Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Plockmat

Ni ville så gärna veta vad det var för mat på mina picknick-bilder (okej, det var bara en person som undrade) (men ni får veta ändå).

 

Jag köpte färdiga ”bruschettas” som jag hittade i ”kex-hyllan” (små toastliknande grejer). Sen gjorde jag två olika varianter:

 

 

 

Variant 1: Creme Fraiche med smak av tomat och basilika och en soltorkad tomat ovanpå.

 

Variant 2: Jag stekte rödlök, gul paprika och röd paprika tills det blev mjukt (och kryddade lite). Sen blandade jag fetaost och creme fraiche med smak av paprika och chili. På med lök/paprika och sen en klick av blandningen.

 

 

 

Mini-grillspett. Fläskfilé (som jag stekte och kryddade innan jag trädde bitarna på tandpetaren), paprika och svamp. Jag grillade dem i ugnen tills de såg färdiga ut.

 

Sist men inte minst: en osttallrik.

 

 

Mycket uppskattat!

 

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (7)

  • Sofia

    |

    Egoina du har väl inte glömt bort vilken dag det är idag?
    Kanelbullens dag! Det får du inte missa :).

    Svara

    • egoina

      |

      Jag vet. Tänkte baka, men alltså. Omöjligt att bara äta en (och onödigt att baka en) så då får jag bjuda hit halva stan. Annars lär jag rulla till skolan imorgon.

      Svara

  • M

    |

    Så mysigt med inomhuspicknick 🙂 Och du har ju ansträngt dig, stått och gjort fetaoströror och grejer! 😉 Var det bara för att mysa till det eller var det nån månads-/års-/annan findag som firades?

    Svara

  • Klara

    |

    Crostini!

    Svara

  • Nomaden

    |

    Det där såg riktigt gott ut – alltihop!

    Svara

  • Ebba

    |

    Vem hade du picknick med? 😉

    Svara

Lämna en kommentar

Arkiv