Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Veckans krönika

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (30)

 • Sofie The Man

  |

  Jag tog bort facebook för ett år sedan. Antagligen en av de bästa beslut i mitt liv.

  (Vad tragiskt det där lät, haha)

  Svara

 • Kajsa

  |

  Du har så himla rätt i allt det där..
  Slutade använda facebook för snart ett årsen dock, och är himla glad att jag lyckades ta mig ur det där. Man blir lite smått beroende, och visst, nu vet jag mindre med vad som händer runt omkring, men jag mår faktiskt lite bättre att slippa läsa allt det där 🙂

  en fråga, måste man ha en bild när man står så?
  Det känns inte riktigt som dig liksom..

  Hur som.. Du är kanon, vilket du redan vet!

  Svara

  • egoina

   |

   Haha jepp. Man måste ha en sån där bild. Hoppas jag får ta en ny bild snart 🙁

   Svara

 • Lovisa

  |

  Omg! Jag håller SÅ med dig! Jag har inte facebook och det är jag glad över. Hatar det. Mest för att vännerna/familjen pratar om det hela tiden.

  Jag upptäckte tillexempel häromdagen att någon hade blvit ihop med en för att jag såg dem kyssas. ”Åh vad kul för dom :)” tänkte jag.
  Och så sa jag det till mina kompisar och dom ba, me hallå det visste vi för länge sen.

  Man ba uhhhh…. Näe, facebook är så … dåligt!

  Håller verkligen med dig på punkten att vi ska börja prata me varann på riktigt… I framtiden kommer det bli som så att folk slutar prata överhuvudtagtet…

  Jättebra blogg förresten! 🙂 Du är inte som de andra, du är mer personligare och roligare 😛

  Svara

 • Patrik

  |

  Va, har Michael Jackson gått bort? Var det en moonwalk som gick fel?

  Svara

  • egoina

   |

   Hahaha!

   Svara

 • cajsa

  |

  Ha en underbar kväll! Kram 🙂

  Svara

 • Maia

  |

  Ännu mer nej när man inte bara har ”komplicerat” som förhållandestatus, utan även har skrivit ut VEM det är komplicerat med..

  Svara

  • egoina

   |

   Hahaha! Sant!

   Svara

 • jessica

  |

  Håller med dig totalt!!

  Svara

 • Sofie

  |

  Så jävla bra och sant. Jag har facebook, men jag är aldrig inne där. Så jag är i princip helt lost när folk börjar prata om saker på fester typ. De tar för givet att man ska gå in och läsa allas uppdateringar hela tiden. ”Har du inte varit inne på facebook?” Är en fråga jag ofta får. När jag säger att jag kanske går in där en gång i månaden får jag konstiga blickar till svar.
  Och ett STORT Grattis till ”Sofie The Man” som har tagit det enorma klivet ut ur facebook och in i verkligheten. (Jag anser mig själv också vara där, men har kvar facebook som en liten säkerhet 😉 )

  Svara

 • Liebling

  |

  håller med dig. kanske man skulle försöka leva sitt liv istället för att läsa om det på facebook.

  Svara

 • Malin

  |

  Jättebra text/krönika 😀

  Svara

 • Lesthi

  |

  verkligen tänkvärd krönika!

  Svara

 • Hellolinda

  |

  Helt klart den bästa krönikan du skrivit. Du skriver sjukt bra, men vissa har varit lite löjliga tycker jag, men den här om någon ska du vara stolt över 🙂 Kanske ett enkelt ämne, men väldigt väl formulerat.

  Svara

 • Linda

  |

  Något är ju riktigt fel om man endast får reda på information från sina nära vänner via facebook. Jag använder facebook för att hålla koll på ytliga bekanta, men även för att prata med nära vänner, på chatten och i trådar och så. Men när det tog slut med min kille för några månader sen valde jag att vara ta bort relationsstatusen helt istället för att ändra till singel, tänkte helt enkelt att de som borde få reda på det kommer att få reda på det, jag pratade helt enkelt med mina vänner istället.
  Lite så får man väl tänka, vad det är man visar upp och till vilka och inte glömma bort att hålla kontakt med sina nära vänner utanför facebook.

  Svara

 • Emelie

  |

  Jättebra krönika, jag håller med till fullo! Riktigt bra skrivet!

  Svara

 • Johanna

  |

  Håller med dig till hundra procent!
  Jättebra krönika! 🙂

  Svara

 • Hana

  |

  Tog bort min facebook för två veckor sedan och abstinensbesvären försvinner inte. Jag känner mig socialt handikappad, men jag ska klara det! Klarar jag två veckor så klarar jag femtiotvå!

  Svara

 • Craxyknas

  |

  Älskar slutklämmen där, haha 😀

  Svara

 • Linnea

  |

  så himla sant! du är grym som vanligt.

  Svara

 • Linn

  |

  Bra krönika och väldigt sant. Men är nästan värre med bloggar tycker jag 😉

  Svara

 • Shitstain Barbie

  |

  Instämmer till fullo, men det är lite samma visa med bloggar också, tycker jag.

  Önskar att jag var modig nog att avaktivera min facebook, I need help!

  Svara

 • ice - kubiiiix

  |

  Woho! Så bra. Känt sådär ganska länge, keep going ! 🙂

  Svara

 • C

  |

  Jag håller med. Jag vill få reda på saker för att någon väljer att berätta det för mig, inte genom en statusuppdatering på facebook. När jag går in och läser om mina bekanta på facebook så känns det nästan som jag snokar :S

  Sen så känns det som att man liksom tappar en anledning att kommunicera irl pga facebook. Vet inte hur jag ska förklara men t.ex. om man ser en bild på fb där en kompis färgat håret så blir det ju inte så att man säger ”åh har du färgat håret, vad fint!” nästa gång man ses irl, för man vet ju redan om det. Och typ man har ingen anledning att ringa en kompis för att höra vad den har gjort på sistone, för det står ju på facebook :S

  Skulle egentligen vilja ha bort facebook från mitt liv och liksom leva 100% irl istället, men samtidigt är jag rädd att jag ska ”missa” saker om jag inte finns där 🙁 mycket ångest över det där ibland

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv