Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Kärlek som på film

Min senaste krönika i Veckorevyn!

 

Läs och njut. Eller bara läs. Välj själv.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (44)

 • Friskey

  |

  Du skriver så himla bra! 😀

  Svara

 • Linnea

  |

  Min favorit av dina krönikor hittills! Så Bra skrivet!

  Svara

 • fanny

  |

  det här var din bästa krönika på länge!

  Svara

 • Arw

  |

  Håller med om Christina även om jag lyssnat intensivt på henne sedan Genie in a bottle <3 Hon är helt fantastisk!

  Svara

 • Elin

  |

  Åh lika bra som vanligt! 🙂

  Svara

 • Emma

  |

  Hahaha, så himla rätt – precis sådan är jag!

  Svara

 • josefin

  |

  Jättebra skrivet, känner igen mig så. Blev glad av att läsa din krönika och började längta till kl 19,03 då min pojkvän alltid brukar komma in genom min dörr 🙂

  Svara

 • Lisa

  |

  Haha, jag är precis likadan. Sambon skulle ha kommit hem för 20 minuter sen men är lite sen. Drömmer mig bort att han är och köper choklad till mig men antagligen köper han nog bara mjölk, som vanligt.

  Svara

 • Caroline

  |

  Räknar till sju? Det är ju inget jämnt nummer.. 😉

  Svara

 • Maja

  |

  Grymt skrivet! 😀 Känner igen mig å det grövsta…

  Svara

 • Lesthi

  |

  Mycket bra skrivet! Känns skönt att få veta att jag inte är den enda som tänker sådär ibland :’D

  Svara

 • Nelly

  |

  Det var en av dina bästa!

  Svara

 • ida

  |

  älskar dina krönikor! Du borde börja skriva böcker :D!!

  Svara

 • li

  |

  EN titt i spegeln, säger man väl ändå? Känns som du försöker göra revolt i språket och ändra om allt till ett; ETT choklad, ETT titt… nej egoina, det är inte okej! du mindfuckar min hjärna 🙁 (hoppas på att det var slarvfel)

  Svara

  • egoina

   |

   Oj! Jo, det där var slarv. Konstigt att det inte korrades.. 🙂

   Svara

 • Robert

  |

  Bra skrivet, måste jag säga. 😀

  Svara

 • Liebling

  |

  mitt i prick som alltid. älskar den 🙂

  Svara

 • Karin

  |

  Åh, bästa hittills!! 🙂

  Svara

 • Elin

  |

  HAHA! Så bäst! Jag gick och tänkte på din krönika hela julafton. Tror du inte att min pojkvän kommer hem till mig och överraskar med ”Jag ville bara önska en god jul”
  Jag bara Woooow, Kärlek som på film!

  Du är bäst!

  Svara

  • egoina

   |

   Haha aw! Kul när det ”går i uppfyllelse” 😀

   Svara

 • Svorskan

  |

  Åh! Vad fint! Och om ingen annan känner igen sig, så är du åtminstone lik din mamma i frågan. 🙂

  Svara

 • Emelie

  |

  Känner så väl igen mig! Du är bäst på att skriva krönikor 🙂

  Svara

 • Sofie

  |

  Jag får bara hemska tankar när sambon är sen. Har bussen krockat? Har han blivit påkörd osv. Kan ha att göra med att han har spenderat allt för många gånger på akuten i sitt liv, det är som att olyckor förföljer honom. Jobbigt är det i alla fall, men extra härligt är det då när man får ett sms i stil med ”Är på ICA, vill du ha något?”

  Svara

  • Danni

   |

   Hahaha, jag är exakt likadan med min sambo. Är han mer än en halvtimme sen så börjar jag fundera direkt.

   Svara

   • Emma

    |

    Haha, jag med. Fast jag pendlar! Är typ ena sekunden orolig att det ska ha hänt något och andra ivrig för att han ”kanske köper blommor” xD

    Svara

 • Lillanna & Minimupp

  |

  En väldigt bra krönika! Var stolt över dig själv! Tror många känner igen sig i den och vi tjejer borde skärpa oss och skakas tillbaka till verkligheten.

  Svara

 • Lisa m

  |

  Helt fantastisk krönika! Du är awesome! Och du är verkligen inte ensam om att känna att du är dum i huvudet bara för att det inte blir som på film. Sömnlös i Seattle är min absoluta favoritfilm och jag ser den säkert 30 gånger per år för jag vill också bli stormförälskad i en person som jag lyssnar på när han pratar i radio och jag vill också möta honom högst upp i Empire State Building på alla hjärtans dag! Och jag vill också lyssna på It must have been love och gråta över att den jag är förälskad i kommer åka ifrån mig men sedan vända och åka tillbaka och klättra upp till min lägenhet (okej jag bor i radhus så han får väl göra någonting annat då!) med en ros och bara komma till mig. Och jag vill också springa på gräsmattan i ett vitt nattlinne halva vägen innan han kommer och slänga mig i hans famn(Gissa vilken serie!)och ha romantiskt sex framför brasan och allt blir sådär perfekt. Varenda smekning och varenda rörelse blir helt jävla perfekt. Jag vill också! Damn you romantiska filmer och serier!! 🙁

  Svara

 • Jenny

  |

  ”flyga en ut en livslevande fågel”, är du verkligen en sådan där lat författare som du själv dissade häromdagen?;)

  Svara

 • rebecca

  |

  Igenkänningsfaktorn på det här inlägget var så hög så att jag började gråta. Vill bara ge dig en kram, för du är så himla bra! 🙂

  Svara

  • egoina

   |

   🙂

   Svara

 • Kakamonstret

  |

  Din bästa krönika hittills. Jag önskar jag kunde skriva så bra som dig =/. Det var jätte bra skrivet :)!

  Svara

 • Ebba

  |

  DU BLURRADE INTE DITT NAMN :O

  Svara

 • Aidas MakeUp

  |

  Jag kommenterar sällan här Egoina, vet inte varför jag inte gör det oftare. Jag tycker verkar vara en fin och ödmjuk tjej och denna krönika gjorde mig lite sentimental.. ”bara du”. Väldigt fint skrivet och du har fått till ett jättefint och mysigt flow. Jag skriver själv krönikor och ska faktiskt få min första publicerad nu snart, dock i en universitetstidning så det är ingen big deal. Hur som helst vill jag säga att du gör så bra ifrån dig, tvivla aldrig på själv. Massa kramar / Aida

  Svara

  • egoina

   |

   Tack vad glad jag blir! 😀

   Svara

 • Lovisa

  |

  Snyggt jobbat!
  Det är det som kallas kärlek!

  Svara

 • Sabina

  |

  En av dina bästa krönikor 🙂

  Svara

 • Debster

  |

  Det här kan ha varit det bästa du någonsin skrivit. Allteftersom jag läste så kände jag hur du träffade mig gång på gång tills jag nästan började tänka ”Aj”.

  Att ständigt hoppas på att killar ska göra såna där stora romantiska gester resulterar ofta bara i att man blir ledsen över att ens dagdrömmar aldrig slår in. Tänk bara om alla killar konstant gick och fantiserade och hoppades på att vi tjejer skulle öppna dörren i raffset varenda gång de kommer över eller föreslå en trekant med just den tjejkompisen man listat ut han tycker är mest attraktiv.

  Så BRAVO Egoina! Vi måste leva härnere på jorden och glädjas och älska det vi har istället för att sukta och sörja efter dagdrömmar som faktiskt är ganska orimliga när man tänker efter!

  Svara

 • jessica

  |

  Så jävla bra :’)

  Svara

 • Jeanette

  |

  Jäkligt bra skrivet!

  Svara

 • Sophie

  |

  Du är helt enkelt så himla bäst!

  Svara

 • Johanna

  |

  Nu länkade jag den här till min pojke så håller jag tummarna på att han får lite inspiration! 😀 Bra skrivet, känner verkligen igen mig!

  Svara

 • Sandra

  |

  Hahha, ooh. Så bra, fick mig en tankeställare 😉

  Svara

 • Hayley

  |

  Fan vad fint! Denna går lätt in i favoritfacket!

  Svara

 • lina

  |

  Bästa krönikan jag läst av dig på länge, rock on Egoina! 😀

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv