Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

För att ni älskar att veta vad jag äter

Dagens middag blev hemmagjorda hamburgare. Det är något jag äter en gång om året ungefär och varje gång undrar jag varför jag inte gör det oftare.

 

 

 

Vacker syn.

 

 

Grejen med hamburgare stavas s-å-s. Det syns inte på bilden, men denna hamburgare innehåller vitlöksdressing, ketchup OCH hamburgerdressing.

 

 

Jag måste alltid vika in mina hamburgare i papper. En arbetsskada efter mina fyra år på Burger King. Bakplåtspapper funkar utmärkt.

 

 

”Åh nej. Löken kommer inte räcka. Jag skär upp lite till”, sa mitt middagssällskap. Jag sa att den visst skulle räcka, men han insisterade. Här är löken som blev över. Är det nu man ska säga VAD VAR DET JAG SAAA?

 

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (31)

  • Micaela

    |

    Åååh hamburgare, det måste jag äta snart. Tack för tipset. Hade ett ex som så fooort man vände ryggen till lagade hemmagjorda hamburgare åt oss, haha. Blev lite för mycket av det goda. Men ja, nu börjar det bli dags igen. =D

    Ja du får säga vad var det jag sa, helt klart. Vilket slöseri. Hade det varit jag hade jag tvingat mitt sällskap att äta upp löken ;0)

    Svara

  • Johanna

    |

    haha.. burgerking 🙂

    Svara

  • Svorskan

    |

    Har du gjort hamburgaren av köttfärs själv? Eller har du köpt färdiga? Har du köpt färdiga är det inte hemlagade hamburgare, snuppeduppa. Du får se till att bli en RIKTIG husmor nu. Hemlagad mat är hemlagad. Och brödet? Har du bakat det? Och dressingen ser ut att vara färdigköpt grej. Har du ystat osten? 😀

    Och så måste du odla sallad, tomater och lök. 😀

    Svara

  • Felicia

    |

    har du jobbat på BK? Får man fråga hur det var, var det inte enformigt?

    Svara

    • egoina

      |

      Det var faktiskt jättekul! 🙂

      Svara

  • Lotta

    |

    Det ser riktigt gott ut 😀

    Svara

  • Tove

    |

    Du är fan skum (men jag gillar det :P)

    Svara

  • Janina

    |

    Jag dör! Ser ut som hemma hos mig, saft i bärgaren, max hamburgarbröd, påläggen och självklart instämmer jag med såsen! Vitlöksdressing + ketchup + hamburgardressing = perfekta hamburgaren!

    Jag gillart!

    Svara

  • Robert

    |

    Mums! 😀

    Svara

  • Jossan

    |

    hhohohho det åt vi också idag:)

    Svara

  • Elli

    |

    Meen gud så gott! och jag slår vad om att det smakar ännu godare när man viker in dem i papper! säg mig, är det för knäppt att fråga om du kan trixa till ett inlägg i steg-för-steg hamburgerinvikning? 😉

    Svara

  • Linnea

    |

    åh! vem är HAN?! jag blir galen! men glad för din skull. du är bäst <3

    Svara

  • Annie

    |

    Det vattnas i munnen!!!

    Svara

  • Förvirrade Morsan

    |

    Åh vad gott det såg ut! Nu vet jag vad det blir för middag imorgon ^_^*

    Svara

  • Evelina

    |

    Hojja så gott det såg ut. Men vad är det jag ser? En stooor frukskål? :O

    Svara

  • hanna

    |

    är du och david fortfarande tillsammans? 🙂
    för ni verkar ju bo ihop? eller har jag fel?

    Svara

  • Tove

    |

    FÄRDIGKÖPT HAMBURGARBIFF?! Man ska knåda ihop egen köttfärsgegga med oliver och soltorkade tomater, så enormt mycket godare + klyftpotatis MUMS! Man kan ju köra hardcore och baka eget hamburgarbröd men brödet från Max (som du har) så sjukt gott!

    Nu vill jag fanken ha kvällsmat igen.. haha ajdå!

    Svara

  • maja

    |

    looks good 😀

    Svara

  • Maja

    |

    Haha nice, när jag ska göra biffar blir det aldrig biffar lixom.. Det blir mer köttfärs i hamburgebröd haha.

    Svara

  • uNDRAN

    |

    BOR DU OCH DAVID FORTFARANDE TILLSAMMANS?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

    Svara

  • Rebecka

    |

    Jag vet!! Det går liksom inte att göra en hamburgare utan att slå in den efter några år på BK…. Jag slutade där för 15 år sedan, men slår fortfarande in hamburgaren med bakplåtspapper. Och självklart använder jag BK vikningen…. 🙂
    Tack för en underhållande blogg!!

    Svara

  • Kitty

    |

    Jag säger som någon ovanstående redan gjort: Steg-för-steg Hamburgerinvikning? Plis? 😀

    Svara

    • egoina

      |

      Javisst! 😀

      Svara

  • Eva

    |

    Måste alltid vira in hamburgaren i papper hahah =)

    Svara

  • Rebecca - den egensinniga

    |

    ååååh tack! nu vet jag äntligen vad jag ska äta ikväll!! med MASSVIS med pommes hehehehee

    men ser grymt gott ut det där!

    Svara

  • ellie

    |

    hmm… får man gissa att detta middagssällskap är david? du kan inte lura oss, vet du väl 😉 vi är för stalkiga för det

    Svara

  • Maja

    |

    Du glömde osten, alltså den måste ju smälta på hamburgaren =)

    Svara

    • egoina

      |

      Lovar att den var med!

      Svara

  • evelina carlson

    |

    FYRA ÅR på bk? så länge!? kan förstå att du är arbetsskadad 😀 haha

    Svara

  • Anna

    |

    Haha, trodde först att du hade gjort själva hamburgeraren själv, alltså köttet.. Lite väl optimistiskt kanske? 😛

    Svara

Lämna en kommentar

Arkiv