Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Äntligen!

Min krönika är ute i Veckorevyn!!!

 

Är så stolt över att jag har lyckats komma så långt att jag får skriva EN HEL SIDA i min favorittidning. Vem hade kunnat tro det?

 

Längtar tills den kommer ut i butik.

 

 

 

Tack för att du skickade bilden Nikki.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (44)

 • Ida thörne

  |

  Så jävla rå bra!!!!! Klockrent skrivet 🙂

  Svara

 • Johanna

  |

  Haha ojoj hoppas du inte får massa kommentarer från folk med fobier nu som ”inte tycker att man skämtar om sånt” 😛

  Jag tycker det var en bra krönika, kanske borde testa den där teorin 😉

  Svara

 • Me

  |

  Jag har alltid gillat dig, men här sjönk du rejält. Vet du något om hur det verkligen är att leva med en fobi? Vet du att det finns de som inte har en fungerande vardag? Personer som måste gå på läkemedel för att ens ta sig ur sängen. Där dygnets alla timmar går åt till ångest och oro, just för att de lever med en fobi. Och det är inget de påstår för att slippa från saker de tycker är tråkiga.

  Svara

  • Sofia

   |

   Men hon menar ju inte ALLA med fobier, utan hon skämtade om att en del nog säger sig ha fobier som de kanske inte har SÅ stora problem med ändå… Jag har tex i hela mitt liv haft spindelfobi men för ungefär 1,5 år sedan så ”blev jag botad” och jag tar inte åt mig överhuvudtaget av detta, även om jag vet hur svårt det är att leva med en fobi 🙂

   Svara

 • Jeanette Ståhl

  |

  Stort GRATIS till dig och jag önskar dig all lycka och framgång! Kram från din ”Gamla Fröken”!

  Svara

 • Jeanette Ståhl

  |

  Gick visst lite snabbt! GRATTIS! så klart! Men Gratis är också en bra grej!

  Svara

 • Luxxie

  |

  Du är så rolig du, tyckte den krönikan var klockren!
  Och GRATTIS! så himla kul när det går bra, kul att du får skriva i den favorittidning! 😀

  Svara

 • Cecilia

  |

  Jag har precis läst din krönika och jag måste säga att jag älskar ditt sätt att skriva och din humor. Jag kommer garanterat att följa den i framtiden.

  Svara

 • Patricia

  |

  åh jag har verkligen fobi för smutsiga, äckliga saker, dvs vanliga handtag, andras mobilen och såna vanliga saker som andra rör… vet någon vad man kan göra för att få bort fobier? förumtom att utsätta sig för det man är rädd för eller äcklad av? 🙂

  Svara

  • Ida

   |

   Kognitiv beteende terapi (KBT).

   Svara

 • plina

  |

  åh grattis. brukar inte köpa vekorevyn, men nu ska jag nog göra det i af!!! älskar att läsa allt du skriver!!!
  ps saknar ditt radioprogram ds

  Svara

 • spiderchick

  |

  Vad roligt! Grattis 🙂 Superfin sida!!!

  Svara

 • Svorskan

  |

  Åh! Vad roligt! Jag kommer att köpa upp alla jag ser! 😀 God morgon, jenta mi!

  Svara

 • Gaymasen

  |

  SKITBRA krönika! Me like 🙂

  Svara

 • Eva

  |

  Det här med disktrasan känner jag igen. På min gamla skola hade vi jätteäckliga, trasiga trasor med hål i på hemkunskapen, de kunde jag inte röra. Inte för att jag ville slippa (för av någon anledning gillar jag att städa) men för att den var riktigt äcklig, haha 😀

  Svara

 • Mikaela

  |

  Haha, kände verklingen igen känslan av att inte tycka om att tömma besticklådan. Känner det även nu när jag inte har diskmaskin, men har en bestickhållare som ska tömmas xD

  Grattis och fortsatt lycka till med ditt skrivande!

  Svara

 • Mie

  |

  Den är ute i butik väl? Jag såg den igår i alla fall 🙂 fast jag blir sjukt frustrerad för att jag inte fått hem den än … hoppas den kommer idag … annars … ;p

  Svara

 • Amanda

  |

  Haha! Go tanke! Du skriver väldigt bra tjejen!

  Svara

 • sagha rauséus

  |

  lägg ut den på bloggen så man kan läsa 🙂

  Svara

 • Erica

  |

  Jättebra krönika Egoina! 🙂

  Svara

 • Amanda

  |

  Rolig krönika! Jag har ett tips till diskmaskinsbesticklådegrejen (förutsatt att du har en låda där du ställer besticken upp, vissa har ju bestickgrejen överst i diskmaskinen så att man lägger besticken ner): lägg knivar i en del, gafflar i en, skedar i en… så jävla mycket lättare.. då är det bara att ta ett tag om alla knivar på en gång och så pang ner i lådan! För det är ju sjukt segt att stå där och ba ”här är en kniv, här är en gaffel, en till kniv…”…

  Svara

 • Anna

  |

  Vad roligt för dig! Grattis får man väl säga 😀

  Svara

 • linduschka

  |

  DU ÄR BÄST!!!!!!!!! love u bästa vän.

  Svara

  • egoina

   |

   <3

   Svara

 • Ellen

  |

  Åå va bra skrivet. Ska köpa tidningarna bara för att få
  Läsa dom!
  Kommer du skriva i varje nummer? 🙂

  Svara

 • Lissa

  |

  Jag har glossofobi och ibland när jag berättar det för folk så känns de som att de tyst anklagar mig för att låtsas bara för att ”jag vill slippa” t.ex. muntliga redovisningar i skolan.
  Jag får panik bara utav att höra att vi ska göra redovisningar inom en snar framtid. Inte något vidare kul måste jag säga. :/

  Svara

  • egoina

   |

   Låter riktigt jobbigt! 🙁

   Svara

 • Ebba

  |

  Jag läste den idag!! 😀

  Svara

 • emma

  |

  jag tror inte att du gör det, men är rädd att vissa läsare ska tro att det här faktiskt stämmer. fobier är inte kul att leva med. förstår ju att du mest menar att skämta, och gillar tanken, men du hade kunnat vara försiktigare med just begreppet fobi.. den allmänna uppfattningen tar det redan på alldeles för lite allvar.

  Svara

 • Anna

  |

  Men vad folk ska ta åt sig då? Jag tycker i alla fall att det var skitbra! Klockrent.
  Men det är väl det som kännetecknar en bra krönikör – att folk blir upprörda ^^

  Svara

 • fanny

  |

  var det denhär du skrev på en halvtimma? ;D

  Svara

  • egoina

   |

   Nej, denna skrev jag för några månader sedan faktiskt (deadlinen ligger sjukt mycket före).

   Svara

 • Elinor

  |

  Grattis! Sicken tjej du är 🙂 Och krönikan var rolig 🙂

  Svara

 • Evelina

  |

  Bästa sidan i hela tidningen måste jag säga!

  Sen såg jag hissningen av Cheddarpopcorn, ringde mamma direkt och tröck i mig hela påsen, till middag. Så tack för middagstipset!

  Svara

 • Hanna

  |

  Riktigt trött på att du dissar True talet Egoina! Och försvarar Idol?! Nämn något som är bra med det programmet?
  Skulle vara väldigt intressant att höra. Du är emot kroppsideal, utséendefixering, antar att du är emot kränkning också. Hur i hela jävla världen kan du hylla idol då? Och säga dåliga saker om True talet som har sjukt bra koncept?
  Det är inte så konstigt at Danny dissar idol, för han verkar ju ha bättre vett i skallen än att hylla ett program med sådana hemska saker som de gör.

  Svara

  • egoina

   |

   Jag tycker bara att det är mer kvalité på Idol. I True talent säger de att aaaaallt är sååååå jäääääkla braaaaa. Dessutom förstår jag inte varför de i VARJE program så uppenbart måste dissa Idol. Mest det sistnämnda som gör mig irriterad. Danny hade ju inte ens varit något utan Idol!

   Svara

   • Hanna

    |

    Men jämför då första året av idol med True talet istället. Idol har hållt på sedan 2003(?) inte så konstigt att de har bättre kvalité. Danny åkte ut jättetidigt i programmet så idol gjorde inte honom jättekänd precis. (och han kunde kanske blivit känd på annat sätt än idol, vissa blir ju faktiskt det.)
    Men ja idol har bättre kvalité på programmet men allt annat är bara negativt…

    Svara

    • egoina

     |

     Jag menar att det är högra kvalité åå de som uppträder i Idol. Kanske inte hela tiden, men är så trött på att True talent juryn tycker att ALLT är så bra. Hade samma person uppträtt med samma sak i Idol hade de fått konstruktiv kritik och inte bara fått höra positiva saker. Det är ett feelgood program, jag förstår det. Men det känns inte som att någon har riktigt koll på riktigt. Som deras ”audition”. Det var helt idiotiskt att ha unga, medelålders och gamla som röstade. De röstade ju bara på låtarna de gillade. Varför inte låta någon med koll bestämma? Dagisprogram! Sen är det väl onödigt att dissa Idol hela tiden. Det är som att erkänna att de är i underläge. Men jag tittar ändå på true talent ibland när det inte finns något bättre 🙂 Gillar bara Idol mer!

     Svara

 • (anonym, hehe)

  |

  tyckte den var väldigt bra skriven, men säger som någon annan redan sagt, fattar att du vill skämta, men hoppas att folk tar det med en nypa salt. har själv en ganska annorlunda fobi, och det är verkligen inte roligt, speciellt när folk inte accepterar den, och inte riktigt fattar att det är på allvar.

  Svara

 • Norea

  |

  Snygg och intressant krönika 🙂

  Svara

  • Norea

   |

   Men hallå, besticklådegrejen är ju faktiskt den lättaste delen. Man kan ju sjunga en härlig musikallåt för sig själv typ ”gafflarna till höger, knivarna till vänster och skeden neeeeeeer”. Eller så tävlar du mot dig själv typ om du har alla bestick neråt och du bara ser själva handtaget på besticken så ska du ta upp alla skedar och om du missar en så får hitta på ett straff. Och om du klarar det så får du hitta på en belöning. Men du, jag fattar fortfarande inte hur du kan få det där som det värsta. Jag blir bara sjukt irreterad på tallrikarna som ska låta så jäkla mycket när man bara råkar klinga i tallrikarna med varandra. Men testa mina tips fast jag inte tror på dem så mycket själv. Men musikalen är ju alltid härlig om man vill roa sig själv.

   Svara

 • Gabriella Poopuu

  |

  Åh vad roligt att den äntligen finns ute! Du är seriöst min idol Egoina 😀 haha..

  Svara

 • Karin - tjofftjoff

  |

  😀 en rolig grej, jag åt faktiskt dom där popcornen igårkväll, utan att ha läst det här 😀

  Svara

 • liz

  |

  JAG HATAR OCKSÅ ATT PLOCKA UR BESTICKLÅDAN! haha

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv