Follow my blog with Bloglovin

Frustration

Fy fan vad jag hatar denna dagen! Känner för att stjäla en massa pengar, fly landet och skita i min utbildning. Jag hatar min utbildning! Med risk för att låta negativ: Den suger.

 

Ååååååååhhhhh.

 

Frustrationstrycka på tangenter:

 

HDWJIWAREGR gföfwihpgib sfdoisdhbfnäfgn MNA FkjbKÖF VöSVöJW VJ GJVhf f flbffbfkfbf mdsfc skowåpew03809u3rhlf s,m ka mngv svfknf f

 

Hjälpte inte.


Ska äta en potatisgratäng som borde varit slängd för längesedan och kött som legat i kylen alldeles för länge. Blir jag sjuk så blir jag liksom. ORKAR. INTE. BRY. MIG.

 

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (25)

 • Lyrah

  |

  +1 på den. Jävla bekant känsla ibland det senaste månaderna.

  Svara

 • Annie

  |

  Nämen! Nu låter du ju som mig!

  Svara

 • Gaymasen

  |

  Du är bra.

  *smek på kinden och ha det bra*

  Svara

 • Emma

  |

  Hej Egoina!

  Kände bara att jag var tvungen att kommentera detta inlägg 🙂 Jag gick på exakt samma utbildning som du går på nu, började hösten 2008. Redan första veckan sa en lärare att ”ni kommer inte få något jobb efter att ni gått här” … Det blev mer o mer oseriöst och efter julen hoppade jag av. Vi var nog ca 30 stycken som hoppade av utbildningen. Hoppas du pallar med det, och om du inte gör det så är det inte hela livet. Du har testat 🙂

  Svara

  • egoina

   |

   Jo, det är en hel hög som har hoppat av. Så jag är ju sådär motiverad 🙁

   Svara

   • Christin

    |

    Hej!
    Jag kunde inte heller låta bli att lägga mig i för jag började på den utbildningen samtidigt som dig. I höstas alltså. Men jag hoppade av fyra dagar senare. Det kändes så himla oseriöst och dumt när de första de sa ”tro inte att ni kommer bli några copywriters- det kan ni bara glömma”. Det var Jocke om jag inte minns fel. Så himla tråkigt och jag var så himla besviken men är glad att jag vågade följa magkänslan. Fast det är tråkigt att många tycker utbildningen är sådär – hoppas det blir bättre!!

    Svara

    • egoina

     |

     Ja, just det! Haha. Just nu känns det värdelöst. Ska jag jobba på ett tryckeri liksom? Tror inte det va… 😛

     Svara

     • Christin

      |

      Haha när en vän till mig (som då läst första året) berättade om en föreläsning som gick ut på att lära sig hur en scanner ser ut inuti förstod jag att jag antagligen också missförstått utbildningen lite. Nu läser jag media- och kommunilationvetenskap, som ”Anna” nedanför pratar om. Än så länge verkar det seriöst och bra! Skönt att saker löser sig!! Vad är det som är värdelöst i utbildningen nu? Såklart lite nyfiken eftersom jag själv skulle gått den! :p

     • egoina

      |

      Haha! Hade den där scanner-grejen förra veckan. Känns riktigt hopplöst. Trodde det var produktionsledning inom MEDIA och inte bara tryck, tryck, tryck. Jasså? Men det är en kurs eller? På LU?

     • christin

      |

      hahah jag tänkte ”jag skiter väl i hur den ser så länge bilden kommer in i datorn”.

      Jo, det är en kurs men jag skall läsa en fil. kand med MKV som mitt huvudämne (eftersom jag har så svårt att hitta något som passar mig). Men kolla upp stategisk kommunikation i Helsingborg. Jag funderade på den istället eftersom den verkade mer vad jag var ute efter, men jag orkar inte flytta tillbaka till hbg 😛 värt att kolla upp i alla fall!

     • egoina

      |

      Tack för tipset!

 • Anna

  |

  Måste inflika som hyfsat nyexad kommunikatör att du visst lär dig något vettigt! Är inte helt hundra på vad du läser, men det är något med media och kanske lite kommunikationsvetenskap. Har jag rätt?
  Jag trodde under större delen av tiden att det typ var värdelöst (ungefär halvvägs in i varje kurs) och att det var slöseri med tid. Nu med en examen och ett jobb inom området är jag SÅ glad att jag har den där utbildningen i ryggen! Det går inte att peka på vad jag lärt mig under tiden, men utan utbildningen hade jag ALDRIG fixat det jag gör idag. Men det man kanske får komma ihåg att teorierna är skitbra i just teorin, men fungerar sådär i praktiken. Dock ger teorin dig redskap att hantera verkligheten.
  Det kommer bli skitbra! Och se till att ha kul på vägen! 🙂

  Svara

  • Emelie

   |

   Jag tror inte Egoina läser media-och informationsvetenskap, utan något mer grafiskt. Jag kan ha fel!

   Media och kommunikation måste vara eftertraktat då det ständigt utvecklas 🙂

   Svara

 • Robert

  |

  Samma känslor som jag haft idag. 🙁

  Svara

 • lisawho

  |

  Kom ihåg Egoina: When life hits you hard, call for Nutella!!

  Svara

  • egoina

   |

   I will! 😀

   Svara

 • Daniel

  |

  Låter som du behöver en Star Wars glass! 😉

  Svara

  • egoina

   |

   Jaaaa, verkligen! Hoppas att dem var goda. Kommer förbi imorgon eller något och smakar en 😀

   Svara

 • Vendela

  |

  Är utbildningen inte som du tänkt dej eller har du bara kommit på att den inte är för dej?

  Svara

  • egoina

   |

   Lite både och 🙁

   Svara

 • gina

  |

  känner oxå så idag.. life sucks sometimes.. men det är det som får oss att uppskatta allt bra som händer oss 🙂

  Svara

 • Matilda

  |

  usch ja att stjäla massa pengar och fly landet vill jag nästan varje dag 🙁 tänker på dig! Hoppas det blir bättre snart 🙂 om jag hade bott i landskrona så hade du fått flytta in i mitt rum! 😀

  Svara

 • Emelie

  |

  Hoppa av om det känns fel och hoppa på något du verkligen känner för 🙂

  Svara

 • Patrik

  |

  Bra inlägg!

  Helt ärligt så tror jag att all högskoleutbildning suger, eller inte ens det (som kille hade det ju varit trevligt om den i alla fall sög lite). Det gäller nog att ha lite distans till utbildningen och ta den med en nypa salt… Det är ju alltid fränt att ha en massa HP i cvt om man ska söka jobb. Eller om man ska göra som jag… ha en massa hp och sen låta bli att söka en massa jobb, bara för att jag kan… 🙂

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv