Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Gräset är alltid lite grönare

Min senaste krönika i Veckorevyn ser ut såhär. Hoppas ni gillar den!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (23)

 • Mella

  |

  Jag är världsbäst på att bestämma mig. Inte för att jag alltid är säker, utan för att jag inte orkar vela. Det tar bara en massa energi och jag mår extremt dåligt av att gå omkring och inte veta vad som komma ska. Så jag bestämmer mig bara. Jag mår bättre av att fatta en dåligt beslut då och då än av att gå och vela och känna mig osäker.
  Men när det gäller mat borde jag vara bättre på att fundera lite. Istället beställer jag alltid samma sak. Då vet man att det man får är gott, men samtidigt får man aldrig chansen att testa något nytt som kanske är ännu godare…

  Svara

  • Sofie

   |

   Precis så är jag också med mat, och jag har funderat ibland på om det är något jag missar när jag bara beställer samma sak men så tänker jag att det jag beställer är något jag verkligen tycker om, så varför måste jag ta något annat?
   Subway är skitlätt för mig. Italian BMT, parmesanbrödet, vanlig ost, värmd, alla grönsaker utom rödlök och jalapeños och vitlöksdressing. Mmmmm… Prova den nästa gång Egoina 😉

   Svara

 • Lesthi

  |

  Galet bra krönika! Känner så igen mig! Började dessutom må lite bättre av att läsa den 🙂

  Svara

 • Robert

  |

  Tycker den var kanon! 😀

  Svara

 • Michaela

  |

  Åh, vilken bra krönika Egoina! Jag är just en sådan människa som aldrig kan bestämma mig. Min pojkvän har satt mig i hemma-terapi och tvingar mig göra flera val än jag kanske egentligen hade behövt, bara för att jag ska lära mig… Jag tog studenten i år och just nu står jag precis som du säger och bara stampar och trampar. Har ingen aning om VAD eller HUR jag ska välja!! PANIK!!! Du som är så klok och brukar ha kreativa svar på det mesta…Kan du inte skriva om HUR MAN GÖR FÖR ATT VÄLJA?!

  Massa Kramar från Dalarna

  Svara

 • Johanna

  |

  Haha, där satte du huvudet på spiken! Det gjordes förövrigt en undersökning när det gällde just människan och dennes förmåga att välja. När de tillfrågade personerna svarade på en enkät var en av frågorna just ”har du svårt för att ta beslut?” Det fanns 3 svarsalternativ: Ja, nej och jag vet inte. Majoriteten av de tillfrågade svarade ”jag vet inte”. Jag tycker det säger ganska mycket om människan och dennes beslutångest 😛

  Svara

 • Jenni

  |

  Super bra krönika, känner super mycket igen mig 🙂

  Svara

 • Anna

  |

  Jag jobbar på statoil. Och när folk köper mat ska vi först fråga i kassan vilken korv de vill, bröd eller mos, dricka, tillbehör och kaffe på maten. När de väl svarat på se frågorna så kommer det mer. Köper de mos.. Ska det vara krydda på? Vilket tillbehör? Rostad lök? Vilken smak på korven? Du fattar. Jag märker ibland att folk blir trött på en. Men varför? Jag frågar ju bara för att det ska bli som DEM VILL, inte för att jag tycker det är kul.
  Personligen på älskar jag subway. Är väldigt kräsen och här får man EXAKT som man själv vill. Perfekt! 🙂

  Svara

 • Charlotte

  |

  Har ett manus i huvudet för subwaybeställningar!

  En halva Chicken teriyaki på Parmesan och oregano. Toastad, med Dubbel ost (mild). Alla grönsaker utom Paprika, saltgurka och Jalapeños, men mycket oliver. Inget salt och peppar. Mycket vitlökssås och Sweet onion-dressing.

  Here you go. Testa den!

  Svara

 • Karin - tjofftjoff

  |

  Oh herregud vad bra du sätter ord på saker och ting! Grymt bra krönika som vanligt. Det är ju verkligen sådär, jag känner sååå igen mig!! Jag har alltid sjuk beslutsångest i allt jag gör. Bara en sån sak som att välja glass…!?

  Svara

 • melissa

  |

  faaaaaaaaaan vilken bra artikel egoina 🙂 du besvarade massa konstiga tankar med denna haha 🙂

  Svara

 • Hanna

  |

  Gräset är alltid grönare på andra sidan, om man inte vattnar det man redan har! 🙂

  Svara

 • Mallan

  |

  Lätt det bästa i hela tidningen 😀

  Svara

 • Patrik

  |

  Väldigt bra skrivet som vanligt 🙂 Bra att du lägger ut det på bloggen så att man som kille inte behöver smygköpa veckorevyn.

  Det där med val kan man göra ganska enkelt, man fattar ett övergripande beslut som passar in i de flesta förekommande fall och sen kör man på den linjen. Eftersom jag bestämt mig så vet jag redan vad jag kommer att beställa när jag går på restaurang, vilken tandkräm jag ska köpa och vilken tv jag inte ska titta på. Lätt som en plätt… Har också bestämt vad jag inte vill bli, så slipper man springa åt fel håll eller klättra på fel stege.

  Svara

 • majsas

  |

  Vad fin du är i håret!

  Svara

 • Michelle

  |

  ååh så bra krönika!

  precis så är det! håller med till fullo 🙂

  Svara

 • Louise

  |

  Jag måste bara säga att människor bryr sig för mycket 🙂

  Svara

 • Emma

  |

  Jag läste en tidningsartikel för ett tag sen, som handlade om just val. Och de menade att på grund av alla dessa små val så har vi inte längre någon energi kvar när det kommer till det stora valen som faktiskt spelar roll. Det var tydligen en stor anledning till att så väldigt få unga människor röstade/var intresserade av politik. Inte för att de är lata eller dumma, utan på grund utav alla andra val som tar plats. Ganska intressant faktiskt!

  Svara

 • Emma

  |

  Kanon bra krönika! Verkligen träffsäker. Fångade mig från första raden och höll mig kvar ända till slutet.
  Ska själv välja gymnasium, framtid och hundra andra saker just nu så känner verkligen igen mig! Men snart orkar jag inte tänka över vad som är det ”rätta valet”. Varför inte spela kort om det och låta ödet bestämma? 🙂

  Svara

 • Sara

  |

  Grym!!!!!!, man blir på bra humör av att bara läsa den 😀

  Svara

 • berta

  |

  Jag vill med en gång tipsa om boken ”Paradox of choice” vilken handlar just om hur tankegången att alltid välja det ”perfekta” stressar oss och gör oss olyckliga och otillfredsställda. Inställningen att välja det som är gott nog och nöja sig är det som är mest gynnande. Efter att jag valt att gå på den linjen kan jag säga att jag mår sjukt mycket bättre än vad jag brukade innan.

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv