Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

För att mamma säger att jag MÅSTE blogga om något

Dagens tema har varit….fåglar.

 

 

Först såg jag en skadad fågel vid bussen som satt jättenära mina fötter. Jag ville så gärna hjälpa den, men visste inte vad jag skulle göra. En kvinna gav den bröd, den skrek så hungrig den var och åt allt på en gång. Jag grät hela bussresan. Blödig tjej.

 

 

 

Sen såg jag den här sköningen i toppen av en fontän.

 

Ja. Jag kände intressepilarna hela vägen hit.

 


0

Spåra från din sida.

Kommentarer (19)

 • Madde

  |

  hahahahah åh

  Svara

 • Robert

  |

  Så skönt att fågeln fick mat. 🙂

  Svara

 • Anonym

  |

  Nej… Men nej, stackars fågel 🙁 Haha, jag blev typ ledsen nu bara pga det där..! x/

  Svara

 • Jonna

  |

  Jag förstår att du grät. Det är så hemskt när djur lider. Och när barn lider. Och när vuxna lider :'(

  Svara

 • Ehlin

  |

  Men ååh fan vad hemskt 🙁

  Svara

 • Johanna

  |

  Blogga dina strumpor! Du kan få till ett långt inlägg med bilder om du börjar med titeln ”Saker jag hittills valt att hålla utanför bloggen” för att öka spänningen och locka läsare, sen går du igenom vilken slags resår du föredrar, färger, mönster, låga eller höga. Sök sponsring hos happysocks och gör det till ett reklaminlägg.
  Och ungefär nu kom jag på att du faktiskt bloggat om dina strumpor förr. Oh well.
  En gång lyfte jag upp en trasig fågel som låg mitt i vägen och la den i en blomrabatt för att bussen inte skulle köra på den. Alla stirrade.

  Svara

 • Annette

  |

  Stackars lilla fågel … undrar om man inte kan ringa någonstans?? Till någon som hämtar skadade djur? Kommer bara inte på var nu :)kramar

  Svara

 • Ewe

  |

  Haha! Seriöst det bästa blogginlägget på länge 😀

  Svara

 • Gaymasen

  |

  Fåglar. Det är jävla bitchar.

  Brukar mata änderna ibland. I början blev jag som sådan ”men åååååh vad hungriga de är. Ge dem allt bra. Skit i oss. Vi kan dö. Bara dem får!!!”. Sen kom jag på att de alltid låter så när man kommer. Giriga jävlar.

  … Inte kommer de ihåg en heller. Jag bara BITCH PLEASE don’t recognize me? HUH? HUUUH?! Men näe. Bara om jag kommer med bröd. Då är jag deras favorit. 😉

  Svara

 • Malin

  |

  Åh hatar att se skadade djur och man inte vet vad man ska göra :'( är också fruktansvärt blödig när det handlar om djur.

  Svara

 • Emmy

  |

  MÅS-te blogga, hahaha 😉

  Svara

 • Anna T

  |

  Hahhhaha ååååh älskart <3
  Ja hade också gråtit i 100 år om ja såg en skadad hungrig fågel :'(

  Svara

 • My

  |

  egoina, idag när jag skulle fixa en sak på skånetrafiken i helsingborg, så såg jag en kille jag kände igen nått så otroligt mycket och jag har ju läst din blogg i snart tre år och då slog det mig efteråt att det va fan ditt ex Jimmie ju, jag glodde som ett mongo på han och kom inte på vem det var. FÖRLÅT för jag nämnde han för dig men det var ganska kul.. haha

  Svara

  • egoina

   |

   Hahah! Vad kul! Jag vet att han jobbar där 🙂 Då får hälsa nästa gång. Då blir han nog förvånad! 😉

   Svara

 • Hannapanna

  |

  Tur att pippi fick lite mat!

  Jag döööööör nog om jag inte får reda på var du köpt glaset som du drack mangosmoothie ur!!!!? Snääääällla hjälp miiiiiiig!! Undrar även om det fräna halsbandet du har på några bilder runt typ 20:e maj. Det är en lång silvrig sak som hänger. Enkelt men dösnyggt!

  Gör en överhöggravid tjej glad och gör min dag lite roligare genom att hjälpa mig! Snyggt att böna o be 😉 haha!

  Svara

  • egoina

   |

   Halsbandet: Gina! Glaset tillhör min faster, så jag vet inte.

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv