Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Mina nyårslöften

I dagens City. Snyggt att jag fick klippa mitt i bilden på mig själv, haha.

 

 

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (30)

 • Robert

  |

  För din egen skull hoppas jag också att du inte börjar gå på alla fyra, faktiskt. 😉

  Svara

 • Sofie

  |

  Usch, jag har också hemsk hållning! Jag försöker tänka på det och träna så det ska bli bättre men det har inte funkat hittills… :p

  Har dock sett någon grej man kan köpa och ha runt midjan som typ spänner upp ryggen så man måste gå rakt, det är nog vad jag skulle behöva! ;D

  Svara

 • Marielle Foto

  |

  Kolla in hälsovästen! Jättebra hjälpmedel om man vill få bra hållning!

  Svara

 • Julia

  |

  Känner alldeles för väl igen mig i det här med hållningen. Var hos en naprapat för ett litet tag sen och han sa åt mig att jag skulle vara kutryggad redan i 20årsåldern om jag inte började träna mina ryggmuskler snarast. Han syftade mest på att jag skulle göra vanliga rygglyft (http://www.youtube.com/watch?v=I5JeLdODrQg) + stå framåtlutad och göra sidolyft med hantlar (http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=EFSpTUQunLE)Det tar ju faktiskt inte så lång tid och är inte så jobbigt att göra några sådana om dagen. Om man jämför med att vara kutryggad och ha ont för resten av sitt liv alltså… Datorerna förstör våra ryggar. PS. Din blogg är faktiskt jävligt bra faktiskt.

  Svara

 • Patricia

  |

  Egoina! Visste du att Smash finns på Candy People i Lund (bakom SF bio)? 🙂 🙂

  Svara

 • M

  |

  Detta var nog en av dina bästa krönikor, faktiskt 😉
  Jag försöker tänka på min hållning, har blivit ganska mycket bättre men det är inte lätt när vi tillhör datorgenerationen. Framåtlutad är ju hela grejen liksom, ingen sitter väl helt rak i ryggen framför datorn i flera timmar? 😮

  Svara

 • Jenny

  |

  Jag har också dålig hållning :/ kanske blir en apa igen efter ett tag ;)2

  Svara

 • fanny

  |

  HAHA så jävla skön!

  Svara

 • Alex

  |

  Gillar dina krönikor! Men blev helt störd av syftningsfelet i början, haha! ”Jag var på museum för några veckor sedan och såg en filmsnutt på en bänk utan ryggstöd”. Det du skriver är att det du såg på filmen var en bänk utan ryggstöd och jag fick läsa om flera gånger för att kunna läsa vidare. JA, du har nog mött en jämlike index här att vara språkpolis 😉 haha.

  /blivande svensklärare

  Svara

  • egoina

   |

   Haha! Det tänkte jag inte på 😉

   Svara

  • Emma

   |

   Haha, jag fick också läsa om den meningen flertalet gånger 😛

   Svara

 • ♥JuliaCarlzon

  |

  Härlig krönika som alltid! Jag måste också få bättre hållning även fast jag bara är 14, faktiskt. 😉

  Svara

 • Lesthi

  |

  Lycka till med nyårslöftena 😀 jag avvande mig från ordet ”sådära” förrförra året, det var tufft men det gick xD

  Svara

 • Zandras

  |

  Haha får panik på folk som använder faktiskt hela tiden då min mamma & hennes sambo använder ordet i typ varje mening :p

  Svara

 • Emma

  |

  Haha, det där med att säga faktiskt på slutet av alla meningar är rätt typiskt för folk som pratar med brytning eller har utländsk bakgrund 😛

  Svara

 • Tove Kjaerran

  |

  Hej Egoina! Jag har följt din blogg ett tag, tycker du är så himla bra. För ett tag sedan skrev du något om att du sökte en person för foto & kodning av ny design/bilder. Jag fick aldrig tummen loss då, men nu tänkte jag iallafall skriva 🙂 Jag är en ung tjej med fotosinne och hade gärna fotat dig! Jag har studio men föredrar verkligen utemiljö, då det går. Iallafall, en design mm kan jag också knåpa ihop. Du får gärna kolla mer på mina bilder här (http://www.facebook.com/ToveKjaerranFotografering) eller bara kika in på min blogg! Puss och kram, Tove!
  (Jag är belägen utanför Malmö :))

  Svara

 • ida

  |

  älskar dina krönikor! 😀

  Svara

 • Hanna

  |

  Dina krönikor är alltid så bra, speciellt den i VR där du skriver ”puss” till killen.

  Nu till min fråga…vet du om man brukar skriva låttitlar inom citationstecken i krönikor? 🙂

  Svara

  • egoina

   |

   Tack 😀 Ingen aning. Krönikor är ganska fria i min mening, så gör som du vill. Annars är kursivt ett alternativ också.

   Svara

 • Sara

  |

  Hahahah bara för att du nämnde det i ett annat inlägg så har du ett stavfel i sista stycket. ”Jag sträcka på mig och prata bättre, faktiskt.”

  Svara

 • Sara

  |

  Hahah, bara för att du nänmde det i ett annat inlägg så har du ett stavfel i sista stycket. ”Jag sträcka på mig och prata bättre, faktiskt.”

  Svara

 • cecilia

  |

  Kan inte du visa och berätta om dina julklappar? (:

  Svara

 • tilda

  |

  jag har en lärare som hela tiden säger: och den biten. det är värre 🙂

  Svara

 • Emma

  |

  Språkpolisernas språkpolis. Jag måste ju givetvis påpeka detta. Såg att några redan skrivit om bänken, haha.
  Men kolla sista meningen ”Jag sträcka på mig och prata bättre, faktiskt.”
  Det verkar som om att ett ’ska’ har gått iväg någonstans. 😉

  Vilken jävla press det är att skriva en kommentar á la språkpolisen. Har granskat denna kommentar x antal gånger, haha.

  Bra blogg!

  Svara

  • Emma

   |

   Men va fan!
   Någon var visst före, allt jobb var i onödan alltså.
   Hahaha

   Svara

 • Miranda.

  |

  Hahah, dina krönikor är bäst! Älskar dom, hahah. Hallelujah på Egoina!

  Svara

 • Alma

  |

  Du stör dig på stavfel, men du stavar ju faktiskt fel själv. Lovehandles, ska det vara, inte lovehandels :)Ska man vara ännu petigare så är det dessutom två ord, inte ett.

  Svara

 • fanny

  |

  egoina, du gör min dag. varje dag. puss på dej!

  Svara

 • malin

  |

  åh, vad jag älskar dig!!!

  Svara

 • Jenny

  |

  Satt och gapskratta som ett fån när jag läste det där om din hållning för det är precis som jag. Så din beskrivning på vårt gemensamma lilla problem, underhåller mig väldigt nu!

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv