Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Krönika i dagens Landskrona City

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (47)

 • Therese

  |

  Måste också få säga att jag inte tycker om henne, hon borde inte få ha barn. Fast de kryddar säkert för att göra bra tv. Hoppas jag.

  Svara

 • Elin

  |

  Helt underbart perfekt krönika Egoina! Jag håller med totalt och hjälper gärna till i kampen att få Gunilla känd. Tyckte namnet Gunilla var fint förut och förknippade det med människor som står mig nära och som jag tycker om men nu tänker jag inte på annat än Gunilla Persson så fort jag ser det. Eller snarare på ett litet barn som behöver komma bort från Gunilla Persson 🙁 Är osäker på om Gunilla kan bli en bra mamma ens om hon försökte, men känd som en hemsk fruktansvärd mamma kan hon få bli ändå.

  Svara

 • Elin

  |

  Nej det kan inte vara kryddat! Hon har ju sagt och gjort allt som vi ser. Det är ju inte trickfilmat.

  Svara

 • lias

  |

  *Ända sedan 🙁

  Svara

 • Nathalie

  |

  Jag måste säga att jag gillar din tanke om att göra henne känd fortare. Kanske ska googla henne några gånger så det känns bättre för henne?

  Svara

  • egoina

   |

   Haha! Ja, gör det!

   Svara

 • Rebecca

  |

  Åh, jag håller absolut med dig!
  Ibland undrar jag om Hollywoodfruarna är så där alltid, haha. Fast tyvärr så tror jag nog att Gunilla är det.

  Tusen kramar till dig, och tack för en sjukt bra blogg!
  /Beccy

  Svara

 • S

  |

  Bra skrivet! Håller med om vartenda ord.

  Svara

 • Bu

  |

  Hur kan ”Enda sedan…” få gå igenom? Läser ingen igenom dina texter?

  Svara

  • egoina

   |

   Bra fråga! De litar väl blint på att jag har rätt 😉 Haha… Nejdå. Slarvigt av mig! Och slarvigt av den som korrläste!

   Svara

   • Kajsa

    |

    Men vänta här, heter det inte så? Jag skrev en krönika själv för ca 1 år sedan, varpå min svenskalärare rättade mig med att ”ända sedan” var fel, då ända betyder rumpa. Hon menade att det istället skulle stå ”ENDA sedan”, men var hon ute och cyklade eller…? Nu blir jag förvirrad…

    Svara

    • egoina

     |

     Jag är också förvirrad över det där. Någon som har koll?

     Svara

    • egoina

     |

     Jag kollade upp det. Enda är som i räknestycken ”en”, ex. Den enda jag tycker om. Ända är någon som kan ta slut.

     Svara

    • Elin

     |

     Haha jag hade inte sett att du hade skrivit! Jag menade ju förstås att både du och Egoina hade haft rätt.

     Svara

   • Elin

    |

    Nä, vänta nu! Enda sedan heter det ju, det har jag fått lära mig i skolan. Ända är en rumpa, enda är en ”enda gång”.

    Svara

    • Elin

     |

     Förutom rumpa kan det förstås vara ett slut på någonting. Men det ska inte användas som en enda grej. Bara ändan på en enda grej.

     Svara

     • Kajsa

      |

      Hahaha nu är jag ännu mer förvirrad!

  • Nathalie

   |

   Hur orkar man ens påpeka ett grammatiskt fel, när det viktigaste (budskapet) i krönikan är j*vligt bra?

   Svara

 • Amanda

  |

  Klarar inte av den människan! Jag HOPPAS att det är lite vinklat i tv men man vet ju aldrig… Stackars barn!

  Svara

 • Mella

  |

  Det mest skrämmande med det hela är väl att Gunilla är långt ifrån unik. Hon är långt ifrån den enda föräldern som till vilket pris som helst ska göra sitt barn till kändis. Och av någon anledning tycks de flesta av dem bo i idioternas förlovade land.

  Svara

 • Hanna

  |

  Hurra! Vilket bra krönika, äntligen nån riktig ”kändis” som uppmärksammar detta. Tycker så synd om hennes dotter, dottern ser ju helt apatisk ut vissa gånger. Det är säkert vinklat till viss del men som någon skrev här över, hon HAR ju faktiskt sagt allt det där. Speciellt det om att ”Jesus gör så att du kräks”, usch!

  Svara

 • julia

  |

  jag får också rysningar av namnet Gunilla!! men det beror på min hemkunskaps lärare…

  Svara

 • ronja

  |

  väldigt bra krönika.
  på vissa människor borde man sätta en ”out-of-order-skylt” i pannan

  Svara

 • Siri

  |

  Hahah så jävla sant!
  Alla de andra hollywoodfruarna är också lite knäppa men dem drömmer man iallafall inga mardrömmar om. Jag blir seriöst rädd varje gång Gunillas läskiga ansikte dyker upp i tv-rutan. Fy fan…hemskt är vad det är.

  Svara

 • Nilla

  |

  Jag håller med dig helt och hållet!
  Gunilla Persson Gunilla Persson Gunilla Persson.

  Svara

 • Em

  |

  Usch ja, den människa är inte helt toppen. Min kära mor heter också Gunilla Persson, som tur e så är hon raka motsatsen till krypet i ”Svenska Hollywoodfruar” och tacka gudarna för det. Älskar min mamma!

  Svara

 • Sara

  |

  Jag gillar verkligen ditt sätt att skriva, men dock måste jag säga att det här inte var din bästa krönika. Jag fick känslan att du bara skrev ner något utan att riktigt lägga ner tankar och tid på den. No offens! Men fortsatt vara grym tjejen!

  Svara

 • Madeleine

  |

  Såååå klockren!!
  en mer korkad och idiotiskt människa finns nog inte!

  Svara

 • Daniela

  |

  Jag måste bara säga att du har en otroligt bra blogg! Har följt den ett tag, och jag går alltid in hä när jag behöver skratta lite eller må bra, man mår liksom bra av dig 🙂

  Svara

 • Linnéa

  |

  Helt rätt skrivet! Tycker precis som du, tycker även synd om Gunillas sjuka mamma som blir omhändertagen av henne..

  Svara

 • Jackie

  |

  ”Ända sedan” heter det. Ända in i kaklet. Änden av repet. (Jag gör det ändå.)
  Den enda i min klass. ICA var den enda som hade öppet.
  Ända är rumpa, men används alltså även för att beskriva slutet på något?
  Enda är något ensamt, singular. Svårt att förklara, är ingen svenskalärare, men ända sedan jag började läsa bloggar skrivna av personer som inte kan skilja på detta så har även jag ibland stannat upp och funderat på vad som är rätt!

  För övrigt tycker jag Hollywoodfruar är årets mest underhållande program, och jag skulle fortfarande titta fastän galna Gunilla försvann, hemskt att göra underhållning på en sjuk människa, men likt fan så kollar jag ändå! =F

  Svara

 • Ania

  |

  Det ”roliga” är ju att Gunilla i resten av USA framstår som en oerhört snäll och mild stage mom… Suck vidrigt med folk som driver på sina ungar på det viset.

  Svara

 • Felicia barrelina

  |

  Jag fick ett obehagligt telefonsamtal igår.
  Gunilla Persson är i min stad.
  Hon träffar en av mina vänner och erbjuder honom jobb i LA som hennes assistent.
  Gunilla och min vän känner tillsammans en Magnus.
  Så tack vare Magnus (som avskyr Gunilla) har nu min vän ett nytt jobb och en ny stalker.
  Det är sjukligt vad hon skriver till honom.
  Människan är verkligen inte illa vinklad i tv, -hon är så.

  Jag avskyr Gunilla och skrivit liknande inlägg på min blogg som du gjort i din krönika.

  Var bara det!
  Det blev så mycket Gunilla det här dygnet, helt plötsligt var hon överallt.

  Svara

 • Johanna

  |

  ruggigt bra! speciellt slutet, muuuuums!

  Svara

 • Louise

  |

  Jag älskar Gunilla! Just för att hon är så sjuk i huvudet, haha. Men jag tycker synd om Erika, som tyvärr måste stå ut med sin mammas idiotiska påhitt…

  Svara

 • Josefin

  |

  Skitbra krönika! 🙂 Gillar allt du skriver 😀

  Svara

 • Liza

  |

  Enda stavas med E!!!!
  Ända eler typ världens ände stavas med Ä
  så Jackie som skrev innan har fel-
  Endast jag har rätt För nu är dena dag till ända! Fattar ni???

  Svara

 • Jojo

  |

  Bra poäng, bra krönika 🙂 Människor kan göra va de vill, men blanda inte in barn i det hela. Det äcklar mig människor som gör så.

  Svara

 • Linette

  |

  Tvi för Gunilla Persson och stackars hennes barn!
  Jag heter olyckligtvis Gunilla i mellannamn.. Då alla på min pappas sida ska hitta nåt som börjar på G.
  Hitta ETT fint namn på G utom Gabriella som den förstfödda aka min syster fick som mellannamn..
  Nej just det /fröken bitter

  Svara

  • Jessica

   |

   Gina och Gia är väl jättefina namn?!

   Svara

 • Jennifer Nilsson

  |

  Klockren text, kunde inte ha sagt det bättre själv! Jag ska hjälpa dig i ”kampen” om att göra henne känd — Gunilla Persson, Gunilla Persson, Gunilla Persson, Gunilla Persson, Gunilla Persson, Gunilla Persson, Gunilla Persson 🙂

  Svara

 • Isabella

  |

  Haha!
  Min mamma heter Gunilla, så jag får inte rysningar av namnet men Hollywoodfrun Gunilla hade jag klarat mig utan. Även om jag inte tittade på serien så går det ju inte att undvika henne. Nu vill hon tydligen vara med i Solsidan också…

  Svara

 • kirunatjejen

  |

  så jävlaaaa bra skrivet ! <3 😀

  Svara

 • ayat

  |

  Älskar denna!:D

  Svara

 • Gunilla

  |

  Hej alla!
  Här har ni en livs levande Gunilla. Jag är drygt 30 år (ung), alltså ganska ovanligt namn för min ålder. Jag är stolt över mitt namn och de som känner mig tycker att namnet är jättefint! Och vänta bara, snart heter var och varannan liten bebis Gunilla 🙂
  Jag har inga invändningar på det liv Gunilla Persson lever och den person hon är. Jag tycker personligen att var och en får leva sitt liv så som det känns rätt för just den. Att inte vara mainstream upprör uppenbarligen andra och på så vis blir det underhållning, och det är ju bra så att vi ”vanliga” får reta oss lite. Att få klaga ligger ju i människans natur, inte sant 😉

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv