Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Intressen ni inte visste att jag hade

Att spela poker. Jag spelar poker ofta. Minst en gång i veckan. Online. Jag skulle faktiskt själv vilja påstå att jag är väldigt duktig. Dock spelar jag aldrig om särskilt mycket pengar och det brukar ju vara så att det är endast vinsterna man minns.

 

Skala clementin. Låter konstigt kanske, men i juletider får jag för mig att min livsuppgift är att skala clementinerna i ett enda skal. Ja, alltså man misslyckas om inte hela skalet hänger ihop när man är klar. Och vet ni? Jag misslyckas aldrig.

 

Att sjunga. Jag sjunger mest hela tiden. Jag kan varenda ton och ord till radions låtar och tro mig. Jag sjunger med! Högt. En annan favorit är att pumpa några låtar från datorn och sjunga med sjukt inlevelsefullt med handrörelser och allt. Tills rösten sviker eller grannarna bankar på dörren. HEH.

  

Att sminka mig. Jag vet inte hur många gånger jag sminkat mig till en superhjälte eller gått crazy med en ögonskugga bara för att jag haft tråkigt. Hade jag inte varit så jäkla darrig hade jag utbildat mig till make up artist för längesedan.

 

Att ställa frågor. Okej, Jag inser att detta intresset låter konstigt. Men jag älskar att ställa frågor. Jag kan ställa frågor om allt. Ur alla infallsvinklar. Jag älskar att fråga saker. Ibland blir jag så ivrig att jag ställer en ny fråga innan jag ens fått höra svaret. Hade kunnat ställa frågor hela dagen till varenda människa. Kom ihåg det gott folk. Alla människor har något intressant att berätta. Du måste bara ställa rätt fråga.

 

 

 

 

Två år gammal bild och en brunhårig Egoina. Men clementinskalet. Det är alltid helt.

 

 

I’m here to fight crime!!!

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (43)

 • matilda ♥

  |

  jag är precis likadan med clementinerna, sminka mig och sjunga!

  Svara

 • Snigelpicka

  |

  Ställa frågor är najs! Passar bra med din utbildning inom media då 🙂 Fast vad exakt skulle du läsa?

  Idag kan ni läsa om tips för bättre självkänsla hos snigelpickan 🙂 Titta in och inspireras eller tyck till om ni vill.

  Kraaam och trevlig helg !

  Svara

 • Mellooooouuuu

  |

  men hallå, kvinna, snacka om att passa i brunhårigt!!!!

  btw. mina skal är oxå aaaalltid hela!!! 😀

  Svara

 • Saras

  |

  Haha, så skalar jag också clementiner 🙂

  Svara

 • Anna

  |

  Det där med clementinen är också en liten passion jag har!

  Svara

 • Everlasting

  |

  Hahahahahaha, TACK så mycket för den nedersta bilden! Underbar!

  Svara

 • L I L I J A

  |

  Kul info 😀
  Nu vill ju dock vi läsare ha mer bevis på allt det där. D.v.s en videoblogg där du sjunger en massa & fler bilder på dina sminkningar!

  Svara

  • egoina

   |

   Er önskan är min lag 😀

   Svara

 • Lia

  |

  Haha guuud jag vet precis vad du menar när du pratar om sången!!
  Annars, keep up the good blog 😉 kram

  Svara

 • Frida Westberg

  |

  Haha jag älskar också att sjunga och gör precis likadant! Det värsta är väl att jag tror att jag är bäst i världen och sitter och tänker att jag lugnt skulle kunna göra en cover som är mycket bättre än själva orginalet! Hahaha!

  Svara

  • egoina

   |

   Jag med!!! Hahaha 😀

   Svara

 • Robert

  |

  Att du kan sminka dig har jag redan sett på Youtube. 😉

  Svara

  • egoina

   |

   Hahaha 😉

   Svara

 • fanny

  |

  shit så snygg du var i brunt hår! :O

  Svara

 • Alice

  |

  jag brukar göra samma sak som du gör med clementiner, fast med äpplen. 😀
  Brukar gå bra, men sen blir jag så ledsen när skalet går av på mitten.. xD

  Svara

 • Ellen

  |

  Kan vi inte få höra dig sjunga? 😀

  Svara

 • Bexy

  |

  Jag älskar också att ställa frågor!

  Interested is interesting. 😀

  Det värsta är väl när folk pratar på om sig själva hur länge som helst utan att man får en syl i vädret…

  Svara

 • Linnea

  |

  Härligt!

  Svara

 • Ilona

  |

  hahahaha rolig bild 🙂

  Svara

 • rozi

  |

  tycker du ska färga håret sådär mörkt igen som du hade för två år sedan.. fan vad snygg du var i det…. du hade blivit en heting egoina… o det vill du väl? 😉 nej men menar det, ser skitsnyggt ut, och en förändring ändrar hela ens liv.. trust me

  Svara

 • Angelica

  |

  Oj! Du var verkligen skitfin i det där mörka håret!

  Svara

 • Jenny

  |

  Haha! Det med sången stämmer in på mig med, dock brukar jag söka upp texten till låten och sjunger glatt med, högt och falskt!

  Det med sminkningen tääänker jag aaalltid att jag ska göra när jag har tråkigt men så kommer jag på att de är slöss med smink!

  Svara

 • Elin

  |

  Satan vad snygg bild på dig där du håller i clementinskalet! Go Egoina!

  Svara

 • AMYAH

  |

  Jag älskar också när clementinskalen är hela! Blir så jävla ledsen när jag misslyckas 🙁 du får lära dig nån dag tssssss! :))

  Svara

 • Jolie

  |

  aaaaa, jag är också grym på att skala clementiner i ett skal!! brukar göra det om jag ska skala äpplen också. Grymt kul ju!!

  Svara

 • Luucy

  |

  haha det låter ju inte helt fel 😀

  Svara

 • Emma

  |

  Du passar verkligen i brunt hår! 😀 I blont också såklart (;

  Svara

 • Lajke

  |

  Skala clementin. CHECK.

  Att sjunga. CHECK.

  Att sminka mig. CHECK.

  Att ställa frågor. CHECK.

  Man kanske ska testa poker alltså?

  Svara

 • Karin

  |

  Haha, jag skalar också clementiner så att skalet hänger ihop 😀 Men jag kan bara göra det så att det ser ut som penisar.. Kul när man blir van och glömmer att omgivningen inte är lika van, haha!

  Svara

 • Karin

  |

  sångklipp upp!! helst nu, tack 🙂

  Svara

 • Lovisa

  |

  Haha jag skalar också clementiner så. Annars blir det ju massa små bitar <3 älskar din blogg!!

  Svara

 • Ronja

  |

  Haha, Jag älskar clementiner så det blir en hel del skal. Det roligaste är ng när man faktiskt lyckas att inte förstöra skalet. Nästan så man inte vill slänga det….. 😉

  Och de där med att sjunga gör jag me, enda problemet är att jag faktiskt inte kan sjunga, men vad fan gör det liksom ? kan man låtarna ska man sjunga med ;DDDDDD

  Svara

 • Amelia

  |

  Misslyckas heller aldrig med clementinskalen! Så jäkla kul, sen brukar jag ta typ fem clementiner och ta av skalet på och sedan det vita och lägga i en hög. Helt sjukt så stor högen blir efter ett tag! Crazy shit mothafucker

  Svara

 • felicia

  |

  du är ju som jag när det gäller att sjunga. jag spelar ALLTID hög musik och sjunger allt vad jag har tills mina syskon kommer och stänger av ljudet på datorn och säger ”sluta sjung, du kan inte sjunga bra” haha

  Svara

 • Fanny

  |

  Åååh egoina jag måste bara få säga en sak!
  Du är en så jäkla inspirerande tjej! Så fort jag känner mig minsta nere går jag in på din blogg och blir direkt mkt gladare, vet inte riktigt varför men din energi är bara så himla härlig & du får säkert många (iaf mig) att känna att man ska vara nöjd med sig själv & framför allt våga bjuda på sig själv 🙂 keep up the good work girl!

  Svara

 • my

  |

  jag är precis likadan med att ställa frågor och att sjunga hahaha

  Svara

 • Amanda

  |

  Min häst heter Qlementine xD

  Svara

 • Lina

  |

  Att skala clementiner i ett enda skal är nog det lättaste som finns. Lärde mig på lekis som 6-åring och det sitter i än.

  Dock ska det ju se ut som en penis alternativt en elefant när man är klar. Inte som ditt skal gör 😛

  Svara

 • Fanny

  |

  Du passar bättre som brunett 🙂 det framhäver dina ögon och dina benstrukturer i ansiktet.

  Svara

 • moa

  |

  hahahha du är för underbar, egoina ;D

  Svara

 • Elena

  |

  Hahaha älskar sista bilden xD men det är kul o sminka sig:P o fan va snygger du va i mörkt hår!!:)

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv