Duktig tjej idag

Nu ska jag till skolan och ha genrep på en redovisning jag ska göra imorgon. Sedan ska jag direkt till gymmet och köra ett pass.

 

Jag har ätit dåligt och verkligen misshandlat min kropp så sistone, men nu blir det ändring på det. Mår kroppen bra så mår psyket bra sägs det. Åtminstone behöver jag annat att tänka på och frigöra lite endorfiner.

 

Känns väldigt onödigt att jag duschade nyss dock. Men är man smutsig så är man.

 

 

 

Inga skolsaker jag har i väskan idag minsann.

 

 

 

0

Trackback from your site.

Comments (13)

 • Julia

  |

  Det där tycker jag låter skitbra! När jag och min pojkvän gjort slut var träningen det enda som höll mig uppe ett tag. Finns inget skönare än att svettas ut allt dåligt man går runt och bär på. Dessutom är hjärnan (hos mig i alla fall) helt blank när man tränar hårt, man får helt enkelt en skön paus från verkligheten. Ha det bra och kör hårt med träningen 🙂

  Reply

 • Luucy

  |

  det gör du rätt i 😀

  Reply

 • Malin

  |

  Lycka till Egoina, kämpa på 😀

  Reply

 • Ehlin

  |

  DUKTIG TJEEEEJ! 😀

  Reply

 • Mafia

  |

  applåder till egoina!!:D

  Reply

 • Robert

  |

  Trodde inte att du gillade träning. Är det första april idag? 😉

  Reply

 • elin

  |

  Åh, vad kul! Vad kör du då? 🙂

  Reply

 • alma

  |

  Låter klokt tjejen! Vad slår en gratis massage och fotvård i kombo med gratis tugg och bubbel till vår premiäröppning av salongen Hörnan! 🙂
  Brunnbäcksgatan 15 den 3:dje December (tågstation Ramlösa eller busshållplatserna miatorp med 1:ans buss & rusthållsgatan eller Ramlösa station med 297:an, 219 och 220. Bara följ “fotspåren”:-)

  Reply

 • Sohlberg

  |

  Duktig du är om du kommer igång med träningen, jag har tänkt den tanken väldigt länge nu men inte tar jag mig till gymmet TROTS att jag vet att jag måste!
  Så du är grym om du tar tag i träningen! =)

  Reply

 • Malin

  |

  Träning gör verkligen själen gott! Jag har ett dåligt knä och såklart säger alla (till och med jag) åt mig att inte träna på några veckor för att knät ska bli bra. MEN om jag inte skulle få gå och träna skulle jag bli väldigt sur och vresig. Efteråt ångrar jag självklart att jag utsatte mitt knä för plåga, men herregud vad mycket bättre i själen jag mår! 😀

  Reply

 • Ellen

  |

  Vad tränade du för kul? 🙂

  Reply

Leave a comment

Arkiv