Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Oj

Var nöjd med färgen på mina naglar tills jag upptäckte att det var samma färg som på mammas svinfula badrumskakel som jag hatar.

 

Känns som att jag blivit hjärntvättad.

 

 

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (13)

 • Svorskan

  |

  Du glömde skriva att det är MITT nagellack också. 😀

  Svara

  • egoina

   |

   Haha! Det gör ju saken värre!

   Svara

   • Svorskan

    |

    Men kaklet har inte jag bestämt. Däremot köpte jag nagellacket (på naglarna är färgen fin ju!) och hann inte ens testa det själv förrän du lackade dina med det. Och inte lackar du väl naglarna med något du tycker är fult? SÅDETSÅ! 😀

    Svara

  • Robert

   |

   Rätt skall vara rätt. 😉

   Svara

 • AnnaLaily

  |

  Haha:p Ungefär som när jag lånade mammas skor och såg sen en tat ha samma.

  Hej alla bloggläsare! Jag är en 20 årig brunett med drömmar. En av dom är att lyckas med min blogg. Har gått igenom mkt skit i livet och tänker bara från och med nu leva livet till max och göra det jag vill. Älskar kläder, är charmig som fan och har ett gott hjärta vilket man inte ser ofta i bloggvärlden. Vill lyckas på den ärliga och rätta vägen. Vill vara en bra förebild. Beauty don’t mean a thing if you ain’t got a brain. Ge min blogg en chans? Hade betytt mkt! Tack i förskott!<3 Ha en underbar onsdag!

  Svara

  • egoina

   |

   Haha!!!

   Svara

 • Liina

  |

  haha kenza och du är ganska lika – titta på hennes nyaste inlägg!

  Svara

 • Tilda

  |

  Jag tycker nagellacket är snyggt och inte samma färg 🙂

  Svara

 • Jenny

  |

  Egoina, du är jätte lik hon fotbollsfrau (bloggaren från norge!!

  Svara

 • Sanna

  |

  Samma nagellack har jag på mig just nu 😀

  Svara

 • Erica

  |

  Va inne på beconfidents hemsida, och där fanns du bland recensioner! Undrar om du verkligen tyckte de funkade? Och gjorde det ont? Samt vilken styrka hade du? Hur lång tid tog det?:)
  Tack för en bra blogg!

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv