Follow my blog with Bloglovin

Modern konst

Egoina: Tack för att du har bäddat min säng, men varför har du lagt alla kuddarna i en hög i mitten?

Andreas: Jag ville det bara.

Egoina: Varför?

Andreas: Det blir annorlunda. Typ som modern konst.

Egoina: Jaha…

 

Eh?

 

 

0

Trackback from your site.

Comments (24)

 • Robert

  |

  Jag bjuder 100000! 😉

  Reply

 • S

  |

  Men åhh vilken gullig kille:)

  Reply

 • Linnea

  |

  Allt är ju fint, på sitt egna lilla sätt!! 😛

  Reply

 • sara

  |

  Haha!
  Väldigt fin säng förresten.
  Lät väldigt creepy nu kände jag men du fattar grejen

  Reply

 • Malin

  |

  Hahaha! Jätte….fint. 😀

  Reply

 • moa

  |

  …. vad tar din kille för typ en “lära dej bädda sängen”-kurs?

  min sambo tycker han har bädddat efter han “lagt till” täckerna” knövligt och kastat på överkastet ojämt. det kan vara släpa i marken på ena sidan och knappt räcka över kanten på den andra. men det är ju… fint. =)

  Reply

  • egoina

   |

   Eller hur! Jag kan inte bädda min säng. Det blir som du beskriver. Andreas är typ sängbäddarkungen!

   Reply

 • kajsa

  |

  fan vad söt han är!
  aldrig träffat en kille som gör ett skit, xD inte ens lägger kläderna på soffan som han ser jag gör, utan lägger det på golvet precis intill sängen.
  spiller man någon dricka torkar man inte upp, de får vara kvar…
  LÅT MIG TRÄFFA EN SÅ SÖT POJK SOM DU HAR! 🙂

  Reply

 • Johanna

  |

  Så gör min mamma också om hon vill överraska mig med att bädda sängen….varför? Ibland ligger de ner i en rad mitt över sängen också…..?!

  Reply

 • Ida

  |

  Vacker konst som alla förstår & kan relatera till ^^

  Reply

 • ellie

  |

  Haha lite modern konst är aldrig fel ;P

  Reply

 • Michaela

  |

  Bad min pojkvän bädda sängen i morse, vilket han gjorde. Dock så valde han att lägga de kuddarna med enfärgade örngott överst istället för de som matchar påslakanen. Killar..

  Reply

 • Caroline

  |

  Ta inte det här fel nu, hoppas jag, men du småäter ju rätt ofta, verkar det som? Och då inte jättenyttiga grejer. Hur klarar du dig undan hål i tänderna? Jag sköter mina tänder jättejättenoga och småäter inte alls särskilt ofta eller mycket, men ändå råkar jag få hål och blir utskälld varje gång jag går till tandläkaren :/ mår rätt dåligt över detta och blir så avis på dig! Vill också smaska choklad, ostbågar och glass mitt i veckan när än jag är sugen!

  Reply

  • egoina

   |

   Jag är också noga med mina tänder. Men inte något extremt, utan borsta tänderna morgon, kväll och ibland tuggummi. jag har kanske tur? Men sen tror jag att till exempel fruktsyra är lika farligt som socker. Så jag dricker ofta med sugrör om jag dricker juice eller något 🙂

   Reply

 • Alwa

  |

  Hehe, Andreas kan det där med konst 🙂

  Reply

 • IDA

  |

  ååh det var ju fint =)

  Reply

 • Choco

  |

  Jag anar en snara på golvet framför sängen. Strypsex ftw?

  Reply

 • Fiffi

  |

  Vad har du för lampa? Eller vad är det för skuggor på väggen? XD

  Reply

Leave a comment

Arkiv