Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Det här med elaka kommentarer

Det fanns en gång i tiden (de första åren jag bloggade) då jag tyckte att man var tvungen att godkänna alla kommentarer, oavsett hur de såg ut. Att det bara var något man fick ta som bloggare. Jag tyckte att de som rensade i sina kommentarsfält eller valde ut vilka kommentarer som skulle synas var fega, eller rent av falska.

 

Idag tycker jag inte det. Och det händer att jag själv inte släpper genom kommentarer. Faktiskt så beror det mest på mitt humör. Vissa dagar kan jag skratta åt att någon tycker jag är dum i huvudet eller kommenterar mitt utseende, andra dagar tar jag åt mig.

 

Här är exempel på kommentarer som jag inte har godkänt:

 

 

 

 

 

 

Här är ett exempel på en kommentar som jag har godkänt (orkade inte leta efter fler):

 

 

 

 

Jag vet egentligen inte hur jag vill göra. På ett sätt känner jag att detta är MIN blogg och att jag inte vill ha någon negativ energi. Samtidigt tycker jag att det är lite av grejen. Jag är väl medveten om att alla inte förstår min humor, att någon lär tycka att jag är tjock och att jag kommer att bli kallad dum i huvudet. När jag är beredd på det kan jag fnissa lite, men det är ju inte alltid man orkar all negativitet. Tyvärr har detta begränsat mig ibland. ”Nej, så kan jag inte skriva, folk kommer att bli galna”, tänker jag.

 

Vad tycker ni om detta? Ska man publicera elaka kommentarer eller inte? Var går gränsen? Hur mycket ska man behöva ta?

 

Jag vill också klargöra att en elak kommentar inte är samma sak som konstruktiv väl menad kritik, ifrågasättande eller en kommentar som inte håller med. Det är absolut okej. Det är bara bra att vi tänker olika om saker och ting och det är vad som gör bloggande så fantastiskt och lärorikt.

 

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (147)

  • Tess

    |

    Det är bara att sortera bort sånt skit. Det ger verken dig eller läsarna något.

    Svara

  • Malin

    |

    Publicera det som känns bäst för dig själv, dem inläggen är inget du ska ta åt dig av och det tror jag inte du gör heller.
    Jag tycker du är skit kul och älskar att läsa din blogg, det får en glad med dina tokigheter… Jag är 28 år så tror inte du drar ner åldern på dina läsare, vet att vi är många som är äldre än dig som läser 🙂 Fortsätt med det du gör, go girl!

    Svara

    • Gabriella

      |

      Det är ju du som bestämmer hur du vill ha din blogg, vilka kommentarer du vill godkänna och inte. Jag gillar det du gör o läser din blogg varje dag! Fortsätt vara den glada positiva människa du är!

      Svara

  • sara

    |

    Tycker detta är så skrattretande. Att de ens orkar slösa sin energi på att skriva så onödiga kommentarer. Du ÄR rolig det är väl därför din blogg är så omtyckt. Och ”överviktiga lår”, hahaha, denna person verkar inte veta vad övervikt betyder ens. Folk som skriver taskiga kommentarer är människor som måste trycka ner andra för att de ska må bättre själva. Patetiskt.

    Svara

  • Sophie

    |

    Personligen tycker jag att du ska strunta i att godkänna såna kommentarer. Varför ska någon bitter liten människa få rätten att trycka ner en annan på det sättet? Om de absolut måste få ur sig sån spya så kan de hitta andra forum att göra det på. Dessutom drar det ner den goda stämningen här för alla oss som läser.

    Svara

  • Sandra

    |

    Jag tycker att man kan tänka såhär: Vad skulle du låta en person säga till dig öga mot öga utan att du blir förbannad, eller åtminstone reagerar och säger ifrån? Var drar du gränsen irl?

    Du har helt klart all rätt i världen att dra samma gräns på din egen blogg.

    Svara

  • Emma

    |

    Jag tycker du ska strunta i de negativa komentarerna för jag tror att varken du eller dina läsare vill se dem. Vi Jag tror faktiskt att ingen gillar att någon snackar skit om någon man Tycker om, då blir det oftast bråk också vilket inte heller är så kul. Så jag tycker det är bra att man inte godkänner dem 🙂

    Svara

  • Tove

    |

    Eftersom jag gillar den positiva atmosfären på din blogg och blir glad när jag går in här, så vill jag inte se alltför elaka kommentarer 🙂

    Svara

  • Stephanie

    |

    Det blir så lätt för folk att skriva vad som helst när de kan gömma sig framför bakom en datorskärm. Jag tycker det är så fruktansvärt onödigt att sprida så negativ energi och trycka ner människor. Alla har rätt att tycka vad de vill, men man har faktiskt inte rätt att uttrycka det hur som helst.
    Vissa saker kan man hålla för sig själv. Samtidigt kan man tänka att det finns en anledning till varför en person beter sig som den gör. Den kanske mår jättedåligt och har jättedålig självkänsla och därför trycker ner andra… Det enda man kan göra är att ta ”the high road” och tänka att det är mer synd om personen ifråga än om en själv.
    Jag tycker också det är tråkigt att man inte uttrycker sig när man har positiva tankar. Det är så ofta man tänker saker som ”vilken fin tröja han/hon har”, ”vad söt du är idag” eller ”vilka fina bilder du tar” och ändå säger man inget. Jag brukar tänka att jag ska försöka säga sånt till personen lite oftare, för det kan förändra hela dennes dag och jag vet ju själv hur glad man kan bli för en genuint vänlig kommentar 🙂 Tanken på att man kan sprida glädje och göra skillnad (om än bara lite) är upplyftande! 😀

    Svara

    • Linna

      |

      så där gör jag med. Ibland går jag fram till folk på stan när de har en snygg tröja eller liknande och berömmer. Alla blir alltid lika glada! och vem skulle inte bli det om en främling kom fram och berättade nåt snällt 🙂

      mer sånt ^^

      Svara

  • Julia

    |

    Du ska inte behöva publicera sådana kommentarer alls! Detta är DIN blogg, ingen har tvingat någon att läsa den överhuvudtaget. Gillar folk inte den kan dom ju dra och låta oss andra som ÄLSKAR den vara kvar. 🙂 TA INGEN SKIT, som Grynet hade sagt! Du är grym.

    Svara

  • Åse

    |

    Jag tycker du ska sortera bort kommentarer som är elaka och meningslösa, för det är DIN blogg och om det inte finns något konstruktivt eller snällt i dem så behöver dem inte vara här. Har man inget snällt att säga, så ska man inte säga någonting alls! Vissa människor har bara en tendens att trycka ned andra för att må bättre själva, och sådant vill jag inte se i din blogg. Jag tycker du ska vara ärlig mot dig själv, när du skriver, och när det kommer till vilka kommentarer du vill eller inte vill godkänna. Gå efter ditt egna hjärta och gör vad som är bäst för dig!

    Svara

  • Issa

    |

    Helst önskar jag att folk som skrev idiot saker borde dels inte få finnas och nu när dom gjor de borde de fan få lära sig hur man beter sig.

    Tror tyvärr inte de hjälper med att koppla till facebook för folk drar sig inte för att skriva hatiskt där heller.

    Man går nog bara inse att det finns sorgliga människor som måste förstöra och trycka ner andra. Jag tror det är deras hobby.

    Stå på dig. Finns många som stöttar dig.

    Svara

  • Helena

    |

    Jag tycker du ska stå på dig.
    Om dem nu tycker så om dig varför läser dem då din blogg?!
    Det bevisar bara vad dem är för personer.

    Svara

  • Lin Melikie

    |

    Jag hade aldrig godkänt en negativ och elak kommentar. Som du säger är det DIN blogg och om du väljer hur den ska se ut.
    Sen är det som du säger att konstruktiv kritik för alla har vi ju ilika åsikter.
    Ibland är det ett hårsmån från att vara densamma.
    Men kom ihåg att din blogg är din blogg och du väljer hur den ska se ut!

    Svara

  • Christina

    |

    Elaka kommentarer kommer alltid att finnas oavsett om du är lila präktig som söta foki eller är lika provocerande som kissie, paow etc. Du skriver ju själv i din header ”ta det med en nypa salt”. Fortsätt du med din blogg som du alltid har gjort. Vill du publicera kommentarerna gör det och känner du inte för det så gör inte det. Vi är många nog som uppskattar att läsa din blogg. Dom fåtal som inte gör det är bara avundsjuka. Man säger ofta något dåligt till någon när man själv inte mår bra. Jag fyller snart 27 och har en liten bebis så du har verkligen en blandad läsarkrets. 🙂 Go Egoina!

    Svara

  • Mella

    |

    Det finns väl inga rätt och fel egentligen, men jag släpper inte igenom kommentarer som innehåller minsta lilla elakhet eller otrevlighet. Folk får komma med kritik men görs det inte på ett respektfullt sätt så godkänner jag det inte. Väldigt många skriver rena elakheter som de försöker förklä till kritik, och det brukar märkas. Jag blockerar även ip-addressen om någon är elak.
    Jag modererar rätt hårt med andra ord och det har gjort att de elaka kommentarerna har minskat. Om man låter elaka kommentarer stå kvar och kanske till och med besvarar dem så brukar det tyvärr bara ge mer energi till personen som står bakom dem. Att radera, blockera och ignorera brukar däremot vara rätt effektivt om man vill bli av med dem.

    Svara

  • Alexandra

    |

    Jag tror att marioteten av dessa personer bara är helt vanliga internetthatare som sitter bakom sina datorer och kanske inte ens menar det de skriver.. eller så vill de bara vara elaka.. för hur många skulle våga säga det där i verkligheten?

    Du är bäst egoina <3

    Svara

  • Sanne

    |

    Alla bitterfittor kan hålla allt dumt för sig själva, det är ju så det går till i verkligheten. Tror knappast de skulle våga säga sådär till dig face to face! Undrar hur deras liv är hemma.. Eller vilket liv? De har ju knappast något om de går in på en blogg endast för att hitta saker att störa sig på och kommentera dumt. Kraaam och tack för en bra och underhållande blogg!

    Svara

  • Mjuuuw

    |

    Strunta i dom! Du är verkligen inte tjock.
    Om de inte förstår sig på din humor tror jag att dom saknar humor överhuvudtaget! Älskar din blogg, hur öppen och personlig du är. Skillnaden mellan dig och en del andra större bloggare är att du är stolt över dig själv och vågar vara dig själv utan att bli fals (är iallafall den uppfattningen jag har :))

    Svara

  • Mia

    |

    Å ena sidan tycker jag att det ska bort, småaktiga mobbare som är för fega för att stå för sina skituttalanden, dom ska inte få utrymme i någons blogg någonsin.
    Å andra sidan, om man inte visar det så missar man chansen att visa upp den krassa verkligheten. Näthat är ett obehagligt stort fenomen, och det borde få utrymme just för att dessa personer själva ska få se hur avskyvärt världen tycker att deras beteende är.
    Personligen tror jag att man måste vara riktigt rutten inombords när man gör sånt. Är man så vårdslös med sina medmänniskor att man inte bryr sej om vad ens ord kan göra mot dom, vilken sorts människa är man då? Varför vill man vara sådan??
    Som du själv sa, det är skillnad på konstruktiv kritik, och ren elakhet. Den kommentarer du godkände kan jag tycka är kall och nonchalant, helt enkelt jävligt otrevlig i tonen, och så har man slängt in en kram på slutet. Jaha, så är allt bättre nu då? Man kunde uttryckt sej vänligare. Det känns lite som att vänlighet har blivit något, fult, omodernt, och skämmigt. Vänlighet är väl det finaste som finns! Alla borde tänka mer på vänlighet och använda det som ett ledord i hur man vill leva sitt liv…

    Svara

  • Helene

    |

    Du burde bare godkjenne det du selv syns er OK, om noen ikke liker det du skriver har de ingenting her å gjøre. Du skal ikke behøve å ta til deg all den driten, du må bare være den du er, for det er derfor du har så mange lesere til å begynne med! Du er best! 😀

    Svara

  • Tilde

    |

    Jag gillar verkligen din blogg och laser den varje dag, uppfriskande med nagon som ar glad och lattsam. Folk som beter sig sadar, alltsa, vet inte om dom har ratt att kalla nagon annan bitterfitta? Det ar ju lite mobbning alltsa, jag skulle latt deleta, ge dom ingen plats. Mvh Tilde 31 ar ung

    Svara

  • Josefine - En skärgårdsdröm

    |

    Publicera inte såna skit kommentarer! Jävla patetiska människor som inte har något intressant liv själva och måste klanka ner på andra 🙂

    Svara

  • Tess

    |

    Hur i helvetet kan man tycka att du har överviktiga lår!? :O
    Du är så jävla snygg så både jag och min Sambo dööör!
    du är asfin, rolig, underbar, kaxig ibland 😉 en förebild och bara helt fucking perfekt! 😀 (fast ja, ingen är perfekt men du är väldigt nära!)

    All kärlek åt dig och skit i alla haters och avundsjuka bitterfittor!

    Svara

  • Sara E

    |

    Det är DIN blogg så DU bestämmer.

    Svara

  • Josefin

    |

    Nej usch, varför publicera sådan ”skit”? Folk som inte gillar dig, men ändå besöker din blogg, lägger ner tid på att kommentera onödigt trams borde inte ens få sin kommentar igenom. Visa att du inte tål vad som helst. Det hade inte jag heller gjort.

    Konstruktiv kritik i all ära men när kommentarer blir personliga påhopp ska dom bort, bara för att visa att sådant inte är okej. Man sitter inte i ett rum precis och skriker ”Du är ful, äcklig och jag hatar dig”, varför ska det då vara ok via internet?

    Jag blir så arg. Som sagt, jag tycker du ska ta bort kommentarer som bara är onödigt trams från avundsjuka människor som inte har något annat att göra om dagarna än att hitta fel i andra. De borde minsann ta sig en funderare över sig själva och sitt beteende. Så gör man ju bara inte. Bara för att det är via internet gör det INTE ok.

    Kram, ha en bra dag! 🙂

    Svara

  • Cecilia

    |

    Jag håller med dig fullständigt! Ta bort dem kommentarerna som är riktigt onödiga och som faktiskt kan såra på riktigt, och behåll sedan vissa som kanske är kritik på ett bra sätt! Det beror verkligen på hur ens humör är den dagen, men det är du som bestämmer vilka kommentarer som ska vara synas! Ha en bra dag! :))

    Svara

  • s.

    |

    Du är världens bästa bloggare. Så skit i vafan alla andra säger och kör ditt eget. Bara för dom är fega och låga så LÅT DOM INTE VARA DE. FÖR DUUUUU ÄGER

    Svara

  • - Anna Lötberg -

    |

    Skit man inte tar face to face ska man heller inte ta från någon som sitter gömd bakom en datorskärm. Kör på som du brukar 🙂

    Svara

  • Gaymasen

    |

    Jag får, konstigt nog, inte jättemycket elaka kommentarer. Men jag gör som du. Tar bort om det bara känns… ONÖDIGT.

    Konstruktiv kritik är bra. Jag gillar när man får lite mothugg. Tråkigt om alla bara är mähä och ”åh du har så rätt”, alla tycker ju inte lika. Så är det.

    Men om någon kommenterar att jag är ful. Tjock. MIN POJKVÄN är ful, etc. Det är ju bara onödigt att lägga ner tid på och ha kvar. De är inte värda att få synas. 🙂

    Svara

  • Moa

    |

    Det är din blogg, ditt forum och din text som visas här. Inte elaka kommentarer som avsiktligen vill såra eller göra onytta. Bort med dom!

    Svara

  • Hanna

    |

    Ta bort dem!
    Puss

    Svara

  • Anna T

    |

    Jag skulle nog inte publicera en kommentar som bara var skapad för att såra mig och inte för att komma med någon konstruktiv kritik, kommentarer som vill såra mig kommer från trasiga/ouppfostrade/ointelligenta människor och de får försöka rikta sin ilska mot något kreativt istället.

    Svara

  • Nour

    |

    Herregud Egoina, att du ens väljer att lägga energi på detta. Du kan ju se vad majoriteten av dina läsare (som orkar ta och kommentera) tycker; Det är DIN blogg, gör det som känns bäst för dig. Jag håller med till fullo. Haters gonna hate.
    Keep up the good work!
    KRAM

    Svara

  • Robert

    |

    Personligen tror jag att det bästa är att helt och håller ignorera elaka kommentarer. Gissar det är det mest frustrerande för de som skriver dem. 🙂

    Den där kommentaren med ”Jävla fanskap…” var ju så korkad att den nästan var komisk. 😀

    Svara

  • Madeleine

    |

    Rensa bort skiten direkt. Bara för att du inte publicerar sådana idiotkommentarer betyder ju inte det att du inte kan ta sånt men det handlar väl mer om att du inte ska BEHÖVA ta sånt skit. Jag tar jättelätt åt mig sådana kommentarer men jag håller tummarna för dig att du är stark och bara borstar av dessa i de flesta fallen. Tänk på att vi är betydligt fler som tycker om dig och uppskattar allt du gör än de få dumma människorna som inte har något annat att göra än att klaga på dig.

    Kämpa på tjejen! <3

    Svara

  • Lillanna & Minimupp

    |

    Jag tycker elaka kommentarer skall bort! De ska varken synas eller läggas på minnet, för ingen är värd det (även om man kan tycka det behöver man inte säga något). Bloggen är ens egen, de som läser skall roas och de som inte gillar den ska inte få komma fram med elaka åsikter. De kan vi ignorera bort. Finns ingen mening med de kommentarerna. Naturligtvis kan kritik, olika idéer eller påpekanden komma igenom eller åtminstone funderas över hos bloggaren, men elakheter ska direkt raderas tycker jag!

    Svara

  • Rebbi

    |

    Haters is gonna hate, så är det bara och oavsett vad de skriver tycker jag inte att du ska ta åt dig, för du är awesome på att blogga och en av mina största förebilder blogmässigt. Jag tycker inte du ska behöva tänka på vad du skriver för att folk kommer bli galna då, utan du skriver din blogg på det sättet du vill. Förstår man inte ironi och sådant så är kanske inte en humorblogg rätt ställe att hänga på liksom.

    Svara

  • Jonna

    |

    Jag förstår mig fortfarande inte på folk som skriver elaka kommentarer. VARFÖR LÄSER MAN EN BLOGG MAN OGILLAR???
    Jag tycker absolut du kan ta bort kommentarer du inte tycker om! Det är ingen rättighet att få kommentera tycker jag. Det ska vara ett privilegium.
    Du är bäst Egoina!

    Svara

  • Felicia

    |

    Jag tycker inte det spelar någon roll egentligen… Om du publicerar en elak kommentar så kan ju det lika mycket visa att du är modig som visar att du får sånna kommentarer också, som att visa att den personen som skrev är elak! Så länge du inte mår dåligt av att läsa dem så spelar det ju ingen roll! 🙂

    Svara

  • Anonym!

    |

    Tycker att du ska göra precis som du vill, fortsätt gå efter humör, känsla, impuls och dagsform.

    En kommentator har aldrig rätten att bli publicerad, all makt är din 🙂

    Svara

  • Hollo

    |

    Egentligen är det ju ganska enkelt…
    Det är DIN blogg! DU bestämmer vad som ska visas. Självklart ska du ta bort grejjer som får dig att må dåligt.

    Svara

  • Hanna

    |

    Risken med att godkänna såna kommentarer är att det folk blir så fruktansvärt provocerade och så är kommentarskriget igång, vilket oftast är syftet med sånt beteende. Den bekräftelsen skall man inte ge dem som skriver som i de exemplen du gav, de kommer inget gott utav det. Men jag håller med de andra, du måste göra det du känner är bäst för både dig och din blogg. Tack för underbar läsning, du är en awesometastic människa!

    Svara

  • Petra

    |

    Är det inte ändå ganska beundransvärt att du faktiskt sköter och godkänner dina kommentarer själv? Det tycker då jag, andra större bloggar har ju någon annan som sköter det, varför ska man då ens kommentera kan jag känna då!

    Svara

  • spiderchick

    |

    Bort bort bort med skiten bara. Sånt som tar min energi plockar jag bort direkt. Och vad som tar min energi, ja det bestämmer jag, ingen annan.

    Jag vill kunna skriva inlägg med ironi, allvar, humor osv utan att känna mig bekymrad över att få elaka kommentarer från humorbefriade, dödsallvarliga människor.

    Rensa och plocka bort kommentarer precis som du känner för. Du är inte skyldig någon någonting och din blogg är inget demokratiskt forum för här styr DU.

    Så.

    🙂

    Svara

  • Emelie

    |

    Hur kan de skriva nått dumt om dig. Du verkar som en jäkligt häftig tjej! Diggar dig!:D

    Svara

    • Anonym

      |

      Jag tycker inte du ska bry dig om sånna kommentarer över huvudtaget. Din blogg äger och jag tror att de flesta av dina läsare håller med mig om det. 🙂

      Svara

  • Linna

    |

    Söta du. Klart du ska ha rätt att rensa. Det är ju som du skriver din blogg, och varför ha massa negativ energi där? det finns så mycket tråkigheter i världen så gör din blogg som du vill. vi som finns här kanske inte alltid håller med dig ( men nästan alltid ) men som du skriver det är skillnad på att vara elak osv.

    och jag blev så sur på kommentaren om att du blev dumpad. vad vet folk om vad som händer i andras relationer och vad ger de rätten att tro att de vet allt?

    nejdu, Egoina, du kommer träffa en underbar kille en vacker dag. nrä du minst anade. jag hade inte träffat min kille i din ålder, dröjde många år till.. men en dag dök han bara upp när jag hittade hans plånbok. 😉 ( jag är 30 snart)

    när man minst anar stämmer, och tills dess passa på att vara singel och ha kul… din prins kommer

    stor kram till fina du!

    Svara

  • Johanna

    |

    Nej det behöver väl inte visas? 🙂 Det är ju bara onödigt och vi vet ju att inget av det stämmer för du är ju bäst helt enkelt!

    Svara

  • Jessica -The Truth And Other Disasters

    |

    Jag tycker faktiskt inte att det finns någon som helst anledning till att publicera elaka kommentarer. Det ger ingenting, för någon. Hade någon gått fram till en annan person i verkliga livet och sagt att den var ful och man valde att ignorera så hade ingen sagt att man inte kan ta kritik. Men när det kommer till kommentarsfälten i bloggar så ska man tydligen ta vad som helst. Konstruktiv kritik eller kommentarer som bara inte håller med tycker jag absolut att man bör kunna ta om man lämnar ut sitt liv i en blogg men elaka kommentarer finns det ingen anledning att stå ut med.

    Svara

  • Suzi

    |

    Jag tycker dom neg-aporna kan köra upp sina elaka kommentarer i näsan..!

    Svara

  • Behira Madeleine

    |

    För det första så tycker jag att det är helt sjukt att folk ens orkar kommentera en massa skit. Det handlar bara om ren avundsjuka, vilken ”normal” människa skulle slänga ut en massa elaka kommentarer på någon bara för att? Ingen.

    Du ska aldrig ta åt dig av ytliga elaka kommentarer på fin blogg, aldrig aldrig någonsin. Avundsjuka fega idioter bakom datorskärmen, visst är det enkelt att kommentera anonymt och vara elak mot någon som aldrig skulle vilja göra illa någon?

    Jag är 21 år, jag älskar din blogg och att du är dig själv. Publicera eller inte, om du publicerar kommer de som kommenterar elakt bli mer irriterade (för att du visar att du inte bryr dig), om du inte publicerar kommer de som kommenterar elakt bli ännu mer irriterade (för då anses du vara feg och kan inte ta emot ”kritik”).
    Vi som älskar sig kommer följa dig hur du än gör och sprida våran bra energi till dig.

    Puss och kram

    Svara

  • Emma

    |

    Folk bör växa upp och sluta gör sånt skit. Människor som behöver trycka ner och skriva elaka anonyma kommentarer i en blogg, har inte alla hästar hemma.

    Svara

  • Art by Mai

    |

    Det är DIN blogg och DU väljer vad som ska visas och inte. En del läsare verkar glömma detta, vissa tror att de har ”rättigheter” men du har ingen som helst skyldighet att publicera ALLA kommentarer. Och varför skulle man vilja godkänna kommentarer som inte har något syfte än att vara elak? Jag tycker absolut inte att man är falsk om man raderar elaka kommentarer. Jag har som tur är inte fått elaka kommentarer men skulle jag få det så skulle de inte publiceras, jag tar även bort kommentarer som det enbart är reklam för sina egna bloggar därför att jag inte vill ha massa reklam. Hur som helst.. har man inget snällt att säga så ska man inte säga något alls.

    Svara

  • Luxxie

    |

    Jag tycker inte man ska behöva ta en massa skit. De som du visade här verkar ju bara vilja illa, de är bara elaka. Du får göra som du känner bäst, men jag tycker inte du behöver släppa igenom folk som bara beter sig illa. Tycker inte sånna ska få en plats att synas på din skitbra blogg 🙂

    Svara

  • Veronica

    |

    Det är skillnad på kritik och mobbning. Mobbning bör filtreras bort för det borde inte uppmuntras. Det är inte bara jobbet och skolan man ska uppföra sig. Tycker även man ska ha vett på nätet. Och det folk som använder ”yttrandefrihet” som ursäkt kan dra åt skogen. ;D

    Svara

  • Louise Olsson

    |

    Egoina, din blogg är underbar! Din humor är underbar och du är underbar. Du ska fullständigt ignorera alla som inte har nått bättre för sig än att sitta och klaga på dig. Bittra, småsinta människor är inget för ett humoristiskt språkgeni som du! Keep on rocking <3

    Svara

  • Sofia - skräddaren

    |

    Jag tycker du är siktbra! Många bloggar kommer och går i min lista på Bloglovin men du har hängt med i flera år!
    /30 och småbarnsmorsa

    Svara

  • Becca

    |

    bara ta bort, varför är dom ens inne å läser din blogg om den är såå himla tråkig och hemsk då? och om dom tycker du är så himla ful, varför är dom inne å tittar på bilderna då?? förstår inte logiken i det hela, det gynnar ingen, bara dom som skriver, då ger man dom bara mer ved i elden!
    Keep up the good work! Du är as bra <3

    Svara

  • Siri

    |

    På riktigt, hur kan folk störa sig på någon som är rolig? Och ja du är en barnslig, rolig tjej i 23:års åldern, och vet du? ÄLSKART. Vem fasen vill va en uppstoppad, mogen tant i den åldern.

    Svara

  • Fridaj

    |

    Nej jag tycker inte du ska publicera elaka kommentarer. dessutom blir den elaka ännu mer sur och dennes kommentar aldrig visas, vilket är rätt åt dom.

    Svara

  • josefine

    |

    Det står ju på din blogg ”ta det med en nypa salt” och det får man ju nog göra när man får såna idiotiska kommentarer. Men de som kommenterar bara för att vara elaka med massa svordomar och fula ord, de är nog inte värda att bli publicerade. Annars så är din blogg super, skön humor och underbart med en kvinna som vågar skriva såna saker som du! 🙂

    Svara

  • Malon

    |

    De har blivit så lätt att ”hata” över internet. folk är som besatta att uttrycka sin ”åsikt” och försvara den med näbbar och klor, även fast de kan vara en rent utsagt fördjäävla elak kommentar bara…
    De e så lätt att sitta framför skärmen och spy galla över någon/något man inte skulle öppnat munnen för IRL… Jag tycker man kan gå tillbaks till ”filosofin” har man inget snällt att säga behöver man inte säga nått heller.. Men som du säger lite konstruktiv kritik har ju ingen dött av. men de är ju skillnad på skillnad.. ^^ btw jag är 31 iår. har följt din blogg ett par år faktiskt och du e hur rolig som helst! keep up the good work!

    Svara

  • Anna

    |

    Jag tycker att det är ett val som alla som bloggar bör göra utifrån sin egen känsla. Personligen tycker jag att det är rätt skönt att ditt kommentarsfält är hyfsat befriat från haters för det gör ju stämningen så mycket trevligare. Jag tror att hat föder hat så genom att inte släppa igenom elakheter tror jag att fler låter bli att skriva dem. Sen är det ju synd om dig som måste läsa och hantera dem alldeles ensam men förhoppningsvis får du inte så många elaka kommentarer, för det förtjänar du inte. Jag älskar din blogg, humorn och stämningen i den och jag blir glad av att kika in här. Keep up the good work!

    Svara

  • Marie

    |

    Det är din blogg och du gör det som känns bäst för dig…punkt slut!!!

    Svara

  • Fotograf MissJeni

    |

    Ta bort sånt du inte vill se. Helt enkelt. Det är din blogg och du ska inte behöva stå ut med eller godkänna mobbing bara för det.

    ”inte undra på att hon blivit dumpad så många gånger” – Blir fan uppriktigt förbannad över den kommentaren. Varför säger man något sånt? Jag har så svårt att förstå varför man kan vara så elak mot en annan människa, utan att få dåligt samvete.

    Nä, radera alla elaka kommentarer Egoina. Dom hör inte hemma här. I DIN blogg.

    Svara

  • A

    |

    Hej!
    Jag personligen kollar aldrig på kommentarerna så det kvittar liksom mig, gör det som gör dig glad! Du har inte en blogg för att du ska må dåligt! Kram

    Svara

  • Jonna

    |

    Jag tycker absolut inte att du behöver godkänna elaka kommentarer.

    Om de nu stör sig så mycket på dig så behöver de väl inte läsa din blogg?! De enda de vill är ju att trycka ner dig så varför ge dem möjligheten att få sin kommentar synlig? Usch för mobbning! De mår ju antagligen dåligt själva tyvärr, annars beter man sig nog inte så..

    Svara

  • Lisa

    |

    du förtjänar inte såna kommentarer du äger tjejen <3 älskar din blogg, att läsa din blogg gör en stor del av min dag! du är bäst och bara skit i dem som skriver sånt. vad vill dem? du är en jätte bra bloggerska och dem försöker bara göra så du blir ledsen och sånt men skit i de du äger och har lätt den roligaste bloggen att läsa

    KRAM OCH PUSS ÄLSKAR DEJ!

    Svara

  • Rosanna

    |

    Dem som inte förstår ditt sätt att skriva, DEM är dumma i huvudet! Dem är sådana personer som gillar att få lite bättre personer än dem själva, att må sämre än dem själva gör. Det är så jävla patetiskt att jag inte tycker du ens ska lägga ner tid på det. Problemet är ju då att skiter du i det, ser alla kommentarerna. Skiter du inte i det måste du stå ut med skiten avrje dag och rensa och hålla på. Enda chansen att lösa detta är att anställa mig. Jag läser igenom dina kommentarer, och tar bort dem som är mongo. Sounds like a plan???? 😀

    Svara

  • Sandra

    |

    Nej lägg energi på dom som ger energi. Du är grym, din blogg är grym och vem kan tröttna på dina snygga lår?

    Svara

  • Jenny

    |

    När jag får elaka kommentarer så väljer jag om jag ska publicera dem eller inte beroende på hela naturen i kommentaren. Det gör inget om kommentaren är elak mot mig så sätt. Det är lättare att ge svar på tal om man publicerar den (om man nu väljer att ens bry sig). Innehåller kommentaren däremot obehagliga saker som även kan påverka andra så tar jag bort den helt. Man får känna efter från kommentar till kommentar helt enkelt.

    I grund och botten kommenterar ju vissa elakt för att de antingen mår ganska dåligt själv och tror de ska må bättre av att klanka ner på andra, eller så är det för att de vill ha fler läsare och kommentarer till sin egna blogg. Inget av detta håller ju i längden och i slutändan så är det ju inte vi bloggare som mår sämst…

    Svara

  • Elin

    |

    Det där är en väldigt svår fråga. Alla ska ju ha rätt att tycka och tänka som de vill, men du ska även tänka på att denna blogg är ditt forum. Jag älskar att läsa din blogg för du är äkta. Du skriver om en vardag jag kan relatera till och det vill jag ge dig en guldkant för. Det är fantastiskt att hitta en blogg där du känner dig välkommen och som en nära vän även om jag inte har någon aning om dig egentligen. Istället för att må dåligt för att du är söt och äkta så blir jag istället inspirerad. När man har alla dessa kvalitéer som du nu har och den möjlighet att påverka andra som du kan så kommer de alltid att finnas människor som kommer att vilja dig illa. De vill håna och jag tror mycket på att de är för att de inte vågar vara äkta. Du ska göra det som känns bäst. Ingen mår bra av att läsa hur folk hånar dig och det kommer inte att sprida en positiv stämning i kommentarsfältet, men även om du godkänner dem så är det de som kommenterar som faller på det. Jag tror jag pratar för majoriteten av läsare när jag säger att mant ycker mer synd om de som tar sig tid att kommentera något sådant. När jag läser sådana kommentarer angående någon som vågar vara så äkta så kan jag inte låta bli att le över hur avundsjuka människor kan vara och hur glad jag är över att jag istället kan uppskatta dig och se hur mycket du kan inspirera genom att vara just ÄKTA. Jag vill tacka dig för att få mig att känna mig vacker och normal, och jag tycker du ska göra det du tycker är bäst. Det är de som är löjliga hur det än blir 🙂

    Svara

  • Jessika

    |

    Jag tycker inte du ska publicera elaka kommentarer.
    Man ger bara mer syre till mobbare då.

    Du är helt fantastiskt rolig och underbar!
    Kram på dig! 🙂

    Svara

  • joanna

    |

    Jag tycker du gör helt rätt. Det är din blogg, så om inte du känner för att godkänna en kommentar behöver du inte göra det heller.

    Svara

  • Johan

    |

    ah din fule jävel. Ska vi se om denna kan glida igenom ? 😛

    Svara

  • Tova

    |

    NEJ, absolut inte! Ingen har rätten att klanka ner på dig eller kalla dig dum, fet eller ful. Jag tycker att bloggar kan jämföras lite med ett forum… I ett forum är det självklart inte okej att skriva dumma saker, då kommer en liten moderator och tar bort dina kommentarer eller kanske till och med bannar dig från sidan. Varför skulle det vara okej att skriva massa skit på bloggar också helt utan konsekvenser? Självklart gör du ju som du vill! 🙂 Men jag är så otroligt less på alla galet elaka kommentarer som alla bloggare får… liksom, varför?

    Svara

  • carro

    |

    Jag blir så lycklig av din blogg och förstår inte hur folk egentligen är emot dig.. MEN det finns ju folk till allt och jag tycker det är lika bra att ta bort elaka kommentarer som inte känns okej!

    Svara

  • elin

    |

    Jag tycker verkligen inte att elaka kommentarer ska godkännas. Jag tror att det skadar fler än den som kommentaren är menad till, beteenden smittar av sig och normaliseras. Det är aldrig okej att vara elak, och kan man minska den negativa energin genom att inte släppa in den så tycker jag det bara är bra! Det är fortfarande din blogg, inte ett forum för allas åsikter!

    Svara

  • Idah

    |

    Fina Egoina! Jag hoppas verkligen inte att du tar åt dig av någonting de skriver. Det är ju oftast löjliga saker men jag vet att man kan ta åt sig ändå! Du om någon ska inte behöva läsa nån sån skit överhuvudtaget! Oavsett om man är offentlig person eller inte så har man mänskliga rättigheter och det är ALDRIG okej att bli mobbad eller liknande. ALDRIG. Som jag läste i någon annans kommentar är det nog effektivast att ta bort och ignorera skiten för det de elaka kommentatorerna vill är att ha uppmärksamhet och provocera. Får de inte det så kommer det antagligen att avta. Deras löjliga skriverier är inte heller värda att ägna någon tid på så du gör helt rätt i att ta bort kommentarer och blocka personer. Du är en fantastisk och kravlös förebild och det är vi fruktansvärt många som vill att du ska förbli. Du är underbar och klok och jag önskar jag kunde ha dig som vän. Kram och fortsätt äga!

    Svara

  • Erica

    |

    Precis som du säger, de är DIN blogg. Du ska egentligen skita i vad alla tråkiga, humorbefriande människor tycker och tänker! Passar de inte så kan dom läsa någon annans blogg? Och jag tycker absolut att du kan välja bort kommentarer, man kan ta åt sig av andras meningar och tycken. Man är inte mer än människa! Men i det stora hela så är det din blogg och du ska må bra, samtidigt som du ska skriva vad du själv vill utan att få negativa kommentarer! Så mitt råd är att skriv vad fan du vill, skit i andra och ta bort vilka kommentarer som du känner för! Du är vardagslyx för mig, jag skrattar ofta högt åt de du skriver och tycker att du är en helt underbar människa!

    Svara

  • evelina carlson

    |

    jag är väl fortfarande fast i det där stadiet att jag tycker att man ska godkänna alla kommentarer. men när du säger det så, tycker jag faktiskt att du lika väl kan sålla bort dem negativa. du som lyckas sprida så pass mycket glädje och positiv energi, borde inte låta det förstöra!

    Svara

  • Tilla

    |

    Jag har aldrig förstått mig på elaka kommentarer.. Å andra sidan har jag aldrig förstått mig på mobbare heller. Antagligen är det samma slags människor :/ så trist och absout inget man ska behöva tåla!

    Svara

  • Mimmi

    |

    Skit i vad de människorna säger! De är bara avundsjuka! Du är verkar vara så snäll,så rolig och så vacker! Och det här med tjocka lår…det är lika sant som om Kalle Anka skulle komma in i mitt rum och prata som en smålänning… så skit i dom! du är så fin!
    <3! Hälsa Sara,Mimi och din mamma! Kram på dig! <3
    //Mimmi

    Svara

  • Karin

    |

    Kommentarer som på något sätt trycker ner dig som person tycker jag absolut inte du ska godkänna. Bara bort med dem!

    Förresten är du hur snygg som helst. (Och verkligen, verkligen inte tjock. Det gör ont i mig att behöva argumentera emot detta. Vart är världen på väg liksom…?)

    Svara

  • johanna

    |

    som många andra säger så är det din blogg och det är ju självklart du som bestämmer 🙂 men jag tycker ändå att det är onödigt för både dig och läsare att ha kvar sån negativ skit! det är ju inte direkt så att man mår bra eller blir glad av sånna kommentarer, så vrf ha kvar dom ?? ha kvar den positiva o glada stämningen här i din blogg 😀 stå på dig du är bäst !! kram <3

    Svara

  • Anna

    |

    Men jösses, nårra är ju riktiga slag under bältet, som den där dumpningskommentaren. Vi känner ju inte ens dig, palla skriva sånt!!

    Svara

  • Craxyknas

    |

    Det här är din blogg. Du skriver vad sjutton du vill. Är det någon som inte tycker om det kan han/hon alltid sluta läsa. Ta bort de kommentarer du känner för. Vad ger dem dig för konstruktivt egentligen. Ingenting.

    Svara

  • Lotta

    |

    jag läser din blogg varje dag, och är älskar din humor! De personer som känner ett behov av att kommentera rent av idiotiska kommentarer, i syfte att såra dig, behöver inte gå in på din blogg. Enligt mig är det upp till dig att bestämma vilka kommentarer som ska godkännas eller inte..jag hade nog inte gjort det dock. I alla fall så älskar jag att läsa din blogg! Du är så otroligt positiv, och det smittar av sig! Fortsätt som du gör – vi är många som tycker väldigt mycket om allt du skriver! 🙂

    Svara

  • Johanna

    |

    Hejsan Egoina!

    Jag tycker inte att du ska ta åt dig av allt dumt och elakt som folk säger eller skriver. Det kommer alltid att finnas ’tyckare’ bland oss, som älskar att suga ur all glad energi ur andra människor. Jag tycker inte att du bör acceptera sådana kommentarer. Du borde granska kommentaren lite snabbt,ser du att det står en massa elakheter så borde du genast radera kommentaren. Istället för att läsa den om och om igen, gång på gång. För det är när man börjar överanalysera kommentarer som man kan börja må dåligt och nästan börja tro på ’den elakes kommentar’ att det den skriver är sanningen tillslut, vilket det oftast inte är.

    Jag tycker att du har en väldigt fin blogg, och jag skrattar åt dina humor inlägg, fortsätt att bara vara du! Vi läsare finns på din sida! 🙂

    Kramar Johanna

    Svara

  • Ellen

    |

    Du har ju asfina ben 🙂

    Svara

  • Everlasting

    |

    Som många sagt, det är helt klart upp till dig. Och om gränsen flyttas beroende på humör så gör det inte så mycket heller. Med det sagt så tycker jag personligen att rena elaka personpåhopp bara är onödiga och ger ingen någonting, så varför låta någon få utlopp för sin egen ilska på din bekostnad?

    Nej, rensa du bort de som bara gör dig illa där och då. Jag tycker inte att du ska ha minsta dåligt samvete för det.

    Svara

  • Lesthi

    |

    Det övergår mitt förstånd hur folk orkar..om jag stör mig på något på nåns blogg så håller jag det för mig själv och spatserar vidare.

    Och jag tycker du ska bestämma själv vad du tar bort 🙂 du ska ju inte behöva se sånt skräp på din blogg om du inte vill!

    Svara

  • Emmy

    |

    Publicera det du vill.
    Personligen förstår jag både dom som ”städar” bland kommentarerna, och de som släpper igenom alla. Jag vet att jag själv aldrig skulle klara av alla dessa negativa kommentarer, och beundrar såna som dig som på något sätt lyckas hantera det.

    Vissa dagar går det lättare att skratta åt eländet än andra, det bara är så.
    Jag läser inte din blogg för att se de negativa kommentarerna utan för att se det Du skriver, så hur du gör med kommentarerna är helt upp till dig, som ett fan så vill jag att du gör det som innebär att du orkar fortsätta blogga så länge som möjligt.

    Svara

  • Victoria

    |

    Hm. Förmodligen borde dom ju inte läsa din blogg om dom nu tycker så illa om dig.. 😉

    Dem skulle inte heller behöva berätta för dig hur du ser ut (du är superfin) för jag tror nog du har sett dig på bilder, i spegeln och så, så du vet nog redan hur du ser ut.. men så långt har dom nog inte kommit i tänkandet :P.

    Jag tycker du helt seriöst är jättegrym, älskar din humor, älskar din blogg! Du är superfin. 🙂 Perfektion. 😀

    Svara

  • Emilia

    |

    Men va i helvette är det för fel på folk som skriver elaka kommentarer? XD Vill man inte läsa är det väll bara att låta bli? Om jag hade betett mig på liknande vis pga total avsaknad av sunt förnuft och otroligt bristfällig socialkompetens så hade jag skämts. Jag skäms å era vägnar.

    Svara

  • Alexandra

    |

    Det är DIN blogg, din arbetsplats som du är chef över. Det är bara du som bestämmer vilken slags energi du vill ha i kommentarsfältet. Vet inte om du har läst inlägget som handlar just om det som Underbaraclara skrivit. Om inte, LÄS! Det är jättebra. http://www.underbaraclaras.com/clara-ryter-ifran/till-dem-som-det-beror/

    Hon skriver bl.a ”Nätet är en fri plats och gillar ni mig inte så är ni välkomna att uttrycka det – på Era Egna Bloggar. Aldrig i livet att jag tänker låta er använda det forum jag byggt upp till något vackert och fint – för att sprida er dynga. Det här är inget fritt demokratiskt forum.”, och hon har verkligen jätterätt!

    Svara

  • Emma

    |

    Tänk bara på dem som tycker om dig. Du har så mycket läsare för att du är grym, har skön humor och vågar vara dig själv. De som skriver sådana kommentarer har dålig självkänsla och är antagligen väldigt avundsjuka på dig.

    DU ÄR GRYM och behöver inte acceptera negativa kommentarer.

    Svara

  • Pernilla från Malmö

    |

    Fortsätt precis i samma som du gör! :)Jag har två mappar på min dator, en för bloggar och en för kändisar, DU ligger som trea under kändisar.
    🙂
    <3 din blogg!

    Svara

  • Kwon Emmiie

    |

    Du e inte tjock!!!!!!
    TA INTE ÅT DIG! =D

    Svara

  • cn

    |

    Måste bara vara efterblivna stackare som sitter och pillar sig i naveln som skriver sånt. Vill bara säga att ditt PEN IS skämt har gått hem i Oslo!! Så ja du är rolig, om du detta skämt går hem bland norrmän.. /kontorsråtta i oslo

    Svara

  • Lovisa

    |

    Alltså, såna människor som sitter och kommenterar elakt kan man ju börja undra vad dom gör här? Jag gillar din blogg mycket och man ska acceptera människor för hur dom är! Varför läser dom din blogg om dom bara ska vara elaka? nej usch!
    Din blogg är bra! och du är stark!

    Svara

  • amanda

    |

    dumma människor. Dina lår är fina, du är rolig och din blogg är awesome. så är det med det. <3

    Svara

  • Mikaela

    |

    Du är underbar, finns INGEN anledning att någon ska trycka ner dig. Jag vet att det krävs 100 positiva kommentarer för att väga upp en negativ, men jag hoppas att det känns bra att veta att allas dagar du lyser upp är så mycket mer värt än en kommentar från de som lever för att göra livet surt för andra.
    Vilket känns mest värt egentligen, sprida glädje eller hat? Det är rätt så uppenbart, du är viktig för oss.

    Svara

  • Emma

    |

    Publicera exakt det du vill publicera. Har läst din blogg väldigt länge nu för jag tycker du är fantastiskt duktig på och skriva och extremt rolig, skit i människor som trycker ner och är elaka. Dom behöver fan inte läsa den om det enda dom kommer på är elaka kommentarer.
    Fortsätt blogga du är toppen bra!

    Svara

  • Julia

    |

    Nej, godkann bara sant som gor dig glad!! Men a andra sidan, om du maste ga igenom allt sa laser du ju allt sjalv bara, det maste ju ocksa vara jobbigt… kramar!

    Svara

  • The World According to Elsa

    |

    Jag tänker att det här är din privata blogg. Det är ingen rättighet att få skriva vad som helst här, du är den som sätter gränserna för vad du tycker är okej och inte okej. Att inte godkänna kritik är en sak, att inte godkänna påhopp är en annan.

    Svara

  • Elina

    |

    Jag tycker du har gjort bra val när det gäller vilka kommentarer du godkänt. Det är ju bara löjligt, folk som lägger ner tid på att vara elak. Kan verkligen inte vara lyckliga människor som gör sånt…
    Sen den sista kommenteraren där, överviktig bero på vem du frågar.
    Man publicerar det man själv vill publicera. Sen får de som vill läsa göra det och andra kan låta bli.

    Svara

  • Emelie

    |

    men fy fan, att de ens har mage att lägga till ”kram” och smileys. SOm om det typ skulle göra det mer ok att skriva allt det taskiga, eller vadå???

    Svara

  • Line

    |

    Nej, du ska verkligen inte godkänna de kommentarer du inte vill ska synas i din blogg. Bästa sätter att motverka tror jag är just att inte publicera alls, bara ignorera och om möjligt låta rinna av en. De flesta som skriver elaka kommentarer vågar inte ens lämna någon kontaktinfo ens, som mejl eller egen blogg. Dessa anonyma kommentarer är, om möjligt, till och med ännu mer patetiska. Fortsätt ta bort de kommentarer du inte vill ha, det är din blogg och du avgör själv vad som ska publiceras och det är absolut inte fegt eller fel att inte godkänna allt som skrivs, snarare vittnar det om att du inte accepterar vad skit som helst.

    Svara

  • Cornelia

    |

    Du har väldigt många trogna läsare som kollar din blogg varje dag, varför då bry sig om dom som vill ändra på dig? Du är rolig och du skriver om sånt som dina läsare gillar, skit i dom andra. Jag tycker det är helt okey att inte publicera elaka kommentarer. Dina läsare bryr sig som sagt inte, dom gillar dig. Saken jag ville ha sagt är att du skulle inte ha så många läsare om du inte var så underbar och härlig som du är! Fortsätt så och strunta i dom andra!

    Svara

  • Rebecca

    |

    Hej. Ville bara påpeka komentaren på dina feta lår… Herre gud, jag har storlek 42 i Jeans från HM, tycker INTE jag är tjock, men jag är kraftigare byggd så jag kommer aldrig att kunna ha tex storlek 36… (om jag nu inte bestämmer mig för att sluta äta!) Då folk som du, som är smalare byggda, Blondinbella etc kallas tjocka, hur fan ska då JAG må?! Men som sagt, ta inte åt dig! Våra magar hänger inte ner till knäna och Blondiner är bäst! Palla vara seriös och vuxen bara för att man fyllt 20 liksom! ;D Fortsätt med ditt ”barnsliga” skrivande! Uppenbarligen finns det folk över 13 som läser din blogg.

    Svara

    • Rebecca

      |

      …menade såklart OM Dina lår! De är inte tjocka var min poäng 😉

      Svara

  • Josefine

    |

    Jag läser inte kommentarer på bloggar, jag läser dina inlägg för dom är roliga och sen om andra inte tycker det. det skiter jag totalt i 😛

    Svara

  • Emmie

    |

    Åh du skulle bara veta hur många gånger som jag skrattat rakt ut pga dina påhitt på min dagliga tågresa mellan Göteborg och Falköping! Att det finns folk som orkar skriva och skicka sådana kommentarer förstår jag mig inte på. De har helt klart för mycket fritid! Ps. skulle gärna byta lår med dig. Ds.

    Svara

  • Josefin

    |

    jag tycker i alla fall att du lyckas få mig skratta oavsett hur deprimerad jag än känner mig, jag ÄLSKAR DIN BLOGG!!!!1!!!!11!!!

    Svara

  • Josefin

    |

    You go girl! Älskar din blogg!

    Svara

  • Emmie

    |

    Alltså hur löjliga kan folk bli?
    Varför ska de behöva klaga på alla andra hela tiden?! De kan ju inte ha speciellt mycket att göra på fritiden, sitter säkert och kommenterar elaka kommenter på de flesta bloggar. Tror allt handlar om dålig självbild, avundsjuka.

    Din blogg är en av de få bloggar jag läser och tycker den är helt totalt underbar! Dina kompisar måste vara superglada av att ha en så sjukt rolig vän som du! Strunta i dessa töntiga kommentarer, din blogg är bäst, punkt slut!

    Svara

  • Cornelia

    |

    Gör som det känns bäst för dig, skulle jag säga! Det är trots allt din blogg och det är upp till dig hur du vill göra.

    Det jag vill ha sagt är iallafall att du ÄR rolig som fan och hur fin som helst precis som du är! Förstår inte hur någon människa kan säga något annat, ett riktigt mysterium..
    You go girl!!! Keep up the good work!

    Svara

  • Sara

    |

    Man kan inte vara perfekt för allas ögon och huvudsaken är bara att du är perfekt för dig själv! Du är bra på att blogga, att du ligger på topplistan är bara ett litet bevis, och jag älskar att läsa din blogg och att du är så personlig som bara egoina kan va (: du ska inte ens behöva läsa såna kommentarer så shit i dom bara c:

    Svara

  • 123-

    |

    Du äger , så Äg på istället /Hemlig beundrare 🙂

    Svara

  • Emeliie

    |

    Idioter finns det gått om.
    Vi som tycker om din blogg behöver inte se onödigt skit, för dom är inte värda din tid 🙂

    Svara

  • sofffieplopp

    |

    Be dem dra åt fanders! Din blogg gör mig glad 🙂

    Svara

  • Jenny

    |

    ta bort sånt skit! massa idioter som sitter och är ”skit coola” bakom dator skärmen! Reagerade mest på det där med din lår kampanj! Den är så himla fantastisk och perfekt! du är en förebild. Jag har fått negativa kommentarer och jag blir såklart sårad men raderar den och tänker på något annat och då så tänker man på hur låg självkänsla dom har!

    Svara

  • Rebecca

    |

    Egoina, du är som en förebild för mig. Stå upp för dig själv och ta aldrig åt dig av de elaka kommentarerna. Dem vet inte vad du snackar om. Du är sjukt snygg och rolig och dem som inte ser det är dumma i huvudet. Om jag så var endast 10% av dig skulle jag vara sjukt nöjd med mig själv.

    Heja Egoina! Puss från Rebecca <3

    Svara

  • g

    |

    de som stör sig eller inte tycker om vad du skriver borde ju såfall inte lägga ner tid på att ens kommentera kan jag tycka. de är ju ingen som tvingar dom att läsa din blogg. så tycker inte de ska hindra dig från att skriva vad du verkligen vill. och nej deras onödiga kommentarer behöver verkligen inte publiceras 🙂

    Svara

  • Alice

    |

    Alltså, det är så himla lätt att ha sina superviktiga åsikter när man sitter anonym framför datorn. Ingen skulle behandla dig såhär i verkliga livet utan de gömmer sig bara och tar ut sin egna bitterhet över en tjej som vågar ta för sig, ta plats och utmana en norm eller två. SKIT i dem och tänk på alla du underhåller o hjälper!

    Svara

  • Sofia

    |

    Hej!
    Jag tycker inte du ska godkänna några tråkiga kommentarer för jag som läser din blogg vill inte läsa elaka saker om dig eller det du skriver när jag själv uppskattar det.
    Strunta i idioter som lägger tid på att tracka ner på dig, din blogg äger! 😀

    Svara

  • Saga

    |

    Den sista kommentaren-säkert Dennis m! 😉

    Svara

  • Louise

    |

    nej om du publicerar dem så får de med kommentarerna rätt för då får de chansen att visa upp vad de tycker !

    Svara

  • Anna

    |

    När jag läser om att du får elaka komentarer blir jag typ chockad! Varje gång jag klickar in på din blogg blir jag glad, dels för att du ärså rolig, men också för att du verkar så snäll. Du skriver ju aldrig något nedlåtande eller provocerande, så dom som skriver elaka komentarer har ju inget direkt att klaga på.

    Jag tycker inte att du ska publicera de komentarer du inte mår bra av, det är slöseri med energi!

    Svara

  • Alma

    |

    Jag tror att alla ska vara försiktiga med vad dem publicerar, någon gång i sitt bloggande. Men det är dina ord, dina tankar som folk väljer att följa.

    Det finns stunder då du publicerat inlägg och jag inte känt att jag håller med.. Men någonstans, dem inläggen, räddar alltid någon. Det finns alltid någon som kan tänka; ”skönt att jag inte är ensam.”

    Och detta med att sålla bland kommentarer. Jag tycker det handlar om att välja en inställning, attityd på sin blogg. Vill du inte ha en blogg där folk mobbar dig, eller varandra, så tar du bort kommentarer som bidrar till det.

    Svara

  • Katarina

    |

    vilka idioter det finns. du ska aldrig behöva tänka på hur vi ska reagera på de du skriver. vi läser din blogg för att vi älskar dig och den du är! 🙂

    Svara

  • Sofie

    |

    Jag blir alltid lika förundrad hur mycket elakhet och själviskhet det finns i vår värld. Jag fattar det inte för jag skulle aldrig ens tänka något så elakt. godkänn inte skiten, kör ditt race och blunda för alla idioter, de är inget att se anyway 🙂

    Svara

  • Linnea

    |

    Fy fan för elaka kommentarer, man blir så jävla fräck bakom en dator!
    Jag hade en blogg i ca 1 år innan jag stängde ner den efter första elaka kommentaren, haha! tyckte inte alls det vart kul då så all kred till dig som inte tar åt dig!
    Kram Kram

    Svara

  • Fanny

    |

    Aaargh blir så arg på såna här dumheter! Har aldrig förstått mig på människor som sitter bakom sin datorskärm och orkar lägga energi på att skriva elaka kommentarer till någon annan. Förstår verkligen inte!
    Jag hoppas att du inte låter dig påverkas, verkligen hoppas. Du verkar så stark. Fortsätt skriv som du gör och hur du känner för, dom som inte kan ta det har ingen humor. Och då borde vi ju egentligen bara tycka synd om dem 😉 Vi diggar ju dig!!!! Puss och kram!

    Svara

  • Tilda

    |

    Jag tycker du ska fortsätta blogga som du gör.
    De som skriver elaka kommentarer är bara avundsjuka, så ta inte åt dig. Jag gillar dig, tycker du är rolig, du ser yngre ut är vad du är (typ 18-19)och du bjuder på dig själv. Så fortsätt som du gör. <3

    Svara

  • Pia

    |

    Du skriver fantastiskt roligt, du är blond och du står för det, underbart. Ofta undrar jag vad du får allting ifrån.

    Jag läser inte många bloggar men din måste jag bara läsa, för ofta får man sig ett skratt som lyser upp tillvaron. Att det finns idioter som skriver dumma saker kommer det väl alltid finnas det är bara att sortera bort och glömma. Varför går de in och läser om de inte tycker om det? Du tvingar ingen att läsa precis, fokusera på oss positiva glada läsare och glöm de iq-befriade-no life-wannabe-hater-läsarna.

    Svara

  • frida

    |

    Fortsätt skämta Regina, utan dig är bloggvärlden ingenting.
    PUSS på dig fina, fina människa!

    Svara

  • Frida

    |

    Du får absolut inte ändra dig. Din blogg är den enda kändis-blogg jag läser just för att jag slipper alla ytliga och fjantiga inlägg om vad som är inne just nu eller hur man bantar på ett så ohälsosamt sätt som möjligt bara för att vara smal som en speta och leva ett ”lyckligt” liv. För lycklig med underhudsfett kan man ju inte vara tydligen.

    Fortsätt som du är, de är bara avundsjuka för att du vågar vara dig själv och står för det!

    Svara

  • Emelie

    |

    Det finns absoulut INGET ont i dig! Du består helt enkelt av 100% kärlek och lycka!:)

    Svara

  • rosa badring

    |

    baby, ta inte åt dig av dom! om dom verkligen inte orkar titta på ”dina överviktiga lår” eller tycker du är en ”bitterfitta” får dom la sluta läsa bloggen?
    du är en förebild för oss många, jag älskar din blogg och har läst den i flera år. för ett tag sedan bloggade jag, och då var DU min inspirations källa. drömmde om att bli som du. för du skulle ju inte ha så många läsare om folk inte gillat din blogg. du är den roligaste bloggaren. skit i alla äckliga människor som kommenterar, och kör på som vanligt, OCH ÄNDRA ALDRIG PÅ DIG ! <3

    Svara

  • Ove

    |

    Jag är tacksam om jag slipper läsa om personliga påhopp och annat nonsens bland kommentarerna. Om man inte gillar bloggen, läs den inte! Tack för en underhållande blogg 🙂

    Svara

  • Tuva

    |

    Publisera det som känns bäst, men jag tycker att alla idioter som bara skriver rent elaka komentarer kan ta och köra upp en toaborste i röven eller nått.Eller kanske låta bli att läsa din blogg funkar oxå.

    Själv har jeg en yttepytteliten blogg så får inte så många elaka komentarer, men när nån skrev att jag var tjock så var min tanke iaf ”wow jag är tillräckligt populär för att få haters”. Jag tror inte jag behöver tala om för dig att du har jordens underbaraste blogg för det har nog redan alla andra gjort, men gör det iaf. Du äger, go U! 😀

    Svara

  • madeleine

    |

    Man kommer alltid träffa sådana där personer ,dom är lite som flugor dom bara surrar och gör en irriterad det är ignorera eller döda 😉 om dom nu har så mycket att säga tycker jag dom kan starta en egen blogg och prata om hur alla är tjocka och dumma och fula så kan vi se hur kul det är. sen säger det mer om dom ,om dom nu lägger ner sin tid på att kommentar dina lår , tycker jag dom kan ta en bild på sina lår så kan väl vi få bedöma hur feta eller smala dom är. Gör som Grynet ta ingen skit från idioter. skit i bitterfittorna, jag älskar din blogg liksom många andra lyssna på oss ist för dom , kram <3

    Svara

Lämna en kommentar

Arkiv