Follow my blog with Bloglovin

Hår på tork

Titta vad som hänger på tork hemma hos Caza de Egoina.

 

Jag har beställt hem löshår! Tänkte nämligen att jag skulle vara tjusig till Blogawards och då det mesta är fejk på de andra tjejerna kan väl något vara fejk på mig. Äh. Skoja bara. Men snygg blir jag.

 

Visar snart!

 

 

 

Jag tvättade det så att det får lite naturligt fall. Från www.rapunzelofsweden.se

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (17)

 • Veronica

  |

  Ooo, I like deras löshår! Så smidigt att klipsa i!

  Svara

 • emma

  |

  Vad är det för fel på riktigt hår? Jag gillar inte löshår. även om detta är riktigt fint. Ska erkännas.

  Svara

 • jenny

  |

  du skulle inte ha råd med kurslitteraturen var det va? 😉

  Svara

  • egoina

   |

   Höhöh 🙂

   Svara

 • Jess

  |

  ser ganska creepy ut, precis som om du sparat en trofé, haha 😉

  Svara

  • egoina

   |

   Okejdå 🙁

   Svara

 • Robert

  |

  Vilket hår! 😀

  Svara

 • Johanna

  |

  OMG!!!!!! kommer du till shopping eventet i kista såååååå dööööööööör jag!!!!! för liksom i sånna fall både mina stora idoler JEDWARD och min favorit bloggerska 😀

  Svara

  • Karolina

   |

   Tänkte exakt samma sak! 😀

   Svara

 • fröken K

  |

  Då blir du säkert jättetjusig. Jag må vara lite knäpp, men jag tycker det är äckligt med hår som inte sitter på huvudet. Typ hår i maten, på golvet i stora högar, och på handdukstorken. Tycker det ser lite läbbigt ut. Men du blir säkert jättefin och om tvåhundra år så har jag också fattat trenden med löshår och har en liggandes på en stol jag med. 😉

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv