Follow my blog with Bloglovin

Tager vad man haver

Just nu: För trött för att sova.

 

Hatar när jag är det. Jag vill inget hellre än att lägga mig i sängen. Men sängen. Är. Så. Långt. Borta.

 

Jag roar mig med att klippa ut annonser till en skolgrej sålänge. Med nagelsax.

 

 

 

 

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (7)

 • Michaela

  |

  måste bara säga att din blogg är underbar! Har skrattat för mig själv i typ en kvart 🙂 Mycket bättre tidsfördriv än att tentaplugga 🙂

  Svara

 • Ebb

  |

  Jag blir riktigt provocerad av läsare som skriver att det är konstigt eller att du inte ska gå till gymmet. Vad fan? Man kan väl få träna om man vill. Om det är så att man kommit igång med någon slags träning som är rolig och bra betyder det väl inte at man ska bli som Kissie??! Men det är som vanligt med människor, man vill inte att andra ska lyckas eller ta tummen ur arslet om man själv sitter och inte orkar. Låt Egoina få träna om hon vill och låt hon få äta de hon vill, göra det hon vill. Det har inte vi med att göra. Kram!

  Svara

 • Shululili

  |

  EY DU! Kom på en sak som jag inte får glömma…
  GRATTIS PÅ FÖRSTA DECEMBER 🙂
  kramkram hoppas du får en bra dag 🙂

  Svara

 • sagha

  |

  haha bättre än inget 🙂

  Svara

 • Julia

  |

  Bloggar du på devote? 🙂

  Svara

  • egoina

   |

   Nej?

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv