Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Gränsen mellan snål och smart

Jag orkade inte hänga på biblioteket idag. Då boken inte går att låna (det är ett referens-ex som inte får lämna biblioteket) och jag inte hade pengar på mitt studentkort för att kopiera bestämde jag mig för att fotografera varje sida i boken. Haha.

 

Ibland är gränsen mellan snål och smart verkligen hårfin.

 

Numera ser mitt kameralbum ut såhär:

 

 

 

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (21)

 • Sophie

  |

  Snål eller bara jäkligt kreativ?

  Svara

  • egoina

   |

   Kreativ lät bättre 😀

   Svara

 • Robert

  |

  Man får inte vara dum. 😀

  Svara

 • Camilla

  |

  Du är inte ensam om att ha gjort så 🙂

  Svara

 • Emma

  |

  haha sådär har jag också gjort!!

  Svara

 • Patrik

  |

  Egentligen ganska smart… 🙂 Ett tips till är att det finns en app och även ett program till datorn som heter Evernote. Där kan man ladda upp bilder i ”anteckningsblock” och efter en stund så översätter Evernote så att texten blir sökbar. Bra om man har en massa info man tycker är viktig, men samtidigt är lat så man inte orkar leta när man behöver informationen. Går ju även att fota sina handskrivna anteckningar och ladda upp…

  Svara

 • Hanna

  |

  Hej Egoina! Jag ställde en fråga till dig för ett tag sen hur det är att vara student osv, då jag velat länge och verkligen avskytt mitt nuvarande yrke. Tack vare att du tog upp den frågan och så många fina människor svarande så förstod jag att man inte alls behöver leva som en fattiglapp och ha ett allmänt tråkigt liv. Och vet du vad? Idag var min första dag på komvux, ska läsa till några ämnen och förhoppningsvis till hösten har jag kommit in på ett program som passar mig. Så all eloge till dig Egoina för att du bryr dig om dina läsare och svarar på frågor som är viktiga för oss ungdomar! ( Hur många kalorier man bränner på ett gympass anser inte jag viktigt) Du är en av mina största förebilder och jag hoppas du fortsätter som du gör! Puss&Kram från en trogen bloggläsare

  Svara

  • egoina

   |

   Åh vad glad jag blir! 😀 Lycka till!!! Uppdatera mig gärna om hur det går och vilket program det blir. Heja dig!! 😀

   Svara

 • Sarah

  |

  Haha. Så brukar jag göra med min historiabok. Den är så tung så jag orkar inte släpa med den hem. 🙂

  Svara

 • Lisa

  |

  sådär gör jag alltid xD

  Svara

 • Jessica

  |

  Haha, det gjorde jag med en gång, fast bara ett par sidor och jag gömde mig lite för jag var osäker på om man verkligen får fota av sidorna 😉 Snålhet skapar kreativitet som ger smarta lösningar 🙂

  Svara

 • lol

  |

  Fotografiskt minne du har lol

  Svara

 • TIDSTJUVEN

  |

  Been there, done that… 😉 Int en hel bok dock, men ett par kapitel.

  Svara

 • Lotte

  |

  Hahaha, jag tyckte det var extremt smart!

  Svara

 • Caroline

  |

  Var försiktig och gå kanske Inge ut i bloggen med att du kopierar. Det är olagligt att kopiera litteraturen utan tillstånd. Vill inte va bitterfitta men en i klassen åkte på böter när de såg att hon kopierade. De på biblioteket är skyldiga att rapportera 🙁 så sköt det snyggt 😉

  Svara

  • Sanna

   |

   Det är INTE olagligt att kopiera några sidor ur en lärobok. Det som är olagligt är om man kopierar hela eller större delen av en lärobok. Ett eller två kapitel är inte olagligt.

   Svara

 • Daniela

  |

  Det är gratis att scanna! Iaf på de bibliotek jag har varit på. Enklare at läsa

  Svara

 • Pernilla

  |

  MEN DUUUU du kan scanna in i kopiatorn och skicka til din studentmail 😉 skitenkelt :)))

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv