Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Egoina: Jag tar bild på mig själv nu. Mamma: Ehhh okej.

Två saker på en gång. Prata med mamma i telefon och ta bild på sig själv.

 

Nu ska jag iväg och fixa lite saker. Bland annat lämna in min cykel och hämta paket. Ni lär ju påpeka det, så jag säger det en gång för alla: Jag fattar inte det här med att bädda sängen. Jag ska ju snart sova i den ändå? Gör det endast om jag ska få gäster.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (28)

 • Hanna

  |

  Fick höra att det är bra att inte bädda sängen, för man bäddar ju ner alla kvalster osv så dom blir ännu fler… euw

  Svara

 • Sanna

  |

  Lade just märke till att vi har samma överkast till sängen i alla fall, men jag orkar väl bädda den sådär 50% av tiden. När man bor i en liten etta ser det helt plötsligt städat ut bara man bäddar sängen 😛

  Svara

 • Amanda

  |

  Jag har upptäckt att jag och Egoina har likadana gardiner och nu likadant överkast! Det är helt rätt med lila! 🙂

  Svara

 • Robert

  |

  Nu har du missat att bädda sängen igen. 😉

  Svara

 • Cicilia

  |

  Det är faktiskt inte bra att bädda sängen över hela sängen! Eftersom man bäddar in alla hudavlagringar och sängkvalster som inte syns, så de ligger och gottar sig. Så du gör alldeles rätt i att inte bädda! Jag brukar alltid skaka av täcket sen vika det och lägga det i fotändan för att hålla madrassen luftig och kylig!

  Svara

 • M

  |

  Det är faktiskt bra att inte bädda. Kvalster å bakterier trivs bättre om det är bäddat. (har lite lust att skiva att kvalster vill inte sexa loss om det inte är bäddat, så dom förökar sig inte alls på samma sätt;)

  Svara

 • Lotta

  |

  Haha, va söt du är 😀

  Svara

 • Lovisa

  |

  Jag bäddar sängen av samma anledning eller om mamma säger till, men nu är hon borta i en vecka vilket betyder obäddad säng!!!
  Sen har jag exakt likadant överkast som dig, lila for the win !

  Svara

 • daniella

  |

  den här är lite som din make up tutorial du gjorde för länge sen 😀

  Svara

  • egoina

   |

   Haha! Ja.. Faktiskt!.

   Svara

 • Lesthi

  |

  Jag bäddar inte ens sängen om vi får gäster xD Why bother.

  Svara

 • Ronja

  |

  Haha! inte jag heller, tycker det är överskattat!
  vet inte hur men på nåt sätt när jag vaknar har lakanet rullat ihop sig, så det spelar ingen roll om jag bäddar jättenoga! allt förstörs sen ändå :p så lika bra att skita i det 😉

  Svara

 • Ella

  |

  Känner likadant angående bäddning! Vem kom på det ens??

  Svara

 • Vendela

  |

  det är fräschare med obäddad och det blir mindre kvalster så de så! 😉

  Svara

 • Matilda

  |

  Och du torkar dig inte efter att du har bajsat för du kommer ändå bajsa igen?

  Svara

  • egoina

   |

   Jag bajsar aldrig?!? :O

   Svara

 • Malin

  |

  Samma här, haha. Såå överskattat att bädda sängen 😉

  Svara

 • Malin

  |

  Detta har inget med inlägget att göra men idag åt jag smash för första gången… SÅ JÄVLA GOTT! Tack för att du tipsade om detta en gång i tiden!

  Svara

 • Linn

  |

  varför torka sig när man har skitit när man ändå ska skita igen? hahahaa (skämt)

  Svara

 • Sabina

  |

  Man ska inte bädda sängen direkt när man stiger upp! Det finns små sängkvalster som äter huden som faller av en, och dom trivs ännu bättre när det är varmt. Och trivs dom bra förökar dom sig och dessa små sötisar ger ju också ifrån sig avföring och denna avföring kan man bli allergisk mot :).

  Svara

  • elin

   |

   MEN FY FAN VA ÄCKLIGT! Jag ska sova i gummidräkt från och med nu.

   Svara

 • Sara

  |

  Då jag inte brukar bädda sängen säger mina föräldrar: varför torka sig när man ska på wc igen? haha xD samma sak ju!

  Svara

 • erica

  |

  finafina du 🙂
  måste bara fråga också, var har du köpt den där svarta hyllan du har bredvid sängen? så sjukt jäkla snygg 🙂 kram

  Svara

  • egoina

   |

   Ellos! Tack 😀

   Svara

 • Helena

  |

  Jag bäddar inte sängen särskilt ofta heller 🙂

  Svara

 • Linnea

  |

  fantastiskt fin tröja! VAR har du hittat den?
  jag bäddar heller aldrig sängen, sjukt onödigt..

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv