Nytt till telefonen

 

Jag hämtade ett paket från Importgrossisten.se häromdagen. Jag har tänk på att köpa en högtalare till min Iphone ett bra tag nu, men aldrig gjort det. Denna var faktiskt riktigt bra med tanke på priset.

 

Jag beställde även tre olika skärmskydd. Ett av dem är som en spegel när man inte använder telefonen, det andra skyddar mot insyn (skitbra om man sitter på bussen och inte vill att folk runt omkring ska snoka) och det tredje är ett vanligt skärmskydd.

 

 

Jag beställde två nya skal också (kände att jag behövde ännu mer glitter, haha).


Om man gillar importgrossisten.se på Facebook får man 50 kronor att handla för! Det betyder i princip att man kan beställa hem ett skal av den billigare varianten gratis. Gå in på deras hemsida HÄR för att gilla.

 

 

0

Trackback from your site.

Comments (14)

  • egoina

   |

   Jag med 😀

   Reply

 • Eva

  |

  “..ett vanligT skärmskydd” menar du väl? 😉

  Reply

  • egoina

   |

   precis!

   Reply

 • Amanda

  |

  Skärmskyddet som är som en spegel verkar sjukt effektivt! Speciellt om man typ ska sminka sig på bussen eller nått sånt 😉

  Reply

  • Robert

   |

   Ungefär samma tanke som jag hade. 😉 😉 😉

   Reply

 • Elin w

  |

  Men hur funkar det där som skyddar mot insyn? Du måste ju fortfarande se skärmen, och de bakom dig också eller?

  Reply

  • egoina

   |

   Man kan inte se från sidan.. 🙂

   Reply

 • Daniela

  |

  Skyddet med spegel är lite värdelöst så fort det är ljust ute! Gick knappt att se nått så jag tog bort mitt

  Reply

 • Anna Lovisa

  |

  Tummen upp för skalen! 😀 Speciellt det rosa!

  Reply

 • emma

  |

  Egoina! Hur kopplar man högtalaren? Kan man ha den till iphone? you should know 😀 ska beställa tänkte jag!

  Reply

  • egoina

   |

   Det är som uttag till hörlurar 🙂

   Reply

 • Lizette

  |

  Det funkar inte att gilla dom 🙁

  Reply

 • MalofTheGeek

  |

  Jag vet seriöst inte vad som är fel med mig. Men jag är en sådan person som tycker att det är roande att se andra hålla på med sin telefon? Liksom, seriöst? Likadant med en dator. Och när de sänker ljusstyrkan för att jag inte ska kunna se, då blir jag ännu mer nyfiken på vad som är så hemligt.. >.<

  Reply

Leave a comment

Rekommenderade inlägg

Arkiv