Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Hardworking lady

Jag hade ingen väska med mig när jag var ute och tittade i affärer idag. (Stoppade kort och telefon i fickorna, och nycklarna i bhn). Och ingen jacka heller, varmt som det är.

 

Jag stod och tittade bland sminkhyllorna inne på H&M då en kvinna kom fram till mig och frågade var nagellacksborttagning fanns. Jag visade henne hyllan och det slutade med att jag stod och förklarade skillnaden med och utan aceton. Jag rekommenderade en speciell sort och kvinnan tackade för hjälpen.  Sedan var det en annan kvinna som frågade om det var rea på hårshampoo. ”Ehhh, jag vet inte”, svarade jag.

 

Det slog mig inte förrän jag gick ut ur affären att de nog måste trott att jag jobbade där.

 

 

 

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (24)

 • sass

  |

  AHAHHAHA åh jag lyckas alltid med sånt oxå, jag kollar mig alltid runt efter människor som inte har någon jacka, går fram och börjar fråga och dom bara ”eeh..jag jobbar inte här” usch man känner sig som världens mähä just då ^^

  Svara

  • egoina

   |

   Hahaha!

   Svara

 • Nadja

  |

  Du är superfin i den färgen på tröjan! 🙂

  Svara

 • Jozze

  |

  Det hände mig idag i en mataffär ^^
  Rätt roligt med tanke att det hände dig med 😀

  Svara

 • Robert

  |

  Undrar vad som hade hänt om du hade fortsatt låtsas som om du jobbade där? 😉

  Svara

 • Lina

  |

  Kan flika in att man alltid ska använda nagellacksborttagning MED aceton på naturliga naglar. Är det inget aceton i får man gnugga som en dåre vilket skadar nageln mer än aceton gör. Acetonet är så flyktigt med så det försvinner direkt och går inte ner i nageln. Och jupp, jag är utbildad 🙂

  Svara

 • Hanna

  |

  I vintras var jag inne i ett köpcentrum, lämnade jackan i bilen och gick mamma att bära plånboken, så jag hade ingen väska. FEM personer i olika butiker kom fram till mig och frågade vart en massa saker låg…

  Svara

 • Ehlin

  |

  Hahah vad kul! 😀

  Svara

 • Ida

  |

  Haha, det har hänt mig också, jag hjälpte min mamma att välja mascara, och eftersom jag varken hade jacka eller väska så trodde antagligen en annan kund att jag jobbade där, jag förklarade dock ganska snabbt att så inte var fallet. Lite kul i efterhand dock. 🙂

  Svara

 • ida

  |

  När jag bodde på hostel råkade jag fråga en kille som inte jobbade där (han stod ju precis vid städvagnen) om han visste hur man fick igång tvn. Men han gick snällt med till tv-rummet och drog igång vår film åt oss ändå och det slog mig inte förrän efteråt haha

  Svara

 • Hannah - hud, spa och foto.

  |

  Hmm.. jag är också utbildad och vi får absolut inte använda med aceton på fingrarna, bara på tånaglarna. Och använder själv en remover som är minst lika bra som aceton 🙂

  Svara

 • felicia

  |

  haha, så typsikt dig 😀

  Svara

 • Pernilla

  |

  Alltså du är så skön!!!

  Svara

 • Sari

  |

  Härlig färg på tröjan o snygga solglajjor!

  Svara

 • Ehmz

  |

  hahaha, ååh, dumdum! 😀 Du är så söt.

  Svara

 • camilla

  |

  hahahhahahhahhahahahha.

  Svara

 • Anna T

  |

  Hahahaahhhahhahahah xD å sååå bra <3
  Du borde fått lön!

  Svara

 • Charlotte

  |

  Hahaha, gud vad roligt. Men jobbigt läge ändå, jag hade haft svårt för att säga ”jag jobbar inte här”, man vill ju inte att personen ska tycka det är pinsamt 😛

  Svara

 • Anna

  |

  Snygg tröja! Vart har du köpt den? 🙂

  Svara

 • Louise

  |

  åh det är så pinsamt när det händer ! försöker alltid kolla efter en liten etikett som de brukar ha på bröstet

  Svara

 • Tilda

  |

  Haha!!
  Kul att det är fint väder hos dig! 🙂 Här regnar det för fullt 🙁

  Svara

 • A L II CC EE ♥

  |

  Min kompis var på Stadium och skulle köpa crocs (ja, detta var ett tag sedan). hon fårgade en man med orange tröja: har ni dom här crocsen i blå fast en storlek mindre och vad kostar den?

  Hon fick svaret ”alltså jag jobbar inte här”. Kan säga att hon inte köpte crocs den dagen.

  Svara

 • Patrik

  |

  Du borde ha fått lön för din tid i butiken 🙂

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv