Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Sånt där tråkigt inlägg

Vilket ångest det är att ta tag i mejlinkorgen efter semestern. Har haft dator-ångest ett tag nu, men det början släppa. Är nästan ikapp.

 

Förresten. Jag tycker att det känns så fel att mejl stavas just ”mejl” på svenska. Jag vill hellre stava det ”mail”. Känns så hittepå. Som mej, dej, och lixom.

 

Nåväl. Jag såg en hel säsong av Desperate igår för att undvika allt som behöver göras. Kan dock inte skjuta upp saker i en hel evighet. Nu: Packa upp resväskan, diska och dammsuga. De där hjulen på resväskan tog ju med sig en hel djungel.

 

 

Inte konstigt att folk tror att jag är sur ibland. På den här bilden trodde jag att jag log. Känns ju bra.

 

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (7)

 • Linnea

  |

  Har själv ibland fått höra att jag kan se sur ut, när jag i själva verket är mitt uppe i någonting eller bara fundersam. Eller befinner mig i någon form av ”stand-by mode”. Känns – precis som du säger – lagom roligt. Och inte helt lättkorrigerat. Såvida man inte överkompenserar något helt kopiöst. Ler utav bara helsike. ”Manisk” vs ”surpuppa”… pest eller kolera… 😛

  Svara

 • Robert

  |

  Inget fel på den bilden, men det ÄR svårt att se bra ut på bild. 🙂

  Svara

 • Malin

  |

  Typ som ”bejkon”. SER SÅ HIMLA FEL UT.

  Svara

 • Nora

  |

  Vad vacker du är!!

  Svara

 • Nomaden

  |

  Jag har också samma problem med leendet. Försöker oftast undvika att visa tänderna pga att jag har en stor glugg mellan framtänderna, och det leder till att jag ser allvarlig ut trots att jag tror att jag ler för fullt. Svårt det där!

  Och jag håller med dig om mail; stavar det alltid så. Dej och mej borde bannlysas från ordböckerna.

  Svara

 • mimi

  |

  tycker inte att du ser sur ut här! inte glad heller, men inte alls sur. bara lite allvarlig.

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv