Follow my blog with Bloglovin

Färdkost

Jag kände för att vara nyttig idag. Big mistake. Har slängt i mig salladen, men är fortfarande hungrig. Tur att de ha en bistro på tåget.

 

Mandlarna kan jag rekommendera dock. Jag brukar äta några under dagen. Det hjälper till så att man inte blir sådär akuthungrig och handlar upp hela pressbyrån på väg hem från skolan. Sen är det nyttigt också har jag hört. Men man kan väl få cancer av det som allt annat.

 

Kommer ihåg när forskarna gick ut med att man kunde få cancer av chips för några år sedan. Minns hur deppig jag var. Sen kom det fram att man behövde äta typ 50 påsar om dagen. Man kan liksom dö av vatten i den mängden också.

 

 

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (17)

 • Sofie

  |

  Det är väl mer än några år sedan? Fan vad tiden går! Kom och tänka på en annan grej jag hört av det du skrev. En gång hörde jag på radion om en som knarkat och blivit törstig. Hon drack så mycket att hon dränktes inifrån. Tror att det var hjärnan eller något som inte klarade av det. Hur sjukt är inte det?! Och supergrattis till din sida i VR!! Kram /S

  Svara

  • egoina

   |

   Sjukt!!

   Svara

 • Förvirrade Morsan

  |

  att äta nyttigt kan vara livsfarligt, man blir ju aldrig mätt ;D

  Svara

 • mikkis

  |

  tack för att du skriver världens bästa blogg. du är så jävla skön som inte försöker vara så perfekt och skryta om ditt liv utan bara ÄR. Asroliga inlägg, bilder där du bjuder på dig själv, både självironi och..annnan ironi. Fortsätt som du gör så kommer jag fortsätta läsa din blogg varje gång jag vill ha ett gott skratt och känna att det faktiskt finns människor som inte tar allt på blodigt allvar. GRYM BRUD OCH BLOGG!!

  Svara

  • egoina

   |

   Tack så mycket! 😀

   Svara

 • Bell-Eve

  |

  Ja, var det inte något om att man kunde få cancer av bröd också? Limpa eller något.

  Svara

  • egoina

   |

   Haha en limpa cigaretter 😉 Man kan säkert få cancer av bröd. Jäkla trams alltihop.

   Svara

 • pizzyz

  |

  Hehe,tror inte att man får det chips? 😉 Ät du dina chips,ps älskar din blogg,gillar videon när du trillar:D! <3 detta är ingen jävla fjäsk kommentar!

  Svara

 • Gaymasen

  |

  Åhhh justia chipshistorian. Urkas. Blev så ledsen. Då vi övergav chipsparadiset och övergick till lösviktsgodis. Sen sitter man här idag, 21 år och fast i snaskträsket. Oj. Det där lät fel. Snaskträsk. Ehm. Godisträsk.

  Svara

 • linn

  |

  woah! visste inte att man sålde vatten i påsar O:

  Svara

 • T

  |

  Haha, man kan visst få cancer och dö av precis allt. Bäst att sluta leva helt enkelt 🙂

  Svara

 • agapi

  |

  haha när jag läste detta inlägg övertalade jag min pojkvan som bor ungefär en och en halvtimme ifrån mig att komma hit med chips … hahaha

  Svara

 • Anna

  |

  Haha, jag läste en gång för ett tag sen att man kan få nåt som kallas 2toasted skin syndrom” om man har sin laptop i knät… xD

  Svara

 • Deniz

  |

  Minst 8 liter per timme och så dör man 😉

  Svara

 • AMANDAFOTO♥

  |

  ÅH HERREGUD, FINNS DET SÅNNA TUGGUMMI?!! trodde extra bara fanns i påse typ 😮

  Svara

 • Olivia

  |

  Ringde en något förvirrad tant hem till oss ett par gånger och ville veta sitt eget nummer och så ville hon ha nummret nummerupplysningen. senaste gången hon ringde talade hon även om för min syster att man får cancer om man inte bär fottiktiga skor!

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv