Follow my blog with Bloglovin

Konstigt

 

Klickade runt lite och klickade på kategorin ”skräpposter” där jag hittade hundratals av era kommentarer. Ingen aning om varför de hamnat där. Men då vet ni om ni undrat varför jag aldrig godkänt er kommentar.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (6)

 • Malin

  |

  Jaaa! Jag undrade faktiskt. Kände mig jättemobbad som inte fick mina kommentarer godkända 🙁

  Svara

 • Nina

  |

  Mmmm…man måste kolla skräpposten med…gäller även mailen… :0

  Svara

 • Emmy

  |

  Minns du din förutspåelse att herr gåmans tjej-version skulle klagas på för för stora bröst. Den slog ju faktiskt in, skylten gjordes om för att hon hade för stora bröst 😉 https://egoinas.se/?p=2373

  Svara

  • egoina

   |

   Haha seriöst??? Var läste du det? Kul ju!

   Svara

   • Emmy

    |

    Utanför min skola byttes den ut pga det 😉

    Svara

 • Emma

  |

  Wtf, det finns inte ens något som heter skräpposter xD Skräppost heter det! lol.

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv