en krönika, har du några tips att dela med dig av? Det skulle vara jättesnällt i sånna fall 🙂

  Svara

 • Jessika

  |

  Jag ska också skriva en krönika! 😀 Inte helt hundra på att jag kommer att få den publicerad men jag hoppas verkligen det!

  Svara

 • Anneli

  |

  Idag skall jag sörja för att min chokladkaka tog slut en stund sedan.

  Svara

 • Mikaela

  |

  Damn girl, snygg!

  Svara

 • Matilda

  |

  Såg på din instagram att du va singel för några veckor sen, så ville mest säga kul att det löste sej, ni är söta tsm 🙂

  Svara

 • Bea

  |

  Så fin du är! 🙂

  Svara

 • Matilda

  |

  Måste nämnas att du verkligen är ûberfin! Den där luggen alltså! Gör du på något speciellt sätt eller faller den så naturligt? Skitsnyggt verkligen! Tack för en riktigt goe blogg! 🙂

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv