Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Krönika i efterhand

Jag har inte riktigt koll på dagarna. Kom precis på att den här krönikan kom ut i måndags.

 

Jag klippte och klistrade lika värdelöst som vanligt. Varsågod!

 

 

 

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (22)

 • anna

  |

  usch ja, kan tänka på massa saker jag skrivit osv på internet i mina yngre dagar x( bara att gå in på gamla bilddagboken är inte det roligaste 🙂

  Svara

 • Rebecca

  |

  Jag är såå glad att jag aldrig använde min lunarstorm. Jag hade playahead istället, och stallet… som tur var är playahead borta, och stallet tog bort mitt konto. Phew.

  Men håller helt och hållet med, vi kommer alla ha haft en sådan period snart, så varför bry sig när alla gjort det 😉

  Svara

 • Emmie

  |

  Jag är så tacksam över att jag inte hade en webcam och digitalkamera när jag var 12-13. Jag hade en period när jag tyckte jag var jättesexig och tog halvnakna och ibland även helnakna bilder på mig själv. Om jag hade haft tillgång till allt som jag har nu då så hade dessa bilder funnits överallt.
  Fy fan vad jag är glad att jag inte kunde lägga upp sånt!

  Svara

 • Rebecca

  |

  Så det är inte bara jag som skriver ”Internet” med stor bokstav! Blev lite osäker på om det skulle vara det eller inte, då ingen i min bekantskapskrets skriver med stort I. Du tänker lite som jag! 🙂

  Kram på dig, och tusen tack för en bra blogg!
  /Beccy

  Svara

 • Emma

  |

  Lunarstorm fanns dock för bara några månader sedan, max ett år. Men det vart så få medlemmar så det fick läggas ned :C
  Haha, jag gillade verkligen den sidan när den var stor, eftersom det var så sjukt lätt att hitta nytt folk att prata med. Det går ju inte på fb t.ex. Där finns ingen annan bra sida som hade såsom lunar hade, att man kunde gå till ”wallen” och skriva så alla ser, och sedan prata med vem som helst 🙂

  Jag träffade min pojkvän via den sidan faktiskt, haha. Det var 2006, och vi är fortfarande tillsammans 🙂

  Svara

 • Cicci

  |

  Var tvungen att kika för något år sedan om lunarstorm verkligen var borta.. dom har tydligen bytt namn och plattform.. ls8 tror jag det heter nu! haha men den perioden var ju lite kul också 🙂

  Svara

 • Lotta

  |

  Hahah, riktigt bra skrivet! 🙂

  Svara

 • Mella

  |

  Jag håller verkligen med dig! Tycker att folk gör en alldeles för stor grej av det där med att lägga upp pinsamma saker på nätet. Jag har väldigt svårt att tänka mig att en framtida arbetsgivare väljer att inte anställa mig på grund av ett pinsamt blogginlägg som jag skrev när jag var sexton. I så fall är det ju arbetsgivaren det är fel på!

  Svara

 • maja

  |

  Väldigt sant! Bra skrivet 🙂

  Svara

 • Linnea

  |

  Väldigt bra JA och NEJ här!! 😀

  Svara

 • Ina den Fina

  |

  Haha, är Lunarstorm borta? det innebär alltså att den funnits fram tills nu? Tänka sig…Vilka minnen! kram från Ystad

  Svara

 • Veronika

  |

  Lunarstorm var ju episkt! Fast ja… Hade nog aldrig igen velat läsa blogginläggen där. Hade nog stuckit in något i ögonen på mig själv.
  Vad hade du för nick på Lunar?

  Svara

 • Emelie

  |

  hahaha, fy fan vad skönt att slippa lunarstorm iaf! tycker facebook, bloggar, twitter och instagram räcker gott och väl 😉 och visst har du rätt, vi sitter alla in the same boat 🙂

  Svara

 • Karin

  |

  Så sant, så sant!

  Svara

 • Tula

  |

  hahhaha så klockrent, så bra!

  Svara

 • LINNEA

  |

  OMG! Bästa krönikan jag läst på länge!!!! Har nästan tappat hoppet för krönikor överlag då det kan tas upp så ointressanta ämnen. Älskar när krönikor tar upp ämnen som jag verkligen funderat på. Det här var som taget direkt ur min hjärna. Cred!

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv