Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Bögdrink

Johan bjöd ner mig i stan på en drink och jag var inte sen på att dyka upp. Otroligt nog är inte den rosa bögdrinken min.

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (19)

 • Mell

  |

  Vad är en bög drink?
  Är efter duvet!

  Svara

 • My

  |

  ser ut som en pink panther 😉

  Svara

 • Deniz

  |

  Hej Egoina!

  Jag måste be dig om en jättestor tjänst! Sverige, eller fans från Sverige försöker nu få hit ett brittiskt band som heter One Direction. Vi tävlar mot Tyskland, Holland och Italien om att få hit detta band genom att göra olika online utmaningar. Vi behöver nu 700 personer som gillar deras fanpage på Facebook innan natten till måndag. Det skulle vara jättesnällt om du kunde hjälpa mig, och många andra att få fler svenska fans till denna sida genom att skriva det på din blogg, det skulle betyda oerhört mycket!
  Länk till deras sida: https://www.facebook.com/onedirectionmusic?ref=ts

  Svara

 • milla

  |

  blir väldigt besviken att du som står för så mycket bra ideal skriver ett ord som bögdrink

  Svara

  • egoina

   |

   Jag driver med fördomar. Ni borde känna mig så pass bra vid det här laget att jag inte ser ner på någon. Jag driver med mig själv hela tiden och tycker inte det är fel att skoja om saker. Enligt mig är det snarare de som tar illa upp som tycker att något är ”fel”. Vi måste kunna skoja! 😀

   Svara

   • milla

    |

    ja men att kalla en rosa drink bögdrink är väl mer att befästa en fördom än att driva med den

    Svara

    • egoina

     |

     Jag delar inte samma åsikt. JAG vet om att jag är ironisk och det räcker 🙂

     Svara

 • Anna

  |

  Äh om han är säker i sin manlighet så go for it! 🙂

  Svara

 • BitterFittan

  |

  Näää…vaffan, bögdrinkar är så överskattat!!!
  Diskmedelsdrinkar däremot…
  Fatta hur coolt det är att vara på röken å kunna göra bubblor samtidigt som man hickar…snacka om partytrick!!! ;D

  Svara

 • Frida

  |

  det här inläggets roligaste del kommer vara kommentarerna om den omsusade ”bögdrinkens” vara eller icka vara.
  jag är på ”skämta om allt-sidan”, så, jag är på din sida.
  nu ska jag kolla upp ingredienserna för en rosa panter. tack och bock.

  Svara

 • zandra

  |

  Ha ha bögdrink;) Älskar att folk vågar driva med sånt… folk brukar vara så försiktiga med sånt där!! Tycker det är bra att man kan liksom skämta om sånt och vissa att man verkligen inte bryr sig på dte viset om vilken läggning någon har!! Go egoina!!! btw den gröna drinken ser super god ut:)

  Svara

 • Helena

  |

  Heeej!
  Läser din blogg lite då och då men måste nog börja göra det varje dag ist för att känna att man duger i dagens samhälle.
  Igår trodde jag att de va en sån där bra dag, fredag är väl alltid lite extra bra?

  Började dagen med en fika på stan med min mamma för att sedan åka in på en affär för att köpa en matlåda (skulle iväg på jobb och har inte hunnit laga mat) då kommer en kommentar från han i kassan att man borde tänka på vad man äter… Tänkte inte så mycket mer på det.
  Sen åkte jag och en kompis och tog en kaffe på Mc Donald´s där jag har jobbat en gång i tiden, och där kommer nästa kommentar av en f.d arbetskollega (kille så klart!) att jag har blivit rund och gått upp i vikt…

  Jaha vad ska man tänka? Jag som tycker att jag alltid sett ut som vanligt, nått kilo upp och nått kilo ner ibland men inget märkvärdig liksom.

  Tur att din blogg finns, som jag hädan efter ska börja läsa VARJE dag för att känna att man duger som man är!

  Svara

 • Belle

  |

  haha, kul 🙂

  Svara

 • Nisse

  |

  Hej! Tänkte bara berätta för dig, att det är ALLTID din blogg jag besöker sist utav allas! Det är så skönt att det aldrig är något ytligt här. Här är det liksom aldrig några sura miner, bara massa ironi och gladheter! Går alltid ur denna blogg med ett leende på läpparna! Keep going, because you are doing it right! Kram på dig 🙂

  Svara

 • Rebecca Utan Räkor

  |

  Jag var i Alanya förra veckan. På hotellet hade man en drink som, även i drinkmenyn faktiskt hette just ”Gay-cocktail.”

  Den var rosa. Söt. Svag. God.

  Beach Club Daganay hette hotellet så go ahead och stäm skiten ur dem…

  Svara

 • elin

  |

  Wow, det märks att man är bakis när jag fick lov att springa och spy när jag såg bilden på drinkarna!

  Svara

 • Gaymasen

  |

  Åhhh En Rosa Panter (I guess?) Så jäävla gött. Men sen är jag ju bög också..

  Hoppas det gick bra med den feta röven och stearinljus-plocket. Träligt värre!

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv