Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Svar på frågestund – del 2

Om du bara fick äta en sorts godis i en månad, vilket hade du valt?

– Men sluta. Säg inte ens så!

 

Vet du var Boden ligger? Googla inte!

– Jag har världens sämsta koll på geografi. Jag har inte ens ett hyffsat lokalsinne. Jag går vilse på väg till affären. Så jag tänker skämta och säga att det finns en fiskbod här nere i hamnen. Det kanske är den Boden du menar? Haaahaaaa, så rolig tjej. Not.

 

Om du fick gästspela i vilken tv-serie du ville — vilken skulle det vara och vad skulle hända?

– Ojojojojoj!!! Jag blev så exalterad nu att jag inte vet vad jag ska välja. Jag hade hoppat in i Greys Anatomy och blivit kompis med Callie. Sen hade jag typ dejtat Alex och fått honom att bli snäll som han egentligen är. Jag hade ringt Izzie och bett henne komma tillbaka och så hade jag pratat vett i Owen. Du kan inte straffa Christina för att hon inte vill ha barn din idiot, det visste du ju redan! Hade varit lite kul att förstöra lite för Meredith och Derek, men så som de har hållit på och on-offa hade folk hatat mig. Värre än hela Ross-Rachel grejen ju.

 

 

 

 

Vilka sminkprodukter använder du?

Till vardags: Mineralpuder, eyeliner och mascara. Eller ingenting. Till fest: En jäkla massa.

 

Vad gör du när du är ensam och ingen ser dig?

– Sjunger. Fast det gör jag när folk ser mig också. Men ännu mer när jag är ensam. Hur mycket jag sjunger symboliserar hur glad jag är. Mamma har berättat att jag brukade nynna när jag åt mat när jag var liten. Det gör jag fortfarande ibland. Oftast tänker jag inte på det förrän någon påpekar det.

 

Vems idé var det att stoppa in ett S i ordet läspa?

– Det tänker jag på ibland! Ingen aning. Men korkat är det. Typ lika dumt som att det är svårt att stava till dyslexi, eller att ”hippopotomonstrosesquippedaliofobi” är benämningen för fobin för långa ord.

 

Om du fått välja precis vilken utbildning du ville, vad hade du valt?

– Jag hade blivit läkare. (Neeeej, jag har inte alls tittat för mycket på Greys Anatomy).

 

När vill du skaffa barn?

– Innan ville jag ha barn snart, men jag tror att min livmoder har torkat ut lite. Jag kan inte se mig i ett förhållande nu. Jag tror inte ens på skiten längre. Jag har en plan! Är jag singel om två år ska jag skaffa en hög katter och bli en crazycatlady.

 

Om jag vill ta en fika med dig, hur ska jag gå tillväga?

– Ja… Alltså. Att skriva en kommentar här är ju en början kanske.

 

Hur lång är din utbildning?

– Tre år. Men jag funderar på att byta till hösten. Det jag läser nu är verkligen inte min grej. Men kommer jag inte in på det jag tänker söka så går jag nog kvar. Vi får se. Jag tar inte CSN och det är alltid bra att läsa kurser, så jag känner att jag kan byta utan att ”det gör något”.

 

 

 

 

Hur mycket väger du? Du behöver absolut inte svara exakt.

– Gick och vägde mig nu. Allt för er skull! 59 kilo. Hittade en gammal frågestund här om dagen som jag svarade på när jag var 18. Då vägde jag 52 kilo. Sju kilo på fyra år känns väl vettigt. Fast den pendlar, min vikt. Brukar ligga mellan 58 och 62.

 

Har du något tips på vad för saker man kan hitta på med sin pojkvän som inte kostar för mycket pengar när man fastnat i den där fasen ”ligga hemma och kolla på film”?

– Ligga? Förutom det… Hmm.. Jag gillar spontana grejer som att gå en promenad, köra en runda, titta efter nya saker i mataffären, spela ett spel, göra rebusar, baka en kaka. Det behöver inte bli bra, det är bara roligt att man gör något. Men sen är jag en sådan som ser en tripp till IKEA som väääärldens utflykt. Alla är kanske inte lika lättroade.

 

HAHAHAH var inte det jätte roligt att du skrev ”kör på” när du sitter på en väg med en igelkott?! (hehe kanske har lite dålig humor)

– Haha jo. Det var lite roligt faktiskt. Jag reflekterade inte ens över det. Men min gamla psykologilärare hade nog hävdat att det var en freudiansk ”felsägning”.

 

Tycker du om hundar, om ja, varför vill du inte skaffa?

– Jag älskar hundar och är uppväxt med hund. Jag skaffar inte hund för att jag inte kan hantera ansvaret. Min mamma är världens hundmänniska och har lärt mig vad en hund behöver, vilket ansvar det är och vilket stort beslut det är att ta. En hund behöver många rundor varje dag och LÅNGA rundor. Ingen kissrunda runt huset, eller bara släppas ut i trädgården liksom. Den behöver även stimuleras på andra sätt. Dessutom funkar det inte om man vill leva ett flexibelt liv där man kan resa bort när man vill och vill kunna vara borta hemifrån ett dygn om så skulle vara, och jag vet inte hur min framtid ser ut. Dessutom hatar jag att gå upp tidigt. Så nej, det är inte rättvist att en hund skulle ha mig som ägare. Men kanske i framtiden.

 

 

 

 

Får du nånsin höra att du ser ut å va yngre än du är? Jag får det hela tiden så nu letar jag efter andra som också får det så jag slipper känna mig så ensam.

– Alltid! Jag åker fortfarande som ”halv” på bussar. Trots att gränsen är 20 och jag fyller 23 nästa vecka. (Shit! Jag fyller 23 nästa vecka!!!). Säg inget till Skånetrafiken.

 

haha cpfråga, men är det bara jag som har världens äckligaste andedräkt på morgon eller har du med det?

– Haha! Finns det folk som inte har det? Jag får panik när folk pussas när de vaknar på film. ”Booooorsta tääänderna!!!”, tänker jag då.

 

Är det värt att dricka och sedan må dåligt efter? Du har skrivit några gånger om din baksmälla…

– Absolut inte! Verkligen inte så dåligt som jag mått de där gångerna du syftar på. Men de senaste gångerna har jag mått bra dagen efter. Jag dricker ingenting efter 00.00, blandar inte vin, cider, sprit och så vidare och äter och dricker vatten innan jag lägger mig.

 

 

 

 

Aldrig mer ha sex eller aldrig mer dricka alkohol?

– Man kan ha roligt nykter också har jag hört? Vet dock inte om det är sant.

 

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (33)

  • Kajsa

    |

    Hur uttalar man egoina? Är det helt enkelt så de skrivs? EGOina? 😛 Som att du är ett ego liksom? 😛

    Svara

    • egoina

      |

      Som Evelina liksom, fast egoina 🙂

      Svara

      • Evelina

        |

        Tycker du att namnet Evelina är fint ;)?

        Svara

        • egoina

          |

          Absolut 😉

          Svara

  • Fotograf MissJeni

    |

    Min vovve ligger alltid och sover längst på morgonen, så vi går inte ut förrän 10-11 på dagarna om jag själv vill ha sovmorgon, annars går jag upp vid 8-9 och då tittar han på mig som om jag vore knäpp 😛

    Han är även en sån hund som är nöjd bara han får vara med, även om det är i spåret på en löprunda eller i soffan och gosa. En lugn hund.

    Svara

    • Svorskan

      |

      För Egoina är 10-11 JÄTTETIDIGT! 😉

      Svara

  • Hellolinda

    |

    Till personen som ställde frågan om att se yngre ut: Jag får alltid höra det och jag älskar det. Det är ju asgött att inte se gammal och grå ut! Jag fyller 22 i år och får fortfarande höra att jag ser ut att vara från 15 upp till 19. Så länge man har leg och kan bevisa sin ålder på krogen och systemet är det ju inga problem.

    Svara

  • Fanny

    |

    MÅSTE BARA SKRIVA ATT JAG ÄLSKAR DIN BLOGG!!!!

    Svara

  • Everlasting

    |

    Bra inställning det där med hunden, det finns så många som skaffar en bara som en accessoar eller docka. Man bör verkligen tänka igenom beslutet nästan lika ordentligt som när man funderar på att skaffa barn.

    Också bra att du helt sonika lägger ut din vikt här, utan några som helst värderingar. Du är då inspirerande!

    Förresten, det verkar farligt att säga att man kanske får en fika med dig om man bara ber snällt. Du riskerar ju att bli totalt uppbokad! Vem vet, nästa gång jag är hemma i Kävlinge så kanske jag slänger in en kommentar här.

    Lång kommentar, men så var det ju ett långt intressant inlägg också!

    Svara

    • egoina

      |

      Haha.. Nu är det ju inte en hög människor som ber om en fika, därför vågar jag. Men vi får väl se. Haha! 😉

      Svara

  • Martina & Elena

    |

    För några veckor sedan såg vi att Smash! finns i Sverige. Eftersom du inte har skrivit om det tänkte vi att du kanske inte vet om det. Dags att ta en funderare på att bli svensk medborgare igen?

    Svara

  • M

    |

    Jag brukar också få höra att jag ser yngre ut än jag är (fyller 21 i april). På jobbet i somras frågade en gubbe om jag vill ha körkort när jag ”blir stor”.
    En annan på jobbet frågade efter den som skötte kassan, och förklarade sedan att han förstått att det inte var jag eftersom jag var så liten. (?!)
    Händer ganska ofta, har dock inte blivit leggad för energidryck. Än.

    Svara

  • Johanna

    |

    Hur lång är du egentligen? (elr kanske hur kort passar bättre hehe:p)

    Och som svar på sista frågan, så Jaa man kan ha kul utan alkohol! Dricker aldrig längre, insåg att jag är konstig nog nykter ändå så.. :p

    Svara

    • egoina

      |

      162 cm 🙂

      Svara

  • Johanna

    |

    …Plus att det är rätt kul om man vart nykter å alla andra fulla. Man Kmer ihåg och får se allt sjukt som ens kompisar gör haha, plus att Dagen efter kan man alltid roa sej med att lura i dem att de gjort massa grejer de inte gjort också haha :p

    Svara

  • Svorskan

    |

    Som du vet brinner jag för att alla som tänker på att skaffa hund får insikt först, på alla plan. Och att många som redan har hund får mer kunskap och upptäcker hur roligt det är när man lägger ner lite extra krut för att få rätt samspel med sin hund. Det värmde mig långt in i hjärtroten att du skrev som du gjorde.

    Svara

    • egoina

      |

      😀

      Svara

  • emma

    |

    varför är förkortning ett så långt ord, och varför finns de ingen förkortning på förkortning?

    Svara

  • Luucy

    |

    haha kul att läsa svaren!! 😀

    Svara

  • Johanna

    |

    trevligt inlägg 😛 ville bara säga att du har typ ngn bantningsreklam ”gå ner i vikt” sak, vet inte om du vill bli förknippad med sån reklam.. Men vad jag vet om dig (eller dig som bloggare) så vill du nog inte bli det. Tack o hej!

    Svara

    • egoina

      |

      Bra att du säger det! Ska kolla närmare 🙂

      Svara

  • Emmy

    |

    Hej hej! Jag måste bra fråga du nämnde att du fyller år nästa vecka,får man fråga exakt när? 🙂

    Svara

    • egoina

      |

      På söndagen! 😀

      Svara

  • Robert

    |

    Vi får nog fika många gånger om det blir en fika för varje kommentar. 😉

    Svara

  • evelina

    |

    Hur gjorde din mamma när hon adopterade mimmi? Vi vill adoptera en hund, eller ja, ta hand om en omplaceringshund, så skulle vara kul om du hjälpte oss lite 🙂

    Svara

    • egoina

      |

      Titta på hittehund.se 🙂

      Svara

  • Malin

    |

    Om du är intresserad av läkaryrket/sjukhusserier – har du sett AT-läkarna på svt 2? Är som Scrubs fast på riktigt typ 🙂

    Svara

  • Caroline

    |

    hippopotomonstrosesquippedaliofobi har jag faktiskt också funderat över en gång i tiden! känns bra att vi funderar över samma saker, då är jag inte helt ensam men undrar fortfarande det där om gisslansituationen dock. Verkar inte som att någon kan ge svar på våra frågor!

    Ps: jag är nog värre på geografi än vad du är, frågade pappa vart ön låg dit vi skulle åka (kollade på en världskarta där det inte stog namn) utanför afrika säger han. ”okej!…” svarar jag, och startar en ny googlesökning för att ta reda på var afrika ligger 🙁

    Svara

  • Sandra

    |

    Angående att se yngre ut än vad man är. Jag hör det också jämt. När jag blev gudmor/fadder på dop för ett par veckor sedan pratade en person (som jag inte träffat förut) med min mamma om mig. ”Vad duktig hon var som kunde hålla lillan i kyrkan så länge! Hur gammal är hon? 15 år?”. Jo man tackar, jag fyller snart 24…

    Svara

  • Nathalie

    |

    Haha det där om att du får panik när dom pussas på morgonen i filmer, så brukar jag också tänka! Typ hur fan dom kan pussas för dom måste ju ha värsta andedräkten. Nog för att det bara är film men ändå! 🙂

    Svara

  • Josefine

    |

    Gör du din bloggdesign själv? 😀

    Svara

  • Harriet

    |

    Nån gång ibland åker jag buss och ganska ofta frågar chauffören om jag ska ha halv. Men flera gånger har de inte sagt nåt och sen har jag upptäckt efter halva resan eller när jag kommit hem att de bara har tagit betalt för halv biljett.
    Jag är 28.

    Svara

  • belle

    |

    INTE SCRUBS?? Jakk er förvånad. Kan sååå se dig i ett avsnitt i den serien, hångla upp JD 😉

    Svara

Lämna en kommentar

Arkiv