Follow my blog with Bloglovin

Mejl från Xlash

Jag mejlade Xlash direkt efter mitt inlägg. Jag vill självklart inte skriva om något som är farligt. Såhär svarade de:

 

Hej!


Bra att du hört av dig. Det stämmer att det blåst lite i media, men det gäller INTE Xlash utan endast Neulash som har förbjudna preparat. Vi kan inte göra så mycket då media gjort denna hetsjakt och dragit alla över en kam, men det är viktigt att klargöra att Xlash inte innehåller detta förbjudna preparat.

 

Så då vet vi. Men annars kan jag känna att det är väldigt viktigt att lyssna till sin egen kropp. Hade jag fått utslag runt ögonen som killen på Nyhetsmorgon hade jag ju slutat direkt?

 

Nåja. En tävling kommer som sagt snart. Imorgon kanske?

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (11)

 • Mickan

  |

  Ser fram emot tävlingen! 🙂

  Svara

 • J

  |

  Skulle vara bra om du kollade upp lite mer fakta, då Xlash aldrig skulle avslöja sitt egna märke. Lite mer källkritisk är du, hoppas jag?

  Svara

  • egoina

   |

   Jag frågade om det farliga ämnet (även under ett annat namn) fanns i xlash och de svarade nej. Svårt att tro att de skulle ljuga rakt ut. Men du behöver inte använda produkten och kan vara hur källkritisk du bara vill 🙂

   Svara

 • Tesen

  |

  Känns proffsigt att du tar saken i enga händer och söker upp information när det blir sådana här tvetydigheter. Blir mycket roligare att läsa bloggen då, you go, girl!

  Svara

 • Emma

  |

  Jag testade Xlash i lite över 1 månad i somras och märkte inte så stor skillnad, kanske lite längre fransar men det kan också vara mascaran. Utan såg jag typ ingen skillnad men alla fungerar ju olika 🙂 skulle dock testa igen om jag fick möjligheten.

  Svara

 • Frida

  |

  Jag använder x lash varje kväll,jag har inte fått några utslag iallafall 🙂 jag har oxå väldigt känslig hud med eksem:P

  Svara

 • anja

  |

  jag vill tävla!! tävla tävla tävla. Nu. Tävla. Tävla. Nu, det är det jag vill. Tävla. Tävla. Nu, eller imorgon. Men tävla

  Svara

 • Jackie

  |

  Öj, jag har Xlash och det är som att dra över lite vatten längs ögonkanten. Om det inte är vatten också, för mina ögonfransar blev inte längre.

  Svara

 • :)

  |

  Hur länge kommer tävlingen hålla på?? Jag vill vara med men åker iväg imorrn och kommer inte ha tillgång till internet förens i början av nästa vecka!

  Svara

 • evelina

  |

  jag använde xlash i våras, mina ögonfransar blev jätte fina och långa- tills jag slutade använda de. Fast i samma veva när jag slutade med det så fick jag massa utslag, blev svullen och fick sår på ögonlocken. De försvann inte förns för nån månad sen.. och jag har aldrig tidigare haft problem med liknande saker.

  Svara

 • XLash ögonfansserum för större ögonbryn

  |

  […] har väl hört debatten om Xlash? Att det skulle vara skadligt för ögonen? Egoina skrev till företaget och hörde med dem om Xlash innehöll detta skadliga ämne men de sa att det inte gjorde det. Dock […]

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv