Helvete också

Någon gifter sig på tv.

 

For better and for worse, for richer for poorer,  in sickness and in health

 

Egoina: Jaha!

Jacob: Vaddå?

Egoina: Jag har alltid trott att de sa “in sickness and in hell”.

Jacob: Det känns ju verkligen positivt.

Egoina: Mm, jag kände det också.

 

 

 

0

Trackback from your site.

Comments (9)

 • Tjena

  |

  Hahaha, det har jag också alltid trott! man lär sig något nytt varje dag;)

  Reply

 • Mafia

  |

  Haha, nja inte riktigt 😉

  Reply

 • belle

  |

  behöver inte säga mycket mer än: HAHAHA

  Reply

 • Amanda

  |

  En sak slog mig plötsligt. Vilket lustigt namn du har. Jag menar inget negativt. Skulle gissa på att jag har läst din blogg i 1 år ungefär så jag vet vad du heter IRL men jag undrar en sak. Varför heter du Egoina, alltså jag menar, hur kom du på det? Du är allt bra skojig du. Dina inlägg är så klockrena ibland.

  Reply

 • malin

  |

  hahaha jag vill också vara din kompis! tänk att få höra såna kommentarer LIVE! 😀

  Reply

 • ävvä

  |

  det trodde jag med!! men sen så pratar ju alla britter och amerikaner så otydligt också, jag menar man kan ju iallafall försöka uttala hela ordet.. 😉

  Reply

 • Svorskan

  |

  Utloggningen fungerade inte ÄNDÅ förrän jag tog ner webbläsaren. Men nu är det okej. Jag tycker förresten att man borde lova att stå ut med varann när det blåser som värst, när det stormar omkring en och när det är rena rama helvete. Så “hell” kan läggas till där. 😀

  Reply

 • amanda sjöland

  |

  HAHAHA! var finns gilla knappen?!? 😉
  tack för ett gott skratt. 🙂

  Reply

Leave a comment

Arkiv