Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Kosmetisk tatuering – ögonbryn

Vet ni vad jag ska göra på torsdag? Innan jag och Sofie åker hem till Skåne igen ska jag till Beauty Center och tatuera mina ögonbryn.

 

Låter kanske lite extremt, men tekniken heter 3D och ger ett naturligt resultat. Små streck tatueras in och färgen håller i 2-5 år. Beauty Center i Stockholm är den enda salongen i hela Sverige som gör den här typen av behandling. Just den här tekniken görs inte med en maskin, utan en penna som har flera tunna nålar i spetsen och färgen är ett pulver (alltså inte flytande).

 

Jag har aldrig lyckats få en bra form på mina ögonbryn och av någon anledning vägrar de växa längst ut. Så jag och ögonbrynpennan är bästa kompisar. Men det hade varit skönt att slippa det och kunna till exempel bada utan att oroa sig över att de ska försvinna, eller vakna på morgonen och fortfarande ha ögonbryn.

 

Just denna behandling kostar 6000 kronor. På beautycenter.se kan ni kika på deras olika behandlingar. Konsultationen är gratis!

 

 

 

Jag lånade en bild från Isabelles blogg. Titta vad fint det blev! Lovar att visa före och efter bild när jag har fixat mina.

 

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (69)

 • Astrid

  |

  Tycker det ser ut som exakt samma bild fast med ögonbryn ditritade på den andra? Känns inte på riktigt tycker jag…

  Sjukt spännande med ögonbrynstatuering däremot, det blir så omständigt med ögonbrynspenna!

  Svara

  • A

   |

   … Måste tillägga att jag ler lite varje gång jag kör över musen över Halebopreklamen längst upp på din blogg:)

   Svara

  • egoina

   |

   Hon skriver i sin blogg att hon klippt in ögonbrynet på samma bild så att man ska se skillnaden tydligare 🙂

   Svara

   • A

    |

    Ah ok, my bad 🙂

    Svara

    • egoina

     |

     Lugnt, jag reagerade också 🙂

     Svara

 • Angelica

  |

  Svårt att tro på att dom är ensamma om det? Min syster har också tatuerade ögonbryn som är små-streck. Okej det kanske inte görs på exakt samma sätt men ser likdant ut så känns väldigt överdrivet med ”vi är dom enda”..Inget ont om dig, utan företaget låter lite kaxiga 😉

  Svara

  • egoina

   |

   De menar att de är de enda som utför just denna 3D-tekniken där man skär små streck med en penna (och inte en maskin). Det finns massor av ställen som tatuerar ögonbryn annars 🙂

   Svara

 • likkan

  |

  Enda i Sverige? Min mamma gör samma behandling, men lilla Älvdalen räknas kanske inte med i Sverige? xD

  Svara

  • likkan

   |

   ..Och ja, hon gör det med penna ^^

   Svara

  • egoina

   |

   Informationen jag fått är att de är de enda som utför just den här tekniken och att de även utbildar folk. Men okej 🙂

   Svara

 • Hanna

  |

  Undrar om du får det gratis då? Med tanke på din ”smyg” reklam…

  Svara

  • egoina

   |

   Eller så kanske jag skriver om det för att jag tror att ni tycker att det är intressant 🙂

   Svara

   • Hanna

    |

    Jag klandrar dig inte, jag hade nog gjort det själv om jag var i din sists. Men ibland blir jag bara så irriterad på att allt i denna värld handlar om reklam, sälja saker etc..

    Svara

 • Kajsa

  |

  Skulle med vilja göra! Har typ lite lite hår som hennes ögonbryn är, och blonda. Gör skit ont att noppa ju. Går till salong och får hjälp med att få en fin form, sen glömmer man av att färga och så sitter man där med ingen form alls.. BLÄ!

  Vad gör man med sina riktiga ögonbryn? Rakar man bort dom?

  Svara

  • egoina

   |

   Nej, som jag förstått det låter man de växa bara och noppar bort det som kommer utanför ”formen”. 🙂

   Svara

 • Hannah

  |

  detta känns inte egoina, trodde du var för allt naturligt och så..

  Svara

  • egoina

   |

   Förstår faktiskt inte skillnaden på att fylla i sina ögonbryn med en penna. Enda skillnaden är att jag slipper göra det varje dag och att resultatet blir bättre. Vad är det som inte är Egoina?

   Svara

   • Kajsa

    |

    Det som inte är du med det tror jag är att det är ”ytligt”.. Skulle jag gissa på.

    Men lova berätta allt om det sen! 😀 Om de gjorde ont, hur de gick till, allt allt allt!!

    Svara

    • egoina

     |

     Lika ytligt att sminka dit dem väl? Vad är skillnaden..? Lovar! 😀

     Svara

     • Kajsa

      |

      Ja, det har du rätt i.. Ingen aning om hur den personen tänkte som inte tycker det är du. haha.
      Alla tänker på sitt utseende på ett eller annat sätt, och tror alla utan fina ögonbryn som måste måla hade gjort det om dom haft råd 🙂

 • Elin

  |

  ”Men va, jag gick väl in på egoinas blogg?” var min första tanke, haha.
  Ser ju ut att bli hur snyggt som helst! 🙂

  Svara

  • Johanna!!

   |

   Haha jag tänkte exakt samma! Blev sjukt förvirrad men lycka till egoina! :))

   Svara

 • Matilda ♥

  |

  Åh jag skulle också vilja göra sådär med mina ögonbryn , hehe 😀

  Svara

 • Marri

  |

  Blir nog superbra det där 🙂 Vad nice att slippa fylla i brynen varje dag = du kan sova liite längre på mornarna!

  Svara

 • Hanna

  |

  Oj, vad folk verkar negativa till detta då! Lite otippat kanske men har man pengar så är det väl en bra grej. Om du har tyckt att det varit jobbigt innan liksom…

  Svara

 • belle

  |

  Bilden är ju dock inte av äkta resultat då de photoshopat antingen före eller efter-bilden, då ögat ser exakt likadant ut på båda. Meneeeh, lycka till då hehe. Skönt att det inte är permanent permanent resultat, om man nån gång skulle vilja ha tillbaka sina oögonbryniga ögonbryn 🙂 Får du detta sponsrat eller gratis osv? =)

  Svara

  • belle

   |

   jaha, ser att ni redan covered det där med bilderna, nevermind!

   Svara

  • www.nolow.se

   |

   Fast Isabelle har tagit samma bild och photoshopat över det tunna ögonbrynet med det ifyllda så man ska se skillnaden lättare.

   Jag tycker det är grymt! Vill med göra, har tänkt på det länge.

   Svara

 • Amanda

  |

  Man kan ju tatuera dit ögonbryn på riktigt också. Håller hela livet och är mycket billigare 😉 En bekants mamma har gjort detta och det ser mycket naturligt ut.

  Svara

 • Jessika

  |

  Shit, blev rädd att du skulle göra såna fula ”riktiga” tatuuerade ögonbryn som håller 4ever… vissa tatuerar ju dem för långt ner (där ögonbrynen sitter nu) när man blir äldre sjunker ofta ögonbrynen….vilket innebär att det blir fult om man inte tatuerar in ögonbrynen högre upp…så man går omkring och ser förvånad ut hela tiden haha :p

  Denna tekniken har jag aldrig hört om 🙂 Låter myyyycet bättre! Hoppas du blir nöjd 😀

  Svara

 • Stina

  |

  Jag har funderat länge på en sån behandling, men jag har bara bemötts med hånskratt och tunga suckar över min sinnessjuka ytlighet, när jag själv inte heller fattar problemet, jag fyller ju ändå i dem varje dag, skillnaden skulle alltså vara att jag sparar tid och de är inte totalt olika från dag till dag.

  Svara

  • egoina

   |

   Precis så tänker jag. Har funderat på detta länge och tvekat. Men det kommer ju inte ens bli någon skillnad, förutom att jag slipper lägga tid på det där varje dag 🙂

   Svara

 • emma

  |

  riktigt snyggt faktiskt 😀 hoppas det blir lika hott på dig bruden! (;

  Svara

 • Svorskan

  |

  Det där blir nog jättebra. Och att slippa måla dit ögonbryn varenda dag måste vara skönt. Precis som jag har några röda prickar i ansiktet som jag gärna skulle ta bort. Att täcka till de varje morgon är inte så kul.

  Svara

 • Emma

  |

  Frågan är hur de kan ta 6000:- för det? Det står hos en att det tog ca två timmar, en bra tatuerare tar ca 1000:-/h. Överpris plus att det inte håller särskilt länge. Hoppas du blir nöjd iaf.

  Svara

 • Karin

  |

  Blir säkert skitsnyggt! Skönt att slippa måla dom också 🙂

  Svara

 • E

  |

  Hej!
  Jag hoppas du blir nöjd men jag vill även tillägga att du är så fin som du är! Jag har alltid gillat dig för att du är rolig och naturlig, menar inget illa, kommer gilla dig efter detta också 😉 Men varför inte göra något roligare för pengarna (om du betalar för behandlingen)?
  Lycka till på onsdag! 🙂

  Svara

  • egoina

   |

   Jag har funderat på detta länge och tycker faktiskt att det är värt det. Jag tycker om att gå osminkad, men känner alltid att jag måste fylla i mina ögonbryn (eftersom det ena är mindre än det andra osv…) Resultatet blir olika hela tiden och jag är sällan nöjd. Dessutom har jag aldrig hittat en bra ögonbrynspenna. Kan göra något roligt på den tiden jag sprarar på att sminka mig varje morgon istället. Haha… 🙂

   Svara

   • Johanna

    |

    En rolig grej du i så fall kan göra är ju att göra ett extra långt logginlägg om dagen 😀

    Svara

    • egoina

     |

     Precis! 😉

     Svara

 • Karin

  |

  Åh jag vill också 🙁 Kommer bli så jäääkla snyggt ju!

  Svara

 • Anna

  |

  Huuu vågar du verkligen? Tänk om du inte blir nöjd om måste sitta med brynen i flera år?? :O

  Svara

 • Annie

  |

  Lite väl dyrt tycker jag..

  Svara

 • Maja

  |

  det där blir nog skitsnyggt på dig! 😀 Skönt att slippa stå och fylla i brynen varje morgon, då kan man sova läääängre!

  Svara

 • Anna

  |

  Lät bra att de försvinner efter 2-5 år, utifall att man skulle tröttna av någon anledning. Att slippa ögonbrynspenna lät helt okej… Blir nog bra 😀

  Svara

 • Amanda

  |

  Jag har funderat på det, men har inte vågat då ”ögonbrynsmodet” ändras väldigt ofta. Kul att tatuera in tjocka ögonbryn när tunna blir modernt nästa år, eller tvärtom. Inte för jag följer trender på det sättet, men ens smak ändras ju också en hel del med åren (även om detta ”endast” höll i upp till fem år, så kan man hinna ångra sig)

  Svara

 • Felicia

  |

  Det här luktar köpt.. Nåja, I don´t blame you.

  Svara

 • Anna

  |

  Häftigt, det skulle man ju göra! Jag är som du, har fejkade ögonbryn och jag är sjukt trött på det. Känner också så att det skulle ju vara skönt att vakna med ögonbryn, man kan ju inte gärna visa sig ute utan ögonbryn..

  Svara

 • sara

  |

  ändå jobbigt att behöva noppa dom ändå…. men man kan ju vaxa bort allt? 😀 eller ser det naturligt ut även om man inte har något riktigt hår där hahah? För sjukt jobbigt att plocka ögonbrynen seriöst… fast det kanske känns konstigt att fingra över ögonen så är man helt baldie där XD

  Svara

  • egoina

   |

   Hahah! Det kan man säkert om man vill. Fast jag vill nog ha lite hår där.. 😛

   Svara

 • Sandra

  |

  I så fall undrar jag verkligen var du får 6000 kr ifrån, till att fylla i dina ögonbryn. Svar uppskattas!

  Svara

  • egoina

   |

   Var får människor vanligtvis pengar från? Konstigt att det här med pengar aldrig ifrågasätts om jag till exempel ska ut och resa…eller betala hyra.. 😛

   Svara

   • s

    |

    Med tanke på att du för nån månad sen knappt hade pengar att betala hyran så.. Ja.. Man undrar:)

    Svara

    • egoina

     |

     Jodå jag har råd. Men hyran är onödigt dyr..

     Svara

 • Helena Rönnblad

  |

  Annika Söderlund i Uppsala är också sjukt duktig på kosmetisk tatuering! Även olika sorters eyeliner och läppar. Hon vann SM i makeup 2010 och silver i EM 2011!

  Hennes salong i Uppsala heter Creative Make Up, men hon jobbar även lite i Stockholm (på söder) och på Åland. Hon tar 4500kr för en ögonbrynstatuering, och använder man rabattkoden som finns på min blogg så får man 10% rabatt!! 🙂

  Svara

 • CAROFLINA.SE

  |

  I morse när jag började jobba halv 7 såg jag att jag målat ett ögonbryn lägre än det andra. Stod jag snett såg det rakt ut. Vatten och tvål och ögonfransfri resten av dagen. Sånt slipper du. Lucky you! :))

  Svara

 • Annica

  |

  Är ”efter”-bilden fixad i datorn? Det enda som skiljer bilderna åt är ju ögonbrynet… tror inte ens en proffsfotograf kan ta 2 exakt likadana bilder vid 2 olika tillfällen på det sättet.

  Svara

  • egoina

   |

   Hon har klippt in ögonbrynet på samma bild 🙂

   Svara

 • Matilda

  |

  ”Små streck tatueras in och färgen håller i 2-5 år”. Haha jobbigt om man inte blir nöjd då (t ex om man tycker att det blir för mörkt?)… Och måste vara missnöjd i 2-5 år xD

  Svara

 • Rebecka

  |

  Åh, vad kul. Jag funderar starkt på det för ärligt talat så är det sjukt jobbigt med tunna och ljusa bryn. Vad bra att man får se hur det blir på dig, för jag litar inte riktigt på att t.ex. Isabelles bild är som den ska. Spännande 😀

  Svara

 • Scarlett

  |

  Nej det är inte den enda salongen som gör det i sverige, Jag gjorde mina i Malmö.

  Svara

 • Carin

  |

  Åh vad spännande! Nu blev jag jättesugen på det också. Jag fyller i mina ögonbryn varje morgon med en blyertspenna! För jag är blond så varken svart el brun färg blir snyggt.. Men det skulle ju vara asskönt att slippa:)

  Svara

  • Angelica

   |

   Make Up Store har en jättebra ögonbrynsskugga som jag använder till mina blonda bryn, har blondt hår 🙂 Blir jättebra! Den jag har är tre i en, brun och svart också, men den man vill ha borde gå att köpa som ensam!

   Svara

 • Malin

  |

  Det såg rätt bra ut men ett tips bara: välj en mycket ljusare färg än de på bilden. Det borde passa bra.

  Svara

 • belli

  |

  gjorde precis dessa hos en salong från kristianstad då de vad på kistamässan.. man skär små små snitt i huden med en ”skalpell” för att skapa verklighetstrogna ögonbryn. från början så såg de otroligt bra ut men efter 2 veckor så hade nästan allt försvunnit.. väldigt synd! ska nu få pengarna tillbaka

  Svara

 • Emina

  |

  Hej
  Jag har tatuerat med 3D teknik hos Lulu på Stockholms beauty center i mars 2014 pris var 5000
  Hon var ganska kaxig och jag var nöjd med ögonbryn och färgen….men,men,men bara efter 5 dagar ramlade av alla hårstrån ,ringde henne hon sa att detta aldrig hände förut och gick igen och hon gjorde påfyllning eller allt utom färgen…efter 10 dagar ramlade dom igen nästan alla hårstrå men hon sa att hon vet ej varför och jag måste betala om jag vill påfyllning igen.Nu efter 1 år färgen gick bort kanske 60% och självklart inga hårstrå, så aldrig mer hos henne,och vet att det finns flera utbildade personer som gör samma 3D teknik i sthlm för 3000 kronor

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv