Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Världens bästa jobb

Såg ni på Skurt när ni var yngre? Jag gjorde. Han brukade besöka fabriker för att se hur saker går till och så. En gång besökte han Ahlgrens bilar. Där var det några stycken som jobbade med att provsmaka bilarna. Jag glömmer aldrig det. Jag tänkte att det måste vara världens bästa jobb att få betalt för att äta godis.

 

Och nu gör jag det. Eller ja. Indirekt. Det är väl inte direkt någon som ber mig provsmaka grejer. Men ni klickar er in här trots att jag gör det.

 

Dagens frukost:

 

 

 

Bra julversion. Jag är inte så glad för risifrutti i allmänhet (det har dock växt på mig på sistone), men gillar man det och gillar man saffran så är det nog en hit.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (12)

  • Guldnunnan

    |

    Åh har velat prova den, älskar saffran o tycker risifrutti är rätt gott! får nog slå till nästa gång!

    Svara

  • Karin

    |

    Åååh jag såg Skurt! Han var på min pappas jobb och jag blev jätteledsen när jag inte fick följa med och träffa honom…
    Han var till Korsnäs också och tappade mössan i pappersmassan… Ooops!

    Jag har smakat risifruttin och jag tyckte att det var alldeles för lite saffran i 🙁

    Svara

  • PmsHannah

    |

    Risifrutti är gott men just saffran lät ju inte som nån vidare hit.

    Blir så glad när jag kollar igenom din blogg, du är en sån klok tjej du. 😉

    Svara

  • Mickan

    |

    Haha sånt jobb skulle jag med vilja ha! 😀

    Svara

  • Linnea

    |

    Åååh alltid trott att jag var den enda som kom ihåg det! Haha ja, världens bästa jobb måste det vara!

    Svara

  • emma

    |

    Är en saffransfantast av rang, gick och väntade i veckor innan denna kom ut haha, gick runt i alla butiker, 7-eleven och pressbyråer varje dag tills den äntligen kom! Den är god, skogsbärssylten passar väldigt bra till, saffranssmaken är lite svag men bonus för att det är riktig saffran i och inte någon arom eller konstgjort smakämne. Det är inte världens största smakupplevelse och jag hade hoppats på mer saffran men den är god, det är den! Tycker dock risifrutti känns rätt mycket som efterrätt, det är så sött.

    Svara

  • Carolin

    |

    Åh, minns också det avsnittet av Skurt nu när du säger det. Jag ville så himla gärna jobba som bilprovwsmakare! (Vill fortfarande såklart, men inte på heltid, vill inte ha diabetes.)

    Svara

  • Hanna

    |

    Uäääää, vad äckligt det lät att ”det har växt på dig”. Som att det har växt risifrutti på din kropp, brr. Haha!

    Svara

  • g

    |

    ”Växt på mig”, haha. Svengelska is the shit!

    Svara

  • Tove

    |

    Skurt är underbart! Har en gammal video med Skurt och Bangzulu.. ska överföra den så den blir digital nu i jul när jag får tid till det. BÄSTA!

    Svara

  • Christina

    |

    Det avsnittet av Skurt kommer jag ihåg. Det och när han var ’osynlig’.

    Svara

  • Emma

    |

    Hahah Skurt får vi se på våra kemilektioner ibland för att se hur allt funkar osv.. Alla sitter o garvar åt det hela tiden 🙂 Vi går ju trots allt i nian.

    Svara

Lämna en kommentar

Arkiv