Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Hur jag äter glass

Jag får konstiga blickar ibland när jag äter glass. För mig är glassätandet ett helt projekt. Som jag har förstått finns det människor som äter sin glass…bara sådär. Som helt vanlig glass. Ja… Det får väl stå för er.

 

Såhär gör jag:

 

 

 

Först tar jag lite glass i en tallrik (daaaah). Helst inte vaniljglass dock. Det är tråkigt. Men det var det enda jag hade hemma. Så det får duga.

 

 

Sedan sätter jag igång och mosa. Inget fusk här hörni! Skickligt arbete med skeden ska det vara.

 

 

Glassen är först klar när den bildat en mjukglassliknande konsistens.

 

 

Det viktigaste. Chokladsås! Med chokladsåsen skriver man något trevligt. Som Egoina till exempel.

 

 

Liten sked är det som gäller! Jag äter aldrig med något annat än liten sked. Det gäller även soppa.

 

 

Om ni trodde att jag bara skulle ha den superlilla mängden chokladsås som bildade mitt namn tror ni fel. Det ska vara chokladssås med glass och inte tvärtom. Sedan äter jag upp chokladsåsen och fyller på efterhand.

 

Efter detta är det mycket sannolikt att man får en sockerchock. Jag brukar göra något kreativt under denna tid. Men pass opp. Den där kicken dalar fortare än vad man tror. Och så vaknar man i dreggelpölen på tangentbordet.

 

Hur gör ni?

 

 

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (134)

  • Sara

    |

    Du är för härlig!! Kommer det komma mer inlägg i kategorin ”VIKT-igt som fan” ? 🙂

    Svara

    • Sandra

      |

      Undrar detsamma, har bestämt mig för att vara med denna gång! 😀 Celluliter skulle ämnet vara, men hon har kanske ändrat sig. =)

      Svara

  • ELIN

    |

    exakt samma …

    Svara

    • egoina

      |

      WOHO!

      Svara

  • ida

    |

    PRECIS SÅ GÖR JAG OCKSÅ!
    man måste mosa, blir lite halvsmält, sen liten sked! blir godare och räcker längre!

    Svara

    • egoina

      |

      YES!!! Vi är flera 😀

      Svara

  • Camilla

    |

    jag gör samma sak som du gör med glasen, snurrar den. men jag har på chokladsås först, då blir det chokladsmak i hela glassen :S

    Svara

  • Karin

    |

    Oboy. Det ska vara oboypulver på glassen. Halva portionen med pulvret i pulverform, andra halvan rör man ihop glass och pulver till en chokladsörja. Om man har en brun läppkontur när glassen är slut har man använt precis lagom mycket oboy. Testa, du lär inte bli besviken.

    Svara

  • Saga

    |

    Jag måste också alltid mosa glassen sådär! 😀 förstår mig inte på folk som äter glass bara som den är? Ett tips om du bara har vaniljglass hemma är ju att ösa på med oboypulver och blanda ner i smeten så de blir oboyglass ;D

    Svara

  • Evelina

    |

    inte riktigt så! 😉

    Svara

  • Hannah

    |

    haha, sådär brukar jag också göra! 😀

    Svara

  • Wivica

    |

    Jag gör också så!!! 🙂 Fast med cola sås och inte lika mycket 🙂

    Svara

  • Susanna

    |

    Sådär åt jag alltid glass när jag var liten. Mina föräldrar hatade det och förbjöd mig och mina syskon att göra så. Oklart varför..? Mycket kladd kanske?

    Svara

  • jawna

    |

    Jag mosar och blandar också tills det blir mjukglass! Ju längre man sitter där med glassen desto godare blir det… Synd bara att glass är svårt att äta direkt med händerna. Jag äter t.o.m. ris med fingrarna när ingen ser på!

    Svara

  • Vendela

    |

    Åh, det måste jag testa! Får dock ta mig tradiga laktosfria vaniljglass (som jag förövrigt är oerhört tacksam för, hehe). Funkar det med all glass? Tänker mig B&J liksom.

    Tack för en rolig blogg, du är härlig!

    Svara

  • sandra

    |

    äter inte glass sådär…men äter alltid allt med liten sked, soppa, glass, yoghurt, flingor ^^

    Svara

  • Felicia

    |

    Jag äter glass ganska ”vanligt”, det ska vara en stor mängd med mycket chokladsås. Jag tuggar glass också…. Haha, folk tycker att man är weird 😉 Fast jag gillar inte att ha strössel på min glass, det är bara hårt och obekvämt och onödigt!
    Och viktigt: man måste äta minst 2 portioner glass, annars får man inte tillräckligt. Så det så.

    Svara

  • Lise

    |

    Men du glemte Oboy! Det må man ha! Først røre3 isen myk, så Obotpulver, og masse saus til slutt 😀

    Svara

    • egoina

      |

      Jaaa! Det har jag också ibland 😀

      Svara

  • Elin

    |

    Jag äter vaniljglass med massa strössel, massamassa kolasås, chokladsås och helst nougatsås också. Sen om det finns hemma så åker det ner en klick med JORDNÖTSSÅS i skålen med, tips säger jag bara då det är hejdundrans GOTT!!!! Jag har alltså allt det här på min glass samtidigt. och detta äts med LITEN SKED OFC!! Ett till gottetips är att om kola/chokladsåsen är slut så tar man vad man har, typ sirap, gott faktiskt!

    Motto: EN SA UNNA SIG!!

    Svara

  • .

    |

    Haha. Jag gör också precis så 🙂

    Svara

  • Tjejen

    |

    Jag mosar också glassen 😉

    Svara

  • Madeleine

    |

    haha jag gjorde exakt sådär när jag var liten. nu efteråt när jag blivit äldre tänker jag alltid att jag var väldigt konstig som gjorde så haha. brukade leka i mitt huvud när jag gjorde sådär att jag hade en glasskiosk och att alla skulle tycka om när jag gjorde glassen sådär tillsut så jag skulle bli berömd

    Svara

    • egoina

      |

      Hahaha! Jag meeed… Och jag har ännu inte kommit från det 😛

      Svara

      • amandy

        |

        Jag gör likadant, till mjukglassliknande och med liten sked, det blir JÄTTEmycket godare när man gör så, och den lilla skeden är för att det ska räcka längre. Väljer helst också vaniljglass sist för det är så tråkigt. Skönt att vi är ett flertal 😀

        Svara

  • Ebba

    |

    hmm.. jag har aldrig tänkt på att man kan göra sådär. men det såg mycket godare ut så det tror jag att jag måste prova!

    Svara

  • Robert

    |

    Hahaha, inte som du iaf. 😀

    Svara

    • Robert

      |

      Liten sked är dock ett måste. 😀

      Svara

  • Marielle

    |

    Det är otroligt fascinerande hur många av dina bloggläsare som är preciiiiis som duuuuu!!! Hahaha :’)

    Svara

  • malin

    |

    alltså, du är så efter egoina. Det är KOLA SÅS MAN SKA HA!!! hihih, jag gör preciis lika som du 😀

    Svara

  • -'Amanda |

    |

    HAHAH jag mosar också runt glassen XD trodde jag var den enda men det var jag visst inte 🙂

    Svara

  • Patrik

    |

    Förut gjorde jag ganska precis så där 🙂 Brukade också veva runt med skeden till glassen fick perfekt konsistens. Sen rationaliserade jag lite efter som jag brukade äta så mycket glass, typ en halvliter åt gången flera gånger i veckan. Då gick jag över till att köra glassen med elvispen tills den blev perfekt. Är gott att ha i en massa olika, en skvätt läsk till exempel…

    Sen gick jag och blev laktosintolerant och det var svårt att motivera njutningen av glassen mot flera timmar på toaletten så jag trappade ner på glassen.

    Så det enda som är kvar av den där vanan och likheten idag är att jag alltid äter med liten sked. Annars får det vara…

    Svara

  • Isabel

    |

    Mosad glass är bäst! Fast jag kör oboy-pulver istället för sås. SJUK GOTT!

    Svara

  • lina

    |

    Jag ÄLSKAR glass! Så först tar jag helst den största skålen vi har hemma, fyller med glass, sätter in i micron (bara några sekunder, den får INTE bli varm, mycket viktigt), sedan börjar jag röra runt tills det blir som mjukglass. och jag äter oftast vanilj med chokladkross så sås är inte viktigt, men föredrar cola sås 😉

    Svara

  • Straydoll

    |

    Små skedar ska det vara. Äntligen någon som förstår mig. ;w; Dock inte till just glass kanske, då jag inte är något fan av sötsaker. (they just don’t do it for me) Men till soppa och allt annat som är för rinnigt för att äta med gaffeln så… 😛

    Svara

  • Rebecca - den egensinniga

    |

    Gjorde så när jag var liten, nu så här kommer jag inte på varför jag slutade…. jo, juste, jag är för glupsk och otålig 😉

    men glassen är bäst så där!

    Svara

  • Matilda

    |

    Fan va tråkig jag känner mig, kan äta den hur som.. men mosade sådär gjorde jag när jag va liten, borde börja med det igen. det va sjukt gott ju 🙂

    Svara

  • Jossan - kristens.se

    |

    Jag kan inte äta med stor sked, det går bara inte. Och jag gör typ som du, bara att jag blandar in chokladsåsen redan från början. 😀 Och sen får gärna glassen bli helt rinnig xD

    Svara

  • Therese

    |

    äter allt med liten sked, för det första så är den stora skeden FÖR stor, och så räcker det mycket längre med en liten sked 😀 och jag gör också så, när jag var mindre lekte att jag typ ”bakade” glassen och var tvungen att vispa riktigt mycket tills det var som mjukglass 🙂

    Svara

  • belle

    |

    måste prövas (utan den enorma mängden chokladsås, lite mittemellan sådär).

    Svara

  • Ana

    |

    Haha så gör jag också ! 😀 Fast inte eakt så ändå :3

    Jag lägger upp i en skål, häller på nån sorts glasstopping/-sås , häller på strössel också och sen mosar jag :3

    bland lägger jag i pyyyyttelite mjölk bbara fö att det ska gå snabbare 😀

    OCH SÅ FÅR M NINTE GLÖMMA LITEN SKED !

    Använder det till cornflakes också och säkert massa andra saker bara att jag inte tänkt på det xD c:

    Svara

  • Nathalie

    |

    Du. Är. Perfekt.<3
    DET SKA VARA SÅHÄR

    Svara

  • Felicia

    |

    tallrik, sedan chokladsås (MYCKET) i botten på tallriken, in i micron tills de börjar bubbla lite sen tar man ut de och så häller man på vaniljglass fort som fan så den hinner smälta in lite i chokladsåsen 😀

    Svara

  • Linda

    |

    Allt som behövs ätas med sked äter jag med liten sked! Stora skedar är äckliga :<

    Svara

  • Sofia

    |

    Hahah… jag gör exakt likadant, men jag tar alltid en ”mellanstor” sked,.. Fast helst ska den micras typ 5 sekunder mellan steg ett och två 😛

    Svara

  • Tove

    |

    glass + chokladsås och sen gegga till det ordentligt.. så att det blir en fesbrun gegga 🙂 MUMMA!

    Svara

  • Gun

    |

    Jag äter ur en liten skål. Det ser lite ut men ryms mycket i den lilla skålen. Jag rör inte om glassen, men den ska vara lite smält och det ska vara jättemycket sås. Så mycket att man skäms om någon ser. Man kan gömma en hög under själva glassen så slipper man skämmas så mycket. Choklad- eller lakritssås ska det vara men kolasås duger vid brist på annat. Liten sked. Alltid. 🙂

    Svara

  • sylvia

    |

    Hahaha! Jag gör ju samma grej! Mosa mosa och äta med liten sked. Aldrig mött någon som gör samma!! Hahah, skönt att inte vara ensam om små egenheter.

    Svara

  • Nea

    |

    Jag äter också chokladsås med glass. Men jag har helst vaniljglass till min chokladsås. Fast egentligen gillar jag inte glass utan äter det bara för att chokladsås utan glass helt enkelt inte funkar 😛 Väntar fortfarande på att någon ska uppfinna en glass som är lite mindre kall.

    Svara

    • egoina

      |

      Men eller hur! Måste glass vara så jäkla kallt!

      Svara

  • soff

    |

    Det där såg görgott ut!!!! Måste prova!!!

    Svara

  • Stéphanie

    |

    Exakt så gör jag också! 😀

    Svara

  • Foofie

    |

    Jag äter glass, EXAKT så, fast jag tar kolasås istället! =D

    Svara

  • Sminkhörnan

    |

    Jag gör precis likadant, gärna med strössel också. Härligt att veta att man inte är ensam!

    Svara

  • Josefine

    |

    Arh så gott med chokladsås! Ibland känns de som jag äter glass för jag vill ha chokladsåsen 🙂

    Svara

  • sofia

    |

    Klart man ska mosa glassen! Sen ska man ha chokladsås med chokladglass!! ^^

    Svara

  • Förvirrade Morsan

    |

    Jag äter glass precis likadant, har alltid gjort. Fast med lite (mycket?) mindre chokladsås ^_^* Kommer ihåg när vi fick glass på fritids en gång när jag var mindre, en av fritidspedagogerna tog bort min glass för att jag mosade den, hon tyckte inte att man skulle äta glass på det sättet så då fick jag ingen =(

    Svara

  • Amanda

    |

    så gör jag också de få ggr jag äter glass 🙂 brukar blanda med oboypulver om det inte finns chokladsås 😉

    Svara

  • Sophie

    |

    Gud vad gott det ser ut!! 😀 nu vill jag ha glass..

    Svara

  • Alma

    |

    Helt på din sida; liten sked och mjukglassliknande konsistens.

    Fast ibland, när jag inte har kola- eller chokladsås så tar jag oboy. Det är grymt gott, det med!

    Svara

  • Anna

    |

    Exakt sådär gör jag med! Jag har dock oboy på istället för chokladsås! 🙂

    Svara

  • Jennifer

    |

    hahahh åååh så gjorde jag alltid innan! FAST jag hade chokladsås på när jag snurrade så det blev en brun smet sen chokladsås på det!! haha

    Svara

  • Elin

    |

    Jag gör samma, fast jag geggar in såsen med! Sen avslutar jag med bara några skedar chokladsås:)

    Svara

  • Emelie

    |

    Underbart! Men måste föreslå något fantastisk: chokladsås som stelnar (Hard Topping) men titta så du får chokladsåsen och inte tar fel skulle bli katastrof. Det är himmelskt!Värt att testa

    Svara

  • Tova

    |

    Jag brukar ta t.ex vanlijglass + 500kg chokladsås sedan mosar jag det. Då blir det kanelbajs 😀

    Svara

  • Sofie

    |

    Jag är den udda människan som alla tycker är konstig. Jag är inte jätte förtjust i glass. Blir sugen ibland men ett halvliters glasspaket räcker i veckor för mig. Sen gillar jag inte alls när glassen smälter så jag måste äta direkt när jag tagit. Är det vaniljglass ska det vara chokladsås, kolasås och strössel.
    Jag blev galen i chokladsås med banansmak, men har de slutat helt med den nu? Hittar inte 🙁 Den fick mig att äta mer glass.

    Svara

  • Maria

    |

    Hej. Detta är kanske inte något som du vill skriva om men du är människa och har förhoppningsvis ett hjärta i kroppen och vill ägna ett inlägg om detta. Du kanske har läst om Hugo i expressen eller aftonbladet. En liten kille med en sjukdom som kan ta hans liv men han kan räddas i ett annat land. Hans mamma bloggar om allt detta. Här är hennes blogg http://hannasblandning.blogspot.com/ den lilla killen kan knappt röra något för hans hud blir sårig. detta borde uppmärksammas. Finns även en penga insamling för att hjälpa lillkillen. Den hittas i hans mammas blogg som jag länkat till. Eftersom du har många läsare så hoppas jag att du kan skriva om detta för det finns många människor där ute som säkert vill hjälpa

    Svara

  • Alma

    |

    jag gör exakt likadant, fast tycker kolasås är godare än chokladsås!

    Svara

  • Nina.

    |

    HAHAHA så jävla gott!

    Svara

  • Tove

    |

    Äter också med liten sked!

    Svara

  • Johanna

    |

    Precis likadant fast med kolasås. Jag geggar även in kolasåsen i glassen så allt blir en röra. Mjukglass med kolasmak kanske man kan säga.

    Svara

  • linda

    |

    jag äter oxå så där.. och med det tålamod man har så orkar jag ibland inte vänta på att den ska gå att mosa, så då skickar jag in den i micron 😀

    Svara

  • Astri

    |

    Jag hatar glass. Verkligen avskyr det! Kan äta en sked glass sen blir jag illamående.

    Dock äter jag alltid med liten sked. Klarar inte av de stora skedarna. Har så liten mun att mungiporna spricker om jag försöker få in en matsked i munnen.

    Svara

  • Annicka

    |

    Jag mosar oxå glassen men med mjölk i så det blir som milkshake 🙂 helt lite oboy i med…

    Svara

  • Niina

    |

    Jaaa, jag gör precis likadant med glassen! Fast ibland om jag inte har chokladsås så blandar jag i oboy-pulver 🙂 Det är för övrigt helt underbart att det finns någon mer där ute förutom jag som äter ALLT med liten sked! Jag blir alltid uttittad för att jag äter med liten sked 🙁

    Svara

  • wilma

    |

    DU ÄR SÅ UNDERBAAR! Ler alltid när jag är inne på din blogg<3

    Svara

  • emelie

    |

    Haaha, kan inte heller äta nått med stor sked. Skönt att man inte är ensam. 😀

    Svara

  • Amanda

    |

    Haha, jag gör exakt likadant! Och jag älskar vaniljglass. Men jag brukar ha både chokladsås och kolasås, det blir allra godast då. 😉 Helst lite strössel också. 🙂

    Svara

  • Mikaela

    |

    Hahah, jag gör precis som du! Det skall vara otroligt mycket chokladsås!!!(:

    Svara

  • Sanna

    |

    Har du sett JennaMarbles på youtube? Hon e sjukt rolig, är din sockerchock som hennes kaffein chock? 🙂

    Svara

    • egoina

      |

      Jaaaa exakt så! Haha. Jag borde börja videoblogga.. 🙂

      Svara

  • Elina

    |

    Jag äter också bara med liten sked, då räcker maten mycket längre! 😀

    Svara

  • Nadja

    |

    Och där gjorde du alla dina läsare sugna på glass. Tack Egoina, TACK! Höhö ^^

    Svara

  • bellis

    |

    haha åååh, trodde jag var ensam i världen om det!!! MYCKET godare! 😀

    Svara

  • Cicilia

    |

    Jag mosar glassen på samma sätt! Fast jag har sirap och digestive kex på istället! 🙂

    Svara

  • Gabriella

    |

    Är det bara en smak på glassen brukar jag äta de som den är, gärna med kola eller chokladsås. är det maränger med i leken är det ”gegga runt” som gäller =)

    Svara

  • moa

    |

    steg ett två och tre gör jag precis som du, men sedan vill jag ha OBOÝ istället för chokladsås!! (chokladsås duger väl i krig antar jag…)

    Svara

  • Emma

    |

    hahaha klockrent, gillar också att smälta den lite! 😀
    o speciellt alltid liten sked så det räcker längre, och ja jag håller med vaniljglass är så sjuk tråkigt

    Svara

  • unicorn.

    |

    brukade mosa och så när jag var liten c:

    Svara

  • Mella

    |

    Haha, jag gör också så. Chokladsås är sjukt gott, jag ber alltid om extra när jag beställer glass på McDonalds.

    Svara

  • Vera

    |

    Fasiken Egoina! Jag har vart sugen på glass aslänge nu.. och hade just slutat tänka på glass.. så gick jag in på din blogg. Arghhh I NEED ICECREAM

    Svara

  • elleen :)

    |

    MEN GUD JAG TRODDE JAG VAR ENSAM!
    WOOHOOO GO US!!!
    mycket godare på det där sättet! 😀

    Svara

  • Maja

    |

    Haha jag mosar också glassen, sedan tar jag oboy eller dyligt för att göra det lite godare 😀

    Svara

  • Lina

    |

    Precis. Exakt. Sådär, gör jag också! Trodde jag var ensam men det är uppenbarligen många som gör likadant. Ibland kan jag ta lite kaffe i glassen så den smälter lite fortare. Testa, jättegott!

    Svara

  • julia

    |

    Åh jag gör också så! 😀 Samma sak med skeden också, den måste vara liten! 😉

    Svara

  • evelina carlson

    |

    hahah.. sådär gjorde jag möjligtvis när jag var liten 😀

    Svara

  • Rebecca

    |

    Jag gör exakt likadant. Med en liten twist: jag har i Oboypulver OCH Nutella… och rör ihop allt. Det smakar massor choklad, och sen ibland får man klumpar av Nutella = awesomeness 😉

    Svara

  • Johanna

    |

    exakt samma, bara med oboys kakaopulver istället för chokladsås 🙂

    Svara

  • Ebba

    |

    Jag lovar jag gör exakt på samma sätt fast med olika glassorter 😉

    Svara

  • Lindha

    |

    HAHAHA!! jag gör PRECIS samma som du!! 😉
    skönt att veta att jag inte e konstig!

    Svara

  • Idah

    |

    Så gjorde jag också alltid förut, det ska jag banne mig göra ikväll också! Och SJÄLVKLART ska det vara chokladsås med glass och inte tvärtom.:)

    Tack för en superhärlig blogg!:)

    Svara

  • josefin

    |

    Jag gör likadant!

    Svara

  • Lovisa

    |

    ÅHH VAD GOTT!!! 😀

    Svara

  • Louisa

    |

    Jag brukar också göra så!! Fast jag brukar mosa ännu mer tills det blir soppa.. Mums. Så ska det helst vara jordgubb eller chokladglass:)

    Svara

  • Anne

    |

    Jag är inte ensam om att äta glass så!! WOHOOO!! Bästa på länge!!! 😀

    Svara

  • issa

    |

    EXAKT så fast skippa såsen och klicka i nutella istället 😀

    Svara

  • Sara

    |

    Samma samma samma samma! ÅÅhhh chokladsås!!!!!!

    Svara

  • Mauritz

    |

    Hahaha, ja gör PRECIS så som du gör 😀 och det måste vara med liten sked 😀 om man inte har chokladsås kan man ta en tsk kakao 😀
    Men det måste vara helt genom arbetat 😛

    Svara

  • Katja

    |

    Haha, så äter jag också min glass, wie! 😀

    Svara

  • Lotta

    |

    HAHA! Måste verkligen säga att din blogg är den bästaste av dom alla!

    Svara

  • vnordberg

    |

    Jag gör på samma sätt fast utan superjättemycket chokladsås (kolasås ska det vara ;)) Men äter du flingor med liten sked också då? 😀

    Svara

  • Julia

    |

    Jag brukar försöka ta massor av olika färger. Brukar typ köpa choklad, jordgubb, päron och massa andra. Men MINST tre olika måste de va.

    Sen lägger jag dom i skålen på nåt sätt så det blir snyggt, ungefär som en bild. Det är skitkul. Och, ja, självklart är det lilla skeden som gäller. Och kola och cholkadsås, och strössel och maränger. ANNARS är inte glass ätbart. Typ!

    Svara

  • Sofie

    |

    Gör exakt likadant, men utöver den absurda mängden chokladsås har jag dessutom chokladströssel med!

    Svara

  • alva

    |

    hahaha , du är så himla skön och äkta !
    din blogg gör allt roligare 🙂

    Svara

  • Jennie H

    |

    Hahaha, gör nästan exakt likadant. Bara det att jag vräker på chokladsåsen först så att jag får ”chokladmjukglass” 😉 Choklad skulle jag aldrig kunna klara mig utan :O Blandar helst såsen med Big Pack 3-smak och ibland låter jag några små klumpar med orginalsmaken va kvar, som en liten överraskning åt mig själv 😉 Och så slickar jag tallriken ren precis som när jag var liten, haha ^^ Kul att se att så många andra också geggar runt med sin glass 😀

    Svara

  • Tilda

    |

    Du är så stört underbart jävla härlig människa! Jag kan säga att min dag som har varit skit på alla sätt och vis lystes upp av detta inlägg! Jag känner igen mig… Snälla sluta aldrig vara så här skön 🙂

    Svara

  • Natalie

    |

    ÄNTLIGEN någon som förstår att man ska äta med en lite sked! Får konstant gliringar om det! Maten/glass eller va tusan de nu är blir så mycket godare och räcker längre:P

    Svara

  • Matilda

    |

    Jag är så himla lat så jag äter oftast glassen som den är, direkt ur paketet, dock alltid med liten sked men jag har en kompis som altid envisas med att hälla mjölk över sin glass. Hon mosar den inte eller så utan hon äter den som vanligt bara att det är massa mjölk med också.

    Svara

  • Pernilla

    |

    Åh jag gör exakt samma sak. 😀 Min pappa klagar alltid på mig att jag ”geggar” å har mig.. spec när jag var liten men alltså äter man potatismos och fisk med lingon ja då MÅSTE man gegga moset med lingonen….

    😀 ;D

    Svara

  • Malin

    |

    sådär gör jag också!!!!! – chokladsåsen dock, och kör med jordgubbar/espressopulver/oboy/blåbär/kanel whatever. sjuuuukt mycket godare ^^

    Svara

  • cassie

    |

    Gör exakt likadant, men gillar inte chokladsås, så mosar glassen bara. Det har jag gjort enda sen jag var liten och firade sommarlov hos mormor. Tyckte det smakade mer som mjukglass så och jag älskar mjukglass!!!

    Svara

  • Jenna

    |

    Jag trodde jag va ensam om det där… Fast jag blandar ifs chokladsåsen med glassen så att jag får chokladglass 😀

    Svara

  • Evelina

    |

    Precis så gör jag också! Gärna med en rejäl mängd strössel också utöver chokladsåsen.

    Svara

  • ems

    |

    hahah jag gör fan likadant!! fast med nougatsås 😀

    Svara

  • caroline

    |

    jag gör likadant med glassen! men testa att blanda vaniljglass med kanel, är så sjukt jäkla gott! 😉

    Svara

  • LINDAVIOLA!

    |

    Chokladsåsen är det viktigaste!

    Svara

  • Sanna

    |

    Fan va sjukt jag gör EXAKT lika haha! Mosar glassen till perfekt konsistens, mer sås än glass och alltid liten sked hahaha! Kan helt seriöst inte äta med stor sked haha…

    Svara

Lämna en kommentar

Arkiv