Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Hur kan man glömma sina kalsonger?

Nu har jag varit duktig och städat. Min svanskota hatar mig, men rent är här.

 

 

 

 

Jag hittade ett par kalsonger under sängen. Jag fattar inte riktigt det. Har Andreas gått hem utan? Varför har han inte sagt något? Jag minns en gång ett ex till mig hittade ett par trosor på sitt rum och sträckte dem till mig och sa ”här är dina trosor”. ”Ehhh, det där är inte mina trosor”, svarade jag. En annan tjejs trosor. Snacka om dålig stämning.

 

Tänkte försöka sova snart så att jag orkar med skolmässan imorgon. 11.00 till 19.00 är jag på Folkets Hus i Landskrona. Det ska tydligen hända en massa grejer. Vad jag ska göra vet jag dock inte. Bara stå där? Prata med er? KOM!

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (20)

 • Isabelle

  |

  Ja men om han sover hos dig har han väl antagligen en väska med kläder och rena kalsonger? 😛 Jag har massa kalsonger hos mig och min pojkvän har nog halva min garderob hos sig.

  Svara

 • Julia

  |

  ÅÅ, jag hade så gärna velat vara där! Jag hade velat tacka dig för att din blogg hjälper mig mer än vad du antagligen förstår. Jag har nyligen haft en ätstörning, och när sjukdomen spökar i mina tankar så tar din blogg mig tillbaka till den friska verkligheten. Kram på dig!

  Svara

  • Rebecca

   |

   Känner precis samma som dig, Julia.

   Svara

   • egoina

    |

    Tack vad fina ni är 😀

    Svara

 • Lilly

  |

  Oj då! Hade han varit otrogen eller var det något gammalt raggs trosor som han hade? :O

  Svara

 • Rebecca

  |

  Fast han har väl kanske haft med sig ett par kalsonger i ombyte när han hälsat på. Det hade ju inte varit alltför märkligt.

  Svara

 • Anna

  |

  Oj, vad lik Magdalena Graaf du är på den där bilden! 🙂

  Svara

 • Matilda

  |

  Jobbade med att städa på filmastaden ett tag, och ett par kollegor hittade en gång ett par kallingar där i en salong, lixom vem tar av sig kallingarna o lämnar dom i biosalongen? xD

  Svara

 • Fanny

  |

  Var han otroge???

  Svara

 • Liebling

  |

  haha ja åtminstone nu på vintern är det ju illa om man glömmer sina underkläder 😛

  Svara

 • Robert

  |

  Skönare att gå utan kalsonger, haha. Iaf om man inte har ”riktiga” kläder på sig. 😀

  Svara

 • Patrik

  |

  Kollade på filmen ”the resident” nyligen, kan vara rätt scary att hitta kalsonger under sängen… särskilt om man sedan har problem med att sitta?

  Svara

 • Rebecca

  |

  Mitt ex glömde sina kalsonger hos mig med, och sen när jag flyttade hem igen hade jag tänkt slänga dem men råkade få med mig dem! Så igår städade jag mitt rum och så hittade jag dem under sängen… ehh. Okej. Verkar inte kunna bli av med dem xD

  Svara

  • Rebecca

   |

   glömde säga att jag bott hemma i 5 månader också xD

   Svara

 • Anna

  |

  Värre när man sover över hos sin kille som bor hos sin mamma och glömmer ett par stringtrosor under sängen (ibland kan de bli så) och hon hittar dom när hon städar, tvättar dom och lägger dom på hans säng…

  Svara

  • Jess

   |

   Värre är när man har en pojkvän som inte kan tvätta eller städa själv…

   Svara

 • Amanda

  |

  Haha, det är nu Andreas bara ”Eeeh, det där är inte mina kalsonger” 😀

  Svara

 • Ajlin

  |

  Mitt ex’s dåvarande pojkvän hittade ett par av mina trosor i hans tvätt. Inte så jävla kul. Och inte fan var det lätt att övertyga henne om att de hade råkat följa med hans smutstvätt när han flyttade ut ur min lägenhet. Jag tänkte mer ”varför i hela helvete skulle jag lämna kvar mina smutsiga trosor och låta honom tvätta dem om jag låg med honom?” 😛

  Svara

  • egoina

   |

   Hahahaha! Vad illa!

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv