Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Fler härliga lår

Tack för alla bilder ni skickar! Ni är underbara!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Förstår ni inte varför jag plötsligt lägger upp en massa bilder på lår? Läs HÄR.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (28)

 • Anna

  |

  Detta är så uppfriskande! 🙂

  Svara

 • Lovisa

  |

  helt underbart inlägg! tacktack.

  Svara

 • Linnea

  |

  underbart. det är såna här inlägg som det borde vara fler av! tack egoina!

  Svara

 • anna

  |

  Hjäääälp den näst sista tjejen har precis likadana ben som mig, identiska nästan! Haha, hittat min bentvilling!
  Mina lår lades upp i det andra inlägget om låren som publicerats, ser ni likheten?! Mahaa.

  Svara

 • Okej

  |

  Okej, vad fan är meningen?

  Svara

 • blossip

  |

  Kul att se när bloggarna faktiskt tar upp sådant här. Alla är vi olika!

  Svara

 • Kajsa.R

  |

  Hur länge ska detta pågå??? Lägg upp bilder på fötter 🙂 Typ alla jag känner har komplex för tårna, fast okej jag fattar, det är farligare att banta ihjäl sig är att gömma fötterna i ett par strumpor… O.o

  Svara

 • Andi

  |

  Har nog aldrig sett sa manga lar i mitt liv. Det ar som en parad av flesh. Antar att din blogg skulle bli avstangd om nagon fran censor gubbe fran Dubai skulle se den, haha.

  Svara

 • Pauline

  |

  man blir helt pappad av alla lår, det är som ett lyckorus när man ser att så många har skickat in bilder på sina lår 😛

  Svara

 • likkan

  |

  Folk som går förbi mig här på jobbet tror att jag sitter och porrsurfar pga dina fina lår-inlägg… 😛

  Svara

  • egoina

   |

   Haha!

   Svara

 • likkan

  |

  Folk som går förbi mig här på jobbet tror att jag sitter och porrsurfar pga dina fina lår-inlägg… 😛

  NU blir det kanske dubbel kommentar, men min dator är krånlig..

  Svara

 • Linn

  |

  Tycker det är så skönt att folk t om ”trycker ihop” sina lår för dessa bilder, älskar det!!

  Svara

 • eeln

  |

  Jag blir så glad när jag ser på de här inläggen, de är så positiva! fint jobb egoina 🙂
  Var just in på paow:s blgg och såg på inläggena hon hade gjort. Effekten var tvärtemot ditt.

  Svara

 • x

  |

  Har någon tänkt på att detta ju är perversernas dagdröm? Dessa tjejer visar ju inte bara låren utan musen också…

  Svara

 • fannni

  |

  tack egoina, för att du gav mej mitt själförtroende tillbaka. det du skriver om det här betyder så mycket <3

  Svara

 • Elinor

  |

  Det är fina tjejer som läser din blogg!:)

  Svara

 • Lina

  |

  Vad det finns många fina lår! Helt ärligt tycker jag de som går ihop lite är finare än de som inte gör det!! Har inte tänkt på det förut, så jag vet inte om jag alltid tyckt så eller om det är för att jag sett så många här! Så underbart är det att se dessa lår här.

  Svara

 • Louise

  |

  Alltså… jag har alltid haft komplex för mina lår, har helst alltid på mig tights såfort det är sommar och går aldrig i shorts utan tights under…. MEN i förrgår så fick jag för mig att mina ben och lår är fina även fast jag är mullig, så jag drog på mig shortsen och gick en heldag på liseberg utan att ens tänka på att folk kunde se mina ben! Tack för min nyfunna kick av självförtroende!<3

  Svara

 • Johanna

  |

  Hej Egoina! Eftersom du är så inne på att visa att lår ser helt olika ut med är precis lika perfekta och normala ändå, det är suveränt!! Var på fest igår och de visade mig en video, en video där alla är helt nakna och bara är normala och olika, det är en musikvideo. Tänkte på dig när jag såg den så här är den:

  Tycker verkligen att du gör ett toppenjobb som började med ”lårgrejen”, föresten, det där som paow skrev, lämna det bakom dig och stå på dig, för det stämmer inte alls. Du är jättefin som du är! 🙂

  Svara

 • Sanna

  |

  Skulle du inte kunna lägga alla lår-inlägg i en separat kategori? 🙂 Ibland så vill jag se dessa inlägg för att se alla fantastiska människor som mår bra över sina kroppar, men det är lite jobbigt (jag är lat, hehe) att behöva bläddra tillbaka bland alla inlägg! Tack, och fortsätt med att sprida glädje via bloggen! 🙂

  Svara

 • Vixxy! » Det här med att må bra med sig själv…

  |

  […] morgon! Det går en våg bland bloggare att skriva om kroppsideal och självkänsla. Egoinas “lår-kampanj” (♥), HanaPee om celluliter & Spiderchick om viktideal. (Jag vet att det finns fler, men de […]

  Svara

 • Louise Mode inspiration livsstil

  |

  Mår så himla bra av att se sånt här! Önskar att fler bloggare var som du och tog upp kroppsidealen, inte bara skriver ”det är okej att se ut hur som helst” och så är de själva skitsmala utan faktiskt hylla den kvinnliga kroppen och låta läsare skicka in bilder på sina lår!! Mina lår går i hop och jag jättekomplex över mina ben, de är inte stora och inte smala, men krokiga.. Detta får mig att må bra helt enkelt. Veta att det finns människor som ser likadana ut och som vågar visa det!! Det kommer lagom till sommaren också, hehe!

  Tack för en undebar blogg!

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv