Follow my blog with Bloglovin

Bakismat

Jag beställde hem pizza genom onlinepizza.se. Så lat är jag idag. Tydligen råkade jag beställa tre stycken? Jag var så förvirrad att jag inte ens reagerade på priset. Nåja. Jag blev mätt åtminstone.

 

Hatar hur man överskattar sig själv när man är bakfull. ”Jag kan äta hundra pizzor” tänker man. Sen tar det stopp efter två tuggor och den där XL menyn extra extra allt med allt känns lite onödig.

 

 

Vitlöksåååååååås.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (8)

 • Lotta

  |

  Så himla gott 😀

  Svara

 • felicia

  |

  hejsan!
  jag känner att jag måste bara säga en dag som denna då jag att din blogg är toppen och våga inte ändra på den för den e underbar!
  läser alltid din blogg när jag är vid datorn men uppskattar den speciellt då jag känner mig lite depp elr bara allmänt seg.
  du fejkar inget,du försöker inte va nån annan en dig själv helt enkelt och du är inte falsk!
  jag blir alltid glad o skrattar ofta när jag läser din blogg,mest över din underbara öppenhet o ärlighet. man känner igen sig på ett härligt sätt i dina inlägg!:D och det är ju faktiskt dom små bristerna som är bäst med människor, elr iaf en rolig del!
  nu känns de som jag vimla bort mig helt i min text men för att sammanfatta de så vill ja säga att din blogg är grym!!:)
  massa kramar

  Svara

 • Robert

  |

  Jag kan ta lite(mycket) om du inte får i dig allt. 😉

  Svara

 • YYYY

  |

  euuuuww

  Svara

 • Liebling

  |

  har också ätit pizza idag. mumsigt!

  Svara

 • amanda

  |

  ååh, du får gärna skicka resterna till mig, har flyttat till kina och kommer inte komma hem förns om 5 månader(har vart borta i 1 månad) och de jag saknar mest är sås. DE HAR INGEN SÅS!! blir gaaalen, de har inga biffar heller bara strimlat…

  Svara

 • louise

  |

  Oh va den ser mumsig ut, vad heter den???

  Svara

 • Jossan

  |

  Haha jag känner igen mig du.. Du är bra jag gillar dig:) brukar inte komentera o så.. Men jag tycker verkligen om din blogg. Typ den ända jag läser:D Du borde typ göra den till en app för iphone osv… / Josephine från HBG.

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv